kan man ha mer tråkigt?

hej på er alla. ni lär ju förstå vad detta inlägg kommer handla om eftersom ni antagligen har läst notisen. Jag har väldigt tråkigt, och då menar jag VÄLDIGT tråkigt. Jag har nog sätt minst 10 vänneravsnitt på rad och även vänner kan bli lite tröttsamt efter ett tag. Eftersom jag inte har någonting att göra kan jag ju berätta hur min dag har sett ut (kanske det man brukar skriva i en blogg, "daa" malin!" anyway.. Jag var på mellandagsrean med Frida och det finns bara ett ord som hör ihop med det.. just precis.. kaos! Det var så jävla mycket folk att det tog 10 minuter att komma in i en affär och ta sig ut tog kanske ännu längre tid. Jag lyckades iaf hitta en lång vinröd tröja på "Carlings" som jag fick för bara 200, den hade kostat 500. Sen köpte jag en DC tröja på "skank"´, det var en t-shirt med cool tryck (tycker iaf jag) och lustigt nog var den dyrare, den gick på 250, och då hade dom ändå dragit bort en hundring. Vi käkade också på stan och det var skönt att få sitta ner och andas, även fast det var fullt med folk där också. När jag kom hem var jag med Christian och David ett tag sen gick dom hem.. nu tar jag det bara lungt och har det tråkigt för mig själv. Jag får egentligen skylla mig själv eftersom jag inte är med dom just nu, och det är för att jag kände just för att bara vara för mig själv.

Jag vet inte om jag ska fortsätta kolla på vänner (fast det ser ut som det just nu eftersom jag inte har något annat för mig) Jag vet iaf att jag inte ska ta ett bad ikväll.. haha, jag vet... konstigt. Men jag orkar inte och jag vet att jag kommer bara bli ännu mer trött av det. En ireterande sak är också att jag hade målat mina naglar i en fin färg som jag fick av min älskling i julklapp och sedan suttit på min hand medans jag kollat på vänner.. ja, ni kan ju gissa hur det ser ut nu. Naglarna är buckliga och jag känner absolut inte för att måla om dom.

Det jag kommer göra ikvälll är nog att längta till imorgon då älskling kommer och ska stanna till måndag. Har inte sett honom sen måndags och det känns som en evighet. Ja hoppas att eran kväll kommer bli betydligt mer rolig än min och att ni orkar umgås med dom som betyder något för er, vilket jag inte orkar just nu.. men det är ju så, ibland vill man ju bara vara för sig själv och njuta av sitt egna sällskap.

"Take care now, bay bay then!"

bättre sent än aldrig!

det var länge sen jag skrev. jag vet att jag brukar säga att jag har haft mycket att göra men det har jag faktiskt. Igår var det ju julafton och det var jättekul! mamma kom hem till oss hos pappa och det var som förut, nästan iaf. Jag fick nästan precis allt jag ville ha. Ett nytt tangentbord, dvdskivor, plånbok, hyllor och lådor, smink, lampa, smyckskrin (av jimmys mamma och pappa) en ansiktskräm, xbox 360 och lite till. Jag är helnöjd. Bloggandet kommer nog inte ha så stor "plats" i mitt liv längre för jag känner att jag har annat jag vill göra, men jag  kommer ju fortfarande skriva, fast kanske inte lika ofta som jag har gjort tidigare.. jag känner att jag inte har så mycket att bjuda på och att det mest blir vardaglig strunt som jag skriver om och det är inte så roligt att läsa direkt.

Nu ska jag bada (som alla kanske redan vet eftersom jag alltid gör det) och sen ska jag ringa älskling!

puss på er och jag hoppas ni fick massor med fina julklappar och hade en lika fin jul som jag har haft!

JULLOV

yesbox, nu är det jullov och det är underbart, synd bara att jag har absolut ingenting att göra.
Imorgon kommer min bror, hans flickvän, min morbror och hans tjej för att fira en tidigt jul.
På söndag åker jag till älskling och firar jul med honom.
På onsdag, om 5 dagar alltså, är det julafton.
En jävla massa julfirande alltså..

Julgodis för hela slanten!

Idag i skolan var vi i köket och julstädade och gjorde mat till oss själva. Det var meningen att vi skulle göra oxfile men arselfirman som skickat den hade inte slutet förpackningen ordentligt så den hade ruttnat påvägen, så det vart biff istället, men det var gott det med. Jag och Frida gjorde jättegod klyftpotatis och greksallad, mums. Vi slutade vid halv 12 och åkte till willys och handla lite grejer och presenter till Jenny som fyllde år igår, grattis! Sen vart det julbak så det stod härliga till i Fridas kök! Vi gjorde jättemycket chockladpraliner och la i små fina glasburkar. Från min sida blev det en till min bror och hans flickvän, och en till farmor. Sen gjorde jag och Frida en gemensam till våran lärare Berndt. Elisabeth får ingen, muahahahaha. Stackars Berndt skar av sig halva fingret i skärmaskinen idag i köket, så det vart ingen biff åt honom, utan bil till akuten..

Nu ska jag äta julmat.. igen.. orkar inte.

Hej igen! Nu har jag och mamma klätt julgranen och haft det myspys :) om ni undrar varför vi gjort det så tidigt så är det för att vi har väldigt mycket annat att göra och så ska jag och min syrra till pappa på måndag och har vi fullt upp att fixa fram julen där. Normalt brukar vi göra det dagen före julafton, och det blir nog så hos pappa. Men våran gran här hos mamma vart iaf jätte söt, liten och knubbig, hehe.

Nu ska jag fixa med tvätten och ta ett bad.
Puss!






julklappar och en förbannad Malin

Idag var jag och köpte dom sista julklapparna som ska köpas tillsammans med min syster. Vi brukar oftast köpa något eget till mamma och pappa, och sedan något gemensamt till dom. Till mamma vart det något ljus från "Life" som tydligen ska sprida harmoni (det skulle verkligen behöver här) och till pappa vart det en fin tavla. Efter det gick jag och syrran hem till pappa och åt mat, och efter det körde han hem oss och nu sitter jag här efter att ha kollat på ett vänner avsnitt, även det tillsammans med syrran. Håller på att ladda ner första säsongen av vänner och jag längtar tills den blir klar för jag har inte sett den från början. Jag räknar med att kolla på allihopp, och det kommer ta sin tid, men det är de lätt värt. Det är den bästa amerikanska serien någonsin, och inte långt efter det kommer 2 och en halv män.

Måste också berätta om en sak som hände i skolan. Än en gång vart det särbehandling i klassen och riktad åt mig av våran älskade mentor Elisabeth. Först fick någon i klassen ett sms, men det "hörde" inte hon, sedan fick jag ett, och då vart hon genast skarp i öronen. Efter det fick en kille i klassen (en av två) en leveransraport, men då hade hon såklart "förlorat" hörseln igen. En vacker dag kommer jag tända till, även fast jag verkligen inte vill. Nu håller jag bara masken, även fast det rycker som fan i munjipan. Gaah..




ryck och ikea

Hej!
Idag efter skolan mötte pappa mig på stan och vi gick runt lite och jag visade han saker jag önska mig i julklapp (a)
Sen gick vi hem och då kom syrran. Vi åkte till ikea och där visa jag också pappa vad jag ville ha, hehe. Själv köpte jag bara ett stort ljus som luktar vaniljglass. Sickan köpte massa presenter till mamma och pappa och imorgon ska hon och jag gå på stan och köpa något gemensamt till dom.
För några minuter sen fick jag något måste-klippa-mig-själv ryck och kapa håret till en snelugg.. mohahah, jag är rolig jag. Det var helt okej, hoppas det ser lika okej ut när håret är tort.

Ni lär ju veta vid det här laget vad jag brukar göra nu - Just precis! ringa älskling. Godnatt!




puss!


inatt sov älskling hos mig och idag firade vi 11 månader.
Jag Älskar Dig Jimmy

Lite om allt

Nu var det ganska länge sen jag skrev, har haft fullt upp. I torsdags var jag på Magnus Betner med Jimmy och hans syskon, det var kul. I går var jag med Frida och vi gick upp till hennes grannar och festa, helt klart en super kväll! Senare skulle dom ut och vi fick stanna kvar i lägenheten, vi käka lite kyckling, sen blev vi så sluta att vi drog hem och sov. Idag har jag städat mitt rum och ska snart hoppa in i duschen, efter det kommer älskling!
Ikväll ska min kompis Ida ha fest, och jag får se om vi går. Måste snacka med Jimmy först och kolla vad han känner för.. jag söp ju kanske redigt igår..

Puss! återkommer imorgon :)

komentera mera

Det vart ingen städning på rummet, åkte med mamma och hämta syrran hos pappa och sen drog vi och handla lite. Nu ska jag ta ett bad och läsa, mysigt! sen blir det väl till att ringa älskling.


TYCKER DET ÄR DÅLIGT MED KOMENTARER!
något litet kan ni väl skriva?

Oväntat besök

Idag efter skolan fick jag oväntat besök, Moa kom! Vi fikade och kollade på vänner, sen följde jag med henne till ungdomsmottagningen. Hon kunde tyvärr inte följa med mig hem igen för hon hade lovat sin pojkvän att komma till honom. Och med det kom jag att tänka på att jag saknar min :( men jag imorgon ska vi ses, och senare på kvällen ska vi till Musiks Hus och kolla på Magnus Bertner! woho. Sist jag var där var det ju awsome. Då kolla jag och Frida på Björn Gustavsson, Öz, Måns Möller och Soran. Det ser jag fram emot. Just nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta, så jag får börja städa mitt rum sen. Orkar inte göra det just nu, har ganska ont i magen (ovanligt?)

på återseende.

Wild Child

Hej igen. Just nu läser ni något från den lite gladare Malin. Mitt humör är så, det går upp och ner och kan vända på bara några timmar. Jag har precis sett klart en film som heter "Wild Child". Den var ganska bra faktiskt. Det handlar om en snobbig tjej från USA som mest bitchar runt. Hennes pappa får nog och skickar henne till en internatskola i England. Till en början hatar hon det och gör allt för att komma därifrån, men det vänder till slut och hon börjar göra allt för att få stanna kvar. Den är helt klart sevärd, så se den! :)
Nu ska jag läsa lite och sen ska jag ringa Jimmy, sen måste jag sova tidigt idag för jag var helt döda imorse.

Godnatt folket!



Nu är det nog med skit

Yes, nu är jag sjukt trött på allting. Skolan och mamma tar all min energi och jag orkar inte. När jag kom hem idag så sov jag i timmar tills mamma väckte mig och vi börja bråka om Greklandsresan. Jag blir så less på hennes spydiga komentarer och att hon ska vara så sur hela tiden. Jag är verkligen rädd att hon ska sjukskriva sig igen, för nu är hon sådär sliten igen. Jag orkar inte det en gång till - att ha henne hemma hela tiden. Jag är ledsen mamma, men då bor jag hos pappa. Självklart älskar jag henne, hon är min mamma, men varje dag måste jag påminna mig själv om det och så ska det inte vara. Jag försöker verkligen att ignonera hennes betende men idag sprack det helt för mig. Det värsta av allt var att JAG var den som fick säga FÖRLÅT för att HON var sur och sarkastisk.
Jag skulle så gärna villja veta hur jag ska bete mig för att det inte ska bli såhär, men hur ska jag kunna ändra på mig om det inte är mitt fel? Hur ska jag orka vara trevlig när man bara får skit tillbaka.

Och så skolan.. Det går jätte bra för mig men ibland blir man sådär less på den som jag var förut, och jag vill inte börja skolka igen. Jag vill klara av allting och får mer än G i dom flesta ämnena. Det som stör mig mest är min ena mentor (också min hotell och snart serveringslärare) Det är precis som om hon inte såg mig, som om jag var luft. Allt handlar om alla andra hela tiden och mig skiter hon i. Det som stog kål på mig och gjorde mig fly förbannad var när jag och Frida sa att vi hade fått fel mat (jag är laktosintollerant och hon också + gluten) och hon tyckte det var fel. Dagen efter sa hon till Frida att hon hade tänkt på henne hela natten och att hon tyckte synd om henne för att hon hade fått ont i magen. JAG DÅ FÖR I HELVETE! och inte nog med det så sa hon det inför oss båda två, vi satt brevid varann. Jag orkade inte ens säga att jag tog illa upp, hon skulle ända inte förstå. Idag sa hon att hon skulle köpa mjölkfira bullar till Frida som hon skulle få äta på avslutningen när alla andra skulle få vanliga. Jag titta bara på henne surt, men inte ens det märkte hon.
Det är inte bullarna i sig jag bryr mig om, dom skiter jag fullständigt i, jag hatar lussebullar, men själva principen stör jag mig på.

Ska inte klaga mer, har fått det ur mig nu och ska lägga mig och försöka sova igen. Orkar inte ens göra en kopp med te.

orkar inte

ibland kan man inte ens öppna munnen så blir du sur.
du ger mig bara ett spydigt svar och sen är det bråk.
jag blir så trött på dig.


är du stressad, trött, sur, ledsen eller deprimerad.. så låt det inte gå ut över mig, snälla.

The blue lagoon

Tänkte börja blogga lite smått om film som jag nämde tidigare. Filmen jag startar med är "the blue lagoon" (den blå lagunen) och den är helt klart se värd! Det handlar om två barn och en gubbe som blir strandsatta på en öde ö efter brand på ett skepp. Mannen går senare bort och barnen får klara sig själva på ön, det händer lite mysko saker och man får se barnen växa upp. Dom lär sig att ta hand om sig själva och finner kärleken. Filmen är inspelad 1980 tror jag. Det finns också en 2:a från 1991 men den är inte alls lika bra. Jag tycker ni ska se den, en mysig och helt klart bra film :)


Grekland here I come!

Vet ni?! Mamma kom upp för ett tag sen och sa att min syrra skulle åka till Grekland med sin kompis och hennes mamma, och dom hade frågat om vi ville åka med, och det är de ju klart som fan att vi vill! Det är första veckan på sommarlovet, vi åker samma dag som det är skolavslutning. Ön heter Korfu och det ser jätte vacker ut :) lite lycklig blir man ju, älskar att ha något att se fram emot.

Det är om film orkar jag inte ta nu längre, är så glad att jag knappt orkar skriva så jag ska platta håret istället så jag har det gjort, så slipper jag gört imorgon när jag är så trött.
Snart ska jag dricka te med mamma, så jag säger natti natti nu!

Kina

Idag efter skolan drog jag, Frida och Malin ner på stan och mötte upp Erik (Malins pojkvän) och vi drog till Dragon Palace. Vi firade Erik som fyllde år i lördags. Grattis igen! Efter det skulle dom gå vidare på stan men jag drog hem för jag hade så jävla ont i magen (hatar den!). När jag kom till bussen hade jag sån tur för den skulle komma om en minut, och jag hade nog bara 5 min kvar på min övergång på busskortet, ibland har man turen med sig! När jag kom hem läste jag lite, fixa med datorn och nu har jag nyss klivit upp ur ett varmt och mysigt bad. Mamma står nere i köket och fixar våfflor, egentligen är jag inte ett dugg hungrig efter kinarestaurangen men man måste ju vara bussig mot sin lilla mamma.

Hörs senare om det händer något mer intresant.. Kankse skriver lite om någon film eftersom jag sa förut att det var de jag skulle börja blogga om, och man måste ju hålla det man lovar, vilket jag är ganska så dålig på, haha.

Slingat hår

Hejsan!

Jag och Moa hade det jätte mysigt. Jag mötte henne på stan igår och vi gick runt och införskaffa oss lite julklappar. Sen åkte vi hem till mig och vi hade  sån tur att min bror var på besök så han körde ner oss till pizzerian. Sen åkte vi hem och åt våra pizzor. Efter det slinga hon mitt hår och det vart jätte fint, tack Moa!
Sen kolla vi på film och dokumentären om Britney på tv4. Vi gick och la oss runt 2 tiden. Idag såg vi ännu mer film innan hon skulle åka hem. Sen kom Jimmy och vi har haft det jätte bra.

Hade verkligen jätte kul med dig Moa, vi måste ses snart igen! Älskar dig vännen.

En orolig person

Moa kunde inte komma till mig idag för hon var tvungen att spela en match, men hon kommer imorgon istället. Jag åkte till Jimmy och mös med han, och nu har jag kommit hem. I skolan idag hade vi prov i ordklasser (som man har haft typ 20 ggr) och jag känner på mig att det gick bara bra.

Nu till en sak jag inte gillar med mig själv, och det är att jag är en sån orolig person. Jag blir rädd och osäker för minsta lilla. Vi kan ju ta som ex. att Jimmy nyss skicka ett sms där det stod "Skönt :) Puss godnatt <3" och jag reagera genast på att det inte stod "jag älskar dig". Jag blir nojig och nästan kallsvettas. Han sa precis innan jag satte mig på bussen att han älska mig, så egentligen behöver jag ju inte alls bli orolig, men sån är jag. Jag vet inte om det har med ett tidigare förhållande att göra, ett som bara gick åt helvete hela tiden. Men det har jag ju såklart lagt bakom mig för länge sen, men oron blev jag inte av med. Den har liksom blivit en del av mig och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna bli av med den. Kanske går den att träna bort, kankse försvinner den med åren. Men jag känner den ju nu, och jag vill inte ligga och tänka på det där smset hela natten. Jag får fokusera på det han sa innan jag åkte och intala mig själv att jag bara nojar.

Älskling, jag hoppas du förstår nu hur mycket du betyder för mig. Det tror jag du gör iaf, men nu kankse du vet det lite mer. Jag  älskar dig, så enkelt är det.

MOA

Idag efter skolan drog jag och Frida ner på stan ett tag och jag köpte lite julklappar :) först lite saker till Jimmy (kan tyvärr inte säga vad för han läser ju min blogg ibland) och så köpte jag två jätte fina lattemuggar i blått glas på Indiska till pappsen min. Imorgon ska jag ju som jag nämde förut va med Moa och då blir det mer julklappsshopping må jag säga! Jag älskar att köpa julklappar, det finns inge mysigare :) Sen drar vi hem till mig och jag tror det blir pizza och hårslingrirng, eller vad fan man säger. Nice iaf. Just nu har jag jäääävligt ont i skallen och ska nog lägga mig och läsa lite innan snutten ringer.

Godnatt på er sötsaker!

Love Lockdown

Godmorgon sötnosar! Snart ska jag dra mig till skolan och ha varm kök. Jimmy smsa tidigare och sa att det kommit ny snö, min första tanke var "fuck!".


Lyssna på denna låt - I LOVE IT!

http://www.youtube.com/watch?v=xiRX6Gk5ym8

Världens smartaste

Lagom jobbigt med skola idag. Började direkt med näringslära och sen vidare med en halvtimmes matte. Sen vart det lunch och idrott, och jag kunde va med fast jag var sjuk för vi skulle ha juldans, haha. Sen hade vi livsmedelshygien och då vart vi indelade två och två. Vi skulle hitta på frågor som handla om hygien och sedan gå till ett matställe och intervjua dom. Jag och en tjej i klassen är så smarta så vi ska prata med hennes pappa som äger en pizzarestaurange. Så hon skulle intervjua han idag så är vi klara redan imorgon! Vi har två veckor på oss men nu har vi skiten gjort :)
Älskling åkte nyss hem :( vi hann bara bada (i typ 3 timmar) sen skulle han hem.. och så spela vi lite sims också. Saknar dig redan sötis!



en gammal bild på mig, haha!

Dagens

Hiss: Everlast. Skönt att lyssna på när man är trött på morgonen. Lungn och skön musik som gör en glad och får myskänslor.

Diss: Just nu måste jag säga skolan. Hade gärna varit sjuk en dag till men jag måste gå till skolan, så jag inte missar så mycket. Kan inte va med på idrotten heller pga min förkylning och det är jävligt synd för det är det roligaste med hela skolan.

Hörs senare, ha en bra dag!

ändrade planer

Jimmy ska inte komma till mig på lördag, han ska vara hemma med sin pappa istället. Tänker inte slänga ut mig något dumt nu men lite sur blir jag. Har pratat med min bardomsvän Moa och vi ska nog ses på fredag! Längtar som fasen, det var hundra år sen vi sågs. Så det får nog bli hon som slingar mitt hår, om hon vill de, men jag tror nog hon säger ja.

Nu ska jag springa ner och fråga mamma om jag får baka en kladdkaka! MUMS

mad as fuck

Nu är jag lite smått förbannad. Det har tagit mig hela dan att ladda ner den där Pippi filmen och sen stannar den på 91%. Lagom sur blir man ju. Och funker det inte inom ett dygn kommer jag bli änu surare. Någon jävel som kan tipsa på en bra film för jag SKA se film ikväll?!

still sick

Godmorgon alla friska och sjuka!
Jag blir hemma idag också, mår fortfarande inte så bra. Jag kunde inte somna igår så  jag låg vaken och läste och kolla i skolkatalogen, jippi. Jag ville bara bli trött så jag försökte med allting. Tillslut somna jag vid halv 4..
Eftersom man bara går hemma och slöar när man är sjuk så blir man ju inte trött, därför har jag bestämt att jag ska göra någonting idag. Vad vet jag inte än dock. Just nu håller jag på att ladda ner "Pippi på dem sju haven" men det ser ut att ta ett bra tag. Jag kommer ihåg att jag älskade den som liten och jag gillar fortfarande Astrid Lindgren filmerna. Jag tror jag ska ladda ner "Madicken" också, älskar dom filmerna. Har inte så mycket mer roligt att komma med tyvärr - kankse uppdaterar mig lite senare om det händer någonting, vilket det inte lär göra.


på lördag ska Jimmy slinga mitt hår, får se hur det går ;) haha

SJUK!

godkväll på er.

Jag är sjuk.. Jimmy har smittad mig. Har inte varit i skolan idag, utan bara legat hemma och glott upp i taket typ. Jag hatar att vara sjuk. Men det är ändå skönt att får slippa skolan några dagar. Jimmy är också hemma, skulle va mysigt att snora tillsammans med honom. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom det inte hänt så mycket idag.
Jag var på fest i fredags med Frida, hos en som heter Åsa (kallas för Mary) Det var kul! Sen i lördags var det "Öppet hus" i min skola så var där några timmar och stod i köket och fixa med förrätt och desserter. Sen drog jag ner på stan med Frida och gick runt lite på julmarknaden, mysigt mysigt. Sen drog jag hem till Jimmy och sov där (då jag vart smittad).

Nu ska jag nog läsa lite sen ringa plutten och säga natti natti.


RSS 2.0