Jag strålar

hej på er, det var 100 år sen jag skrev sist.. har inte riktigt haft lust att blogga, men nu ska jag ta igen lite.. (om det nu är någon som läser? well.. jag gör inte så mycket nu för tiden. Jag går i skolan och den går riktigt bra! jag får VG och MVG i typ allt, vilket hade varit helt osanoligt för några år sen.. men jag börjar komma ifatt och jag förstår nu hur mycket jag egentligen kan, bara det att jag inte har haft ork till det förut. Jag kan inte påstå att jag är superpigg nu heller men jag har börjat tänka mer på min framtid, den framtid jag förhoppninsvis kommer att få en dag. På fritiden umgås jag nästan varje dag med mina vänner Christian och Oskar. Jag mår bäst med dem och jag vill inte göra något annat heller. Det har blivit några vädor på krogen också, vissa lyckade, andra mindre skojiga. Jag har börjat leva i nuet och försöker att inte tänka för mycket bakåt, det går bara åt helvete då och jag vill inte vara den som sitter fast. Jag vill vara fri och sikta högt, göra något av mitt liv och leva det fullt ut. Jag har så mycket energi i mina fingrar och jag vill bara skriva, skriva, skriva! vad vet jag inte, men en dag kanske jag gör det.

Jag har köpt en underbar katt också, tror inte jag har berättat det. Pärlan heter hon och är mitt allt. Världens finaste lilla kisse och hon är bara min min min!

Idag ska jag åka och träffa mina kusiner, dom är nu nån månad och hur söta som hellst! en pojlke och en flicka. Jag har två tvillingkusiner till. Kanske jag också får det en dag, vem vet? Fick veta i förr går att jag ska få en till kusin i april, den första på min mammas sida, jättekul!

Nej, nu ska jag gosa med missen och fixa nått att käka, om jag har ork till det..
Ha det bra, puss!




min älskling är 10 veckor på den här bilden, så söt <3

RSS 2.0