god eftermiddag

halloj! idag vaknade jag klockan tio ungefär och låg kvar i sängen och åt frukost och kollade på 2 and a half men, love it! sen la jag mig i badet och myste.. tvättade håret och sånt. Nu har jag klätt på mig inför festen. Jag vet att det är lite tidigt men är hellst ute i god tid så man kan ta det lungt sen. Det vart ingen promenix idag för jag blir alltid så stressad när jag ska iväg på nått så jag skippade det. Ikväll blir det ett par lackleggings från holmlunds som jag köpte igår och en rosa "klänning" som är tajt nertill och över den tar jag nog min fred perry, det är ju ända ganska kallt ute och jag antar att dörren till lokalen kommer öppnas och stängas en hel del ;)
Snart ska jag fixa med ögonskugga och grejer.. Kristia ska komma hit lite senare och hjälpa mig med det sista sen för hon sminkar så himla snyggt! nu ska jag ta det lungt och lyssna på musik.. can't wait.. vill parta nu!

skriver mer sen, puss!

PARTY IMORGON!

eller ja.. idag! (hehe..) och det ska bli superkul!! jag har varit festsugen i 3 veckor nu men har inte kunnat festa för är pank som en jag-vet-inte-vad men har sparat ihop lite nu så nu har jag min dricka och en lokal med trevligt folk+randoms och jag hoppas på en askul kväll!

det gick ju inte så bra med det där "jag ska blogga mera projektet" och helt ärligt är det för att jag glömmer bort och har haft ganska fullsatt schema. Det är ju lov nu som sagt så jag har tränat en massa och tagit det lungt med vänner. Moa som hos mig natten till idag (eller ja, igår om man orkar vara noga) och vi hade en trevlig tjejkväll med hårfärgning, pastasallad, skvaller och mys.. men Mosan mådde illa så jag sa åt henne att stoppa tandborsten i halsen och spy, och det gjorde hon och sedan mådde hon bättre :) men sen somna hon.. så jag fick roa mig själv med dator och solotidningar! hehe..

Idag var vi och tränade på friskis. Jag och Christian följde med Moa och hennes mamma på intensivpass och det kan jag tala om för er att det var fan inte det lättaste.. fyfan va man svettades men det var skönt efteråt! Sen idiot som jag är åt lite choklad sen när jag kom hem.. ibland hatar jag mig själv. Skulle träna imorgon men Chrsitian skulle hjälpa sin pappa med nått så det blir en lång och härlig powerwalk i Sveriges vackra natur istället :) synd bara att det är så satas kallt. Jag har iaf gått ner 2 kg sen jag började träna på friskis och jag ska verkligen hålla det här nu och få den snygga kropp jag är värd ;) haha.. På mitt förra gym gick jag mest upp i vikt för jag endast körde mig vikter och inte kondition.. och visst fick jag muskler men just nu fokuserar jag på att bli smalare.

Det var lite om mig och mitt lov hitils.. ska försöka blogga sen och berätta om festen! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite skvaller och sedan sova.. Natti natti sötnosar :)



Lisa och jag innan utgång för ett tag sen då man nyss hade kommit hem från Tunisien och var brun och fräsch.. me want :(


GE TIPS!

Nu är det så att jag har helt från ingenstans bestämt mig för att skapa en ny blogg och jag behöver namn tips! komentera här eller kontakta mig på annat sätt. Jag gör ny blogg av några anledningar och en av dem är att jag vill börja kom på nytt, en nystart. Jag vill ha en glad och rolig blogg som handlar om mig, min vardag, vänner, fest, musik och film, inget jävla deppsnack. Jag vet att ingen tycker det är roligt att läsa om, så jag ska verkligen göra mitt bästa för att försöka att skippa gnällandet. Får helt enkelt klaga på något annat ställe eller för någon annan.

Så ja, kom gärna med namnförslag, jag har ju alltid mitt alias "Hannibalvsshrek", men skulle vara roligt med något annat!

Nu ska jag försöka slita mig från datorn och ta mig ut på den där promenaden som jag snackade om, puss!


melodifestivalen = tragedifestivalen

Godmorgon! eller ja, förmiddag :) Det vart inget bloggande igårkväll, jag gick till Oskar och kollade på melodifestivalen och det var ju en ända stor besvikelse, låtarna sög, allting sög. Men det är ju som vanligt då, vet inte varför man kollar egentligen, man ska bara göra det helt enkelt. Idag vill jag åka pulka! Japp, jag fyller snart 19, men vafan. Christian är på, får se vad oskar säger. Jag har nyss ätit frukost, klätt på mig, borstat tänderna och bäddat sängen. Nu ska jag chilla lite sen ta en promenad med Christian, det är ju sånt jävla fint väder ute!

Hörs senare - Idag SKA jag blogga igen!

Puss så länge.

I'm gonna be someone!

okej, nu ska jag verkligen börjar blogga på allvar har jag bestämt! det känns bortkastat om jag bara ska skriva ett inlägg typ varannan månad eller så, vilket ingen bryr sig om eller gör mig till någon speciell. Jag har läst att om man uppdaterar som fan i början så man kommer upp på topplistan med mest uppdatering så kanske man kan bli nått ;) får testa på det, för jag ska fan slå kissie och alla andra blåsta bloggerskor som bara pratar om sig själva och om alla deras pengar. Den enda jag respekterar och gillar är KENZA. Hon är en gullig tjej som TYCKER OM (betona tycker om) sina läsare och inte ser sig själv som bättre än alla andra. Det är så det ska vara.. you go girl!

så nu vet ni det, att jag ska bli något alltså! och jag ska bara vara 100% Malin, ingen annan - för jag tänker varken operara brösten, banta ner mig till ett skelett eller skryta om mina pengar. Först och främst ska jag göra om min design och börjar skriva om någonting roligt! Om någon har tips på något som ni tycker är roligt att läsa om så säg till! jag är öppen för förslag.

Nu ska jag snacka lite med min vän Christian som ska hjälpa mig med bloggdesignen och så måste jag ta en dusch! Har städat mitt rum och inte hunnit med det än. Sen ikväll blir det melodifestivalen hos Oskar, han hatart men det skiter jag i :)

Skriver mer till kvällen. Puss!



RSS 2.0