VALBORG

Jag är tillbaka och jag är här för att stanna! Inga mer pauser för mig inte, det lovar jag er. Idag är det som sagt valborg, en dag jag har längtat till, jävligt mycket! Jag och mina bästa vänner har hyrt en lokal och vi ska grilla och festa genom hela natten. Hoppas vädret är på vår sida. Snart ska jag möta upp Krista, Lisa och David på stan och småshoppa lite. Jag vet vad ni tänker, vem fan gör det på valborg? Men men, man måste ju ha något snyggt! Bilder kommer förhoppningsvis tas ikväll, så håll ut och kolla bloggen så ska ni få se årets fest.



Jag och syster i Tunisien. Längtar tills vi drar till Turkiet ♥



Ha en underbar valborg och ta hand om er!

BLOGGPAUSE

Jag har tagit en bloggpause som ni kanske har märkt. Jag har tappat lusten och känner inte att det är kul längre. Men jag återkommer så fort jag fått tillbaka gnistan!
Så länge bjuder jag på en utebild från i fredags

vi har inte läppstift, vi har druckit barcardi breezer ♥

KRISTA

Hej! Jag har inte varit duktig alls på att blogga nu, jag vet.. men som en ersättning att ni förlorat så mycket underbar bloggläsning ska jag berätta lite om min vän Krista!
Krista är en tjej som jag har känt ganska länge nu, vad kan det bli? 3-4 år?.. Hon bor här i sävja och är nästan alltid glad. Hon kan skratta åt precis vad som helst och man blir alltid glad när man är med henne. Hon är typ lika lång som jag (158 cm), har mörkt hår, ljusblå ögon som är jättefina, och sminkar sig alltid skitsnyggt! Jag ska erkänna för er att jag alltid varit lite avundsjuk på hennes utseende.. Hon och jag har många roliga minnen, dom flesta är kaos men sånt är ju också kul, eller hur?
Jag tycker ni ska ta och besöka hennes blogg och spana in vilket cool tjej hon är!

19 ÅR!

Hej!

då var man 19 då! Gårdagen var jättekul och jag fick massa fina presenter! Bland annat min efterlängtade Ipod touch ;) Just nu sitter jag med Erik, Christian och David.. snart ska vi glida till staden och käka kebab, mums!

Hörs senare!

Snabbinlägg

Nu är jag hemma från restaurangen (tack för presenten Malin och frida! ♥). Det var jättetrevligt och alla för utom en person kom! Uppskattar att ni sjöng och allt, det kallar jag polare. Nu ska jag snart över till Aleksander och hämta min present! Är nyfiken som fan.. ;) Sen ska jag till en liten fest, mer säger jag inte!
Hörs senare!

Nu ska det firas!

Hej snyggingar!
Idag har jag spelat basket med mina grabbar! Såklart så spöa jag skiten ur dom, eller vad tror ni? Nu har jag fixat mig och det är snart dax att dra sig till stan och fira lilla mig! ;) Såklart är det några som har dragit sig ur, men det rör mig inte i ryggen. Dom bästa kommer iaf och det är allt som betyder något.
Gonna be a good night

Jag är inte en TASKIG person!

Såklart så fick jag ångest för det jag skrev om Blondaa tidigare.. Men sån är jag, kan aldrig göra något utan att må dåligt av det sen. Jag är ingen Kissie, that's a fact! Men jag står fortfarande för allt jag skrev! Kanske inte att han är en b*gjävel, men att han är störd, det står jag för till 100%!
Som sagt, jag bloggar inte för att lägga ut människor, jag är inte en taskig person.

Imorgon är vi ett gäng som ska ut och käka och fira mig! Jag fyller ju år på söndag, den 18 april, yay! Vi blir väl en 10-12 pers skulle jag tro. Har iaf bokat bord så det är klart iaf. Så snart är man hela 1 år äldre. 19 är egentligen en värdelös ålder, men bolaget närmar ju sig!

Blondaa - Uppsalas största nolla!

Hej!
Innan jag skriver vad tänker göra så vill jag vara säga att det var aldrig meningen att jag skulle hänga ut någon eller några i min blogg! Det vill jag bara ha sagt. Men sen kan ju inte jag rå för att vissa personer har något allvarlig fel? Nej, just det.
Som ni alla vet (alla som lever för bloggare) så bor ju Blondaa i Uppsala. Han går i skolan bredvid min och man ser han i matsalen ibland. Jag har aldrig brytt mig om honom förut.. bara undrat hur man kan gå utanför dörren i så mycket smink. Jag har inte något emot killar som sminkar sig, men man måste ju inte använda halva foundationtuben, right? Iaf.. När jag och mina två tjejkompisar ska gå från matsalen så står Blondaa lite längre fram med en tjej, och när vi kommer börjar dom asfnissa.. Jag tänker inte mer på det men sen när vi går förbi dom så kollar dom rakt på oss och skrattar ännu mer! Som jag är så går jag ju såklart inte bara förbi.. Jag kollar på honom och frågar vad problemet är.. den fega b*gen vågar inte säga någonting utan skrattar bara.
Det jag vill ha sagt här är alltså - Låt er inte luras av han gulliga bögsnack! Det är bara bullshit rakt igenom och han är ingenting :) Det var all tid jag tänkt lägga ner på honom, nu orkar jag inte ens tänka på han.. Han ser ut som en barbie som inte ätit något på 100 år!

en torsdag

Hej! Jag vet, jag är världens sämsta bloggare som inte skrev någonting igår! Jag var i skolan till 1 och sedan åkte jag ner för att möta upp mamma på stan. Vi gick till Cubus och köpte min efterlängtade jacka! Tack för de fina förskottspresenterna mamma! (Skor och jacka). Sen kom vi hem vid halv 5 kanske, gjorde lite käka (=värmde pizza i ugnen) och sen gick jag ut och träffa lite vänner ett tag. Sedan kom jag hem och bara låg på mitt rum. Hade tiden till att blogga, but something came up, så jag tappade suget för det mesta. Ingenting som är värt att ta upp i min blogg, för här ska det bara stå trevligheter! Ingenting tråkigt och värdelöst ska finnas här inte.

Idag har jag varit i skolan som vanligt (till 4) sedan åkte jag ner på stan och köpte skrikrosa nagellack! LOVE IT. Det vart även ett skrik guld. Jag bara älskar starka färger.. även fast det ska vara "jordnära" i vår, but who the fuck cares liksom? Inte jag iallafall. Jag tycker synd om människor som har så taskigt självförtroende och självkänsla att de till punkt och pricka följer modet, även fast det kanske inte tycker att det är snyggt! Man ska ha det man trivs i och känner sig hemma i, det är min mening :)
Eftersom jag inte blogga något igår så vart det ingen "Dagens humor" så därför lägger jag upp något extra kul nu! Hoppas ni har haft en bra dag.

Idag har det inte varit mycket tid för bloggen..!

Hej snyggingar!

Sorry för att jag inte skrivit någonting idag! Men har haft fullt upp. Själva dagen i säg var väl som de flesta andra dagar, så finns inte så mycket att säga om den. Men jag hitta dock en snygg skinjacka på stan för bara 399:-. Jag hängde undan den och ska gå och köpa den imorgon med mamma. Ni hittar den på Cubus!
Nu ska jag kolla på vänner och försöka somna! Men jag tänker inte glömma "Dagens humor", här kommer den! ;)

Då var planeringen för valborg påbörjad!

Nu är jag hemma från posten och har nyss tagit en härlig smultrondusch! Så nu känner jag mig ren och fräsch.. ;) Vi har iaf suttit några stycken och planerat inför valborg. Vi har gjort en mat och en alkohol-inköpslista! Så nu väntar vi bara på att det ska bli sista april! Det kommer vi skitbra tror jag. Vad ska ni göra på valborg?

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på vänner för jag vet att jag ändå inte kommer kunna sova på länge. Hur ska jag klara av att gå upp imorgon när klockan ringer vid halv 7? Omöjligt..

Vad tyckte ni om "dagens humor" då? Hoppas det uppskattas! Jag menar, vem gillar inte att få en daglig dos av Malins humor? Malin själv klagar inte iaf.. ;)
Sov gott!

Härlig dag

Hej igen!

Det vart ingen träning som jag sa tidigare, vi gick och köpte glass istället! Vilket är ett måste i denna underbart fina vårväder. Efter det gick vi hem till min vän Aleksander och satt på hans balkong och glassade i solen till musik, super härligt! Nu ska jag käka och sen bär det av till basketplanen!

Och nu kommer överraskningen som jag pratade om! Varje dag tänker jag lägga upp ett Youtubeklipp som jag anser som roligt! Allt för att underhålla er såklart! ;) Känn er fria att komentera era åsikter! Jag kommer kalla det hela för "Dagens humor".. och här kommer den första!


Sitter hemma med Lisa

Hej snyggingar!


Hur mår ni? Jag mår finfint! Sitter här i mitt kök med Lisa och vi har nyss käkat en nyttig sallad! Snart ska vi väl gå ut och sola lite och sen bär det av till gymmet ;)

Jag har en liten överraskning för er senare,.. hörs då!


VILL HA!


NI ÄR GULD!

Sökte nyss på min blogg på bloglovin och såg att jag har några som prenumererar på min blogg! Blir superglad! Det uppskattas jättemycket.. blir nu så mycket mer motiverad till att skriva! Tack! 

Mina personliga åsikter!

Kom nyss hem från posten och vi satt i timmar och diskuterade "skillnaden mellan män och kvinnor", ett ämne jag inte gillar. Jag tänker inte ta upp allt jag står för och vad jag har för åsikter. Det skulle bli ett allt för långt inlägg, och ni skulle inte orkade läsa det. Vi pratade bland annat om att det görs så många studier på män och kvinnor i syfte på att få fram skillnader. Jag tycker det är fel. Vi strävar idag efter ett jämlikt samhälle, så varför alla dessa undersökningar och studier? Kan vi inte istället jämföra människan? Om vi nu tycker det är så intressant att se skillnader? Personligen tycker jag inte det är intressant. Människor är människor och alla är olika, oavsett om dom har kuk eller fitta (ursäkta orden..).

Har en sak att tillägga också innan jag slutar och det är att ni tjejer måste stå upp för er själva och för era kön! Får ni någon taskig kommentar om att killar är bättre än tjejer osv, så säg ifrån! Så länge ni inte yttrar er så kommer personen i fråga inte bry sig och fortsätta hålla på. STÄLL ER UPP OCH FÖRSVARA OSS KVINNOR!

Mjukisbyxor = GUDS GÅVA!

Hej snyggingar!

Taskig uppdatering idag, jag vet! Men när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så vart jag inte ett dugg sugen på att sätta på datorn! Så jag drog ut på en lång promenix istället, och nu har jag nyss kommit hem från en underbar picknick med vännerna i solen. Love it!
Läste föresten "Allt utom räkor" (en tjejs blogg) och hon påstod att mjukisbyxor var det värsta som finns!? Hur kan hon säga så? Det är guds gåva till mänskligheten. Hon yttrade sig också om att det var obekvämt.. ursäkta? Hur kan ett par slappa, mjuka och fluffiga byxor vara obekvämt? Well, alla har vi ju våra åsikter. Min står då fast vid att mjukisbyxor är det bästa som finns!
(det har blivit någon bugg med min webbläsar så stycke indelningen vill inte funka.. så jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet, det ser grötigt ut)

Lägger upp en bra låt för alla nattugglor..

gud va det är svårt att låta bli att blogga.. men en sann bloggare uppdaterar ofta ;)

Malin, pokerns mästare!

Nu är jag hemma igen från Oskar och håller just nu på att borsta tänderna. Pokerkvällen slutade med att jag bara är skyldig min vän Christian 100 kr! Först var jag skyldig honom 217, sen van jag 66 kr och gav han 49 kr kontant, alltså bara 100 spänn kvar! Inte så illa pinkat va? Sen vann jag lite småpengar av Oskar och David också, inte fel att ha.
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Vänner - tidernas bästa serie ever!
Sov sött!

POKER

Sitter fortfarande hos Oskar.. vi har spelat poker och har just nu en pause! Det går rätt så bra för, har fått rätt så mycket pengar ;) Jag älskar att spela om pengar, gör ni?



My dreamguy!

Finns det någon sexigare? ;)

Här kommer videon jag snackade om tidigare..



vad tycker ni? ;)

Doftar smultron!

Hej igen! Nu har jag tagit det där härliga badet jag snacka om och mitt hår doftar asläckert! Har också hunnit med att äta en helt okej middag..
Har ni någon gång tänkt denna tanke? "Nej nu ska jag inte äta mer onyttigt! Jag ska bli hälsosam och gå ner några kilon!".. jag tänkte väl de, alla har gjort det någon gång. Men varför håller man det aldrig? För gissa vart jag ska snart.. Jo, till ICA! Såklart..  Men men, får säga som jag alltid säger till mig själv - börjar imorgon istället!
Lite senare ikväll/inatt kommer jag lägga upp en rolig video (iaf tycker jag att den är rolig, och Moa också..) Får se om ni delar humor med oss eller inte.. ;)

Hemma från IKEA

Hej snyggingar!

Jag vet att jag alltid börjar med den frasen, haha. Jag kom hem från Ikea för ett tag sen. Jag köpte lite ljus (som alltid!) och en grön växt. Blommor dör bara, så det är bättre med grönt + att det ser fräscht ut! Jag har bytt till en ny webbläsare också, Google Chrome. Den funkar jättebra och jag är nöjd. Det ända som saknas nu är en ny dator, men fattig är man ju..
Snart ska jag ta ett mysigt bad, med ljus och bubblor! Jag köpte schampoo och balsam med smultrondoft och en ny hårinpackning från Jane Hellen, skitbra! rekommenderar den starkt! Det vart också en jordgubbstvål.
Vad ska ni göra en lördagskväll som denna?



Tattoo

Innan jag drar iväg för att träffa Oskar, tänkte jag lägga upp en bild på en eventuell tatuering!
Sen tänkte jag även skriva Veni, vidi, vici (Jag kom, jag såg, jag segrade.. på latin) på vänstra handleden. Inget bestämt än, men jag tänker så det knakar!


Denna ska sitta på ryggen på ryggraden högt upp, tror jag! Vad tycks?


BEN & JERRY'S

hej snyggingar!

Nu har jag precis käkat middag.. det vart en god greksallad och efter maten åt jag glass! Ben & Jerry's ♥, helt klart en favorit. Idag har jag varit och hälsat på mina kusiner med farmor och syster. Hanna är 5 år, och så har jag ju mina älsklingstvillningar på 7 månader, Agust och Hilda! Hur söta som hellst. Det var jättetrevligt. Dom har fått lammungar också, 33 st! Dom var hur små som hellst, luddbollar.

Nu snart ska jag träffa Oskar och snacka lite med honom.. är trött på att det alltid är jag som är den ända som vågar öppna käfften och att folk säger saker som inte stämmer helt och då blir allt fel. Men men, sånt man får ta om man är den ända som vågar yttra sig, right?

Hörs sen!


Underbara sol

Godmorgon folket!

När jag och Moa Vaknade gick vi ner och åt frukost.. Jag åt vanlig fil och fick inte ont i magen :D första gången någonsin typ. Nu har vi nyss kommit hem från en underbar promenad i solen!

Dagens planer ser ut som så:

Gå ner på stan vid 2 och säga hejdå till Moa :(
Möta upp Christian och gå och träna
Åka hem och käka något kanske?
Duscha
Va med Oskar!

Vad som mer händer återstår att se!


Nyklippt lugg och film

Då har man kollat på film då! Vi såg Young people fucking och den är ju superkul. Det vart ingen ansiktsmask, för de hade dom inte på ica, luffställe det där alltså. Men vi hann med att klippa min lugg. Jag är roligt jag - först vill jag spara ut den för jag inte orkar med den, sen från ingenstans så säger jag till Moa "klipp den!" och så blev det. Får se om Moa har någon ansiktsmask hemma, annars skippar vi den och tar det en annan gång.

Vi ska nog krypa ner i sängen snart och få sånna där underbara skrattattacker som man får när man är övertrött, love it!

Godnatt ♥




Kladda lite på armen också


Hemma igen från ett skönt träningspass

Nu har vi tränat och är nu hemma hos Moa igen. Vi har käkat också, det vart en kycklingsallad! mumsigt. Nu ska vi ta det lungt och smälta maten, sen beger vi oss till närmaste affär och inkaserar ansiktsmasker+coca cola! ♥ Det är de ända onyttiga idag, sen ska jag försöka att vara nyttig tills jag ska till Turkiet ;)





Bilder från igår..





Hemma at Moas place!

Hej igen!

Nu sitter jag här hemma hos Moa. Det vart lite ändringar i våra planer så vi ska snart gå ner på stan och träna! Först måste vi vänta på ett telefonsamtal till Moa.. Not gonna tell you more ;) Och så har vi bestämt att vi ska göra något gott här hemma hos henne istället! Spara pengar!

Idag kommer det läggas upp lite bilder! Så håll ut och återkom ;)

Vaken och pigg

Godmorgon snyggingar!

Har ni sovit gott? Det har vi! (Jag och Moa alltså).. Vi hade jätteroligt igår kväll! Låg och läste tidningar och skrattade och var allmänt störda ;) Vi skratta så mycket att mamma ringde från sitt sovrum och sa att vi skulle vara tysta! HAHA.

Dagens planer ser ut såhär:

Baka scones och äta dom
Ta det lungt ett tag
Åka till Moa och hämta hennes träningskläder
Dra oss till stan igen och gymma
Gå på stan
Käka på stan!
Åka hem till henne
Sova där!


Grillning i superfint väder!

Hej snyggningar!

Mitt internet har inte funkat sen igårkväll så har inte kunnat blogga :( men nu är jag på g! Idag till en början så var det jättefint vänder, så brillorna var one såklart! ;) why not liksom? Lite senare på eftermiddagen var vi några kompisar som drog ner till en grillplats här i Sävja där jag bor och grillade lite korv och drack lite.. Det var väl helt okej.. det sluta iaf med att vi slet sönder en gran och tända på den (?).. jag vet, vi är alla snart 19 (jag först!) men ändå, ibland får man väl knasa till det lite, även fast det var en helt idiotisk sak att göra. Moa är iaf här och ska sova kvar, mys! ♥

Lite saker som ni kanske inte visste:

Jag och Moa har känt varandra sen vi föddes.. coolt va?

Vi har aldrig bråkat!

Vi ses regelbundet 1 till 2 ggr i månaden

Vi har alltid så satans roligt när vi är!

Hon är en av få jag verkligen kan vara mig själv med!

Jag ser henne som en av mina bästa kompisar!



Hemma från stan!

Då var man nytränad och nöjd! Det är alltid lika skönt att styrketräna och svettas ;) Och vet ni? Några rosa skor fanns ej, dock hitta jag vita i storlek 37, men jag ville inte ha dom?! Nepp.. blev nykär i ett annat par istället..


vad tycker ni? Jag älskar dom! Dock är det inte svart märke på mina, det är lila :)


Taggad för träning

Godmorgon folket!


Sovit gott? Det har jag gjort! Fast kan ju säga att mitt humör sjönk när jag kolla ut genom fönstret.. jävla snö! Men men, bara att bita ihop och lita på dom som "kan" vädret - dom har iaf lovat sol och värme imorgon. Nu har precis slängt på mig mina träningskläder och väntar på bussen som ska ta mig ner på stan! Först leta efter mina skor, sen till gymmet! Är jättetaggad på träning :) Nu får alla ni önska mig lycka till att jag hittar mina skor!

Hörs sen!

Skokampen är inte över!

Kom nyss hem från Erik :) Vi har varit ute och åkt också, och spelat basket! Så skönt att vara ute i det fina vädret! Tycker synd om dom som sitter hemma och spelar datorspel.. Menar inga speciella, eller gör jag? Hur som hellst - imorgon så fortsätter skokampen! Jag ger inte upp än, jag ska ha mina skor! Känns som jag tjatat om dom hur länge som hellst nu, men ni får stå ut.. ni läser ju ändå min blogg frivilligt ;)

Nu ska jag ta det lungt bara, sen hoppa i säng då jag ska iväg och träna tidigt imorgon innan skokampen börjar, natti!

Tråkig dag so fare..

Hej på er

Har inte bloggat något idag, men jag tycker ändå jag är duktig på att uppdatera. Det är min åsikt iaf. Idag har jag inte gjort någonting, behövde inte åka till stadium för det hade mamma redan gjort när jag vakna och dom fanns inte. När jag har bloggat klart ska jag testa att beställa dom. Har varit ute på en promenad, det är typ allt jag gjort. Jag är jävligt uttråkad och lite smått arg. Någon som känner igen sig när jag säger att man ibland blir vald sist? Inte för att jag direkt blivit det, men så känns det. Orkar inte gå in på det så mycket.. blir mest arg då bara. Vi får helt enkelt se vad denna dag har att erbjuda! Man måste ju vara possitiv?

Nu ska jag gå in på stadiums hemsida och kolla om dom har mina skor, hörs sen!


Rush hour

Nu har jag kollat på rush hour 3 på tv, älskar dom filmerna! Har också pratat i telefon med Oskar lite, rätt ut saker och så. Hatar att prata om "känsliga och jobbiga" saker men ibland måste man. Allt är lungt iaf - aldrig att jag vill bråka med mina bästa vänner! Hellre dör jag, typ. Min syrra gick jag la sig tidigt för hon är sjuk.. vad är oddsen liksom? Äntligen kommer hon hem till mig och mamma och så är hon sjuk.. Men men, hoppas hon blir frisk snart! Ska fråga henne om hon vill ha en systerdag med mig nu på lovet någon dag.

Jag längtar tills imorgon då jag ska, förhoppningsvis, köpa mina skor! Ni anar inte hur glad jag blir om jag hittar dom! Finns dom inte på stadium i boländerna, så tvingar jag mamma att köra mig till Gränby! JAG SKA HA DOM.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite bok, godnatt!

Jag har visat er fel bild, men det är dom här jag ska ha! inte dom som är mörkare.


Hemma från morbror..

Hej snyggingar!

Det vart inte att jag skrev innan jag åkte till min morbror i Stockholm idag, men jag skriver nu stället! Det var jättetrevligt och det var supergod mat! Inga jävla köttbullar och prinskorvar, utan först åt vi västerbottenpaj, gravad lax, färskpotatis och massa mums, sen åt vi lamstek och potatisgratäng och till efterrätt vart det någon nougatkaka.. snacka om att man är mätt! Iaf så kom jag nyss hem och min syrra är här också, vilket jag tycker är roligt för träffar henne typ aldrig.. Men på tal om en helt annan sak så provade jag hennes skor (hon har köpt converse fast vita och låga) och hon hade 4,5 och jag kunde ha dom! Fett ireterade! Har provat helt fel storlek hela tiden.. Men imorgon ska jag med mamma till stadium så jag hoppas jag hittar mina drömskor!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen gå ner till syster - hörs sen!


Vill ha sommar nu!


Hemma från Oskar..

.. och vi hade det lika kul som alltid! Kolla på folk som snetände och annat roligt. Nu är jag så trött att jag håller på att däcka på tangentbordet, men jag ville bara skriva ett sista inlägg innan jag går och lägger mig.

Imorgon ska jag på påskmiddag hos min morbror i Stockholm så jag kommer inte kunna uppdatera så mycket. Men jag ska försöka skriva innan jag åker och såklart när jag kommer hem. Det ska bli kul att se hur står hans sambo har blivit, min nya kusse ska ju komma nu någon gång i april! I can't wait..

Godnatt!


Nu ska jag till Oskar!

hörs senare! ♥

Jag ska bli en bättre människa..!

Jag har kommit på vad jag ska göra när jag tagit studenten.. Som blir ett år försenat, men det är ju helt mitt egna fel då jag totalt sket i skolan i högstadiet? Whatever. Jag ska åka ner till Tanzania och jobba som volantär! japp, det är vad jag ska göra. Först måste jag ju ta något skitjobb så jag har råd att åka, men sånt löser sig alltid. Jag vill göra något nyttigt med mitt liv. Jag vill göra nytta och hjälpa människor. Tänkte bara berätta det.


Då var man hemma från en underbar promenix!

Har varit ute och gått i det sköna vårvädret nu.. jag och Christian gick till ica och köpte glass! Kan det bli mer bäst? Glass + sol + brills = ♥ Vi träffa Maria också, alltid lika kul att stöta på henne. Sen fick jag en påskpresent av Christian, massa godis! Tack så jättemycket. Det ska jag lägga i mitt påskägg jag gjorde igår. Eller ja, inte allt, för det får inte plats! Äter ni mycket godis på påsken? Själv mår jag konstant illa.. haha. Men har lovat mig själv att det inte ska bli så mycket denna påsk, och att jag ska sätta fart med träningen! Nu var det ett tag sen.. inte bra. Om några veckor är det ju dags för Turkiets stränder - då vill man inte se ut som en knubbsäl.


Mitt fina rosa påskägg!


Stackars Krista..

Hej!

Som jag sa igår så var det ju fest. Och som alla andra lokalfester så blir det knas.. det är helt enkelt något man får räkna med. För det första så var det bara småbarn som var där, enligt mig iaf. Sen så hände det en massa.. polisen kom 5 min efter vi hade anlänt, då kanske vi var 7 st? Dom kolla läget bara, men iaf. Sen lite senare när det hade börjat troppa in folk kom dom igen.. Det kom folk som inte stod på "listan" och ville komma in. Nån jävel hade sönder ett bord för 600 kr och någon förstörde den fina tårtan som krista hade gjort som var så fin! Hur fan tänker människor? krista är snäll och fixar en fest och ställer upp och ordnar jättemycket! Jag säger ju det, man kan inte lita på folk.. inte ens dom som man ska kalla vänner!

Jag drog typ halv 11 för jag orkade inte med skiten.. jag hoppas det inte hände något mer! Idag är det strålande fint vänder och jag väntar på att Christian ska komma hem så vi kan gå ut! Självklart åker mina brills på!


Fest på g!

hej snyggingar!

Idag har jag varit i skolan och blablabla, ni fattar? Gjorde en rolig sak iaf och det var ett skit snyggt påskägg! Vi hade estetiskt idag. Det är rosa och glittrit, med blommor, pärlor och en fjäril på :) iaf - nu till det något roligare.. Idag är det fest! 20 meter från min dörr, haha! Krista har hyrt våran gårds lokal och jag tror det kommer runt 100 pers?! Fett nice.. det ska vara shyst ljus och ljud och det är inträde och allt.. undrar hur många som kommer villja komma in som inte står på "listan"? Det ska bli kul att se.. och jag hoppas på lite fights också, sorry Krista (a).. men sånt är alltid kul!

Nu ska jag ta och dra mig dit och se om jag kan hjälpa till med nått, hörs senare! ♥

RSS 2.0