allt du gör är fel

Varför?
Varför kan du aldrig vara glad för min skull?
Kan inte jag få vara söt i dina ögon?
Det är inte kul längre.
Orkar inte.
Vill inte.
Jag är glad.
Du gör mig ledsen.
Det tar bara någon minut.
SLUTA..


"I try and work hard for you to see me but you always end up saying the wrong things, please stop and make me be happy"

you can smile but it will always be there


radhusbrand i sävja

Igår vid 17.00 brann det i ett hus några stenkast från mitt. Fyfan säger jag, tur att det inte spred sig och hemskt för dem. Jag hade inte pallat om mitt hus brann ner, stackars misse.
Igår hittade jag min studentklänning, äntligen! Nu är allt fixat för studenten och nu är det bara den här äckliga praktiken kvar. Måste snart springa till bussen.

the day after

Vad fan hände igår?
Malin + alldeles för mycket alkohol = Dimma. Inget knas hände så jag räknar det som en lyckad natt!

happy feelings

Gårdagen var allt som har med underbart att göra!! Jag åkte ner på stan för shopping med Lisa men hitta inte mkt. Senare träffa jag Moa och då vart jag en tröja och ett par leggins rikare. Sen vart det jordgubbar nere vid ån, älskar vädret! Sen vart det finmiddag på Magnussons med vin, vuxen Malin nu vet ni. Hur jävla bäst som helst. Tack Moa för en minnesvärd kväll! Idag taggar vi för fest och mitt första systembolagsbesök.

Ses i dimman. ;)

I'm fucking 20!

Idag är den bara min dag och jag är äntligen 20! Systembolaget nästa då. Hoppas det blir en bra dag och på onsdag blir det utgång, häng på!

i look back

Here we are again. Vad är nytt och vad är inte det? Jag fyller 20 den 18:de.. ser jag fram emot det? Klart jag gör. Men lite depp blir man ju. Det är nu man börjar tänka tillbaka sådär typ 6,7 år? Det var så anorlunda då. Jag var en helt annan människa, vi var alla det. Vi hade kul, nästan hela tiden. Jag saknar de vi var och jag saknar de vi hade. Vi alla var bästa vänner, bråk fanns inte och pengar var aldrig något hinder. Vi kunde göra vad som helst av dagen, inga problem. Men jag antar att alla känner såhär när de ska bli "vuxna". Ingenting är för alltid och det är en del av livet. Nu vart det mycket snack med mina egna tankar. Det är jag i ett nötskal. Nu ska jag glida över till Frida och se vad denna dag har att ge mig.
Ta hand om er. PEACE

the party of the year

Kom på Ekebys studentskiva den 3 maj på flustret! Biljetter är tyvärr för sent att köpa men efter 21.00 kan ni pröva lyckan ändå! Det kommer bli drag till tusen och vi ska festa hela natten. Jag är taggad och det ska ni också vara. ÅRETS FETASTE FEST!



hej min välbekanta vän

Idag känner jag bara en sak och det är ångest. Finns ingenting annat att tillägga.
ÅNGEST

lycka

"In my eyes you will always be the one, my love and my best friend. Nothing can change that.
I'm forever yours."


Jag är så jäva lyckligt lottad. Underbar pojkvän, bästa vänner.. ja, you name it. Nästan så man känner sig dum när man har en dålig dag. Jag älskar er, ni gör min dag och ni är mitt liv.

we all love the mondays

ååh, har du nagelabstines haha. Har inte målat naglarna på jättelänge och det kliar i fingrarna. Jag älskar att pyssla med mina naglar men jag får inte.. får som sagt inte ha nagellack på praktiken (man får inte ha det när man jobbar med livsmedel) så det är därför jag inte uppdaterat er om just naglar. Har penslat på ett genomskinligt bas coat från depend i smyg, haha. Måste ha någonting. Så nu glänser de lite iaf. De ser förövrigt förjävliga ut. Gula och fula efter all morotsskalning och dyligt, usch, missfärdade naglar är inte vackert. Ikväll blir det en ta-det-lungt kväll för min del, är helt slut.

RSS 2.0