bye bye!

Nu beger jag mig till vänstertrafik, röda dubbelbussar och tedrycker! Jag ska ha det bäst och det hoppas jag att ni också kommer ha.



hejdå uppsala, hej london!

Oj, vilken dag! Har packat, tvättat och fixar hur mycket som hellst.. senare på kvällen kolla jag och älskling på första scream filmen, har laddat ner alla men vi han bara kolla på den, älskar dom filmerna! Nu har han åkt hem och saknar honom redan men vi ses om en vecka.. nu sitter jag och drömmer om nytt innehåll till min garderob, hoppas det blir mycket shopping i London, åker ju imorgon!!! Bjuder på lite kläder och skor så länge, ska försöka blogga under veckan men får jag inte chansen så njut av det här haha



möte i stan

Bion igår var superbra med bästa sällskapet. Nu har jag suttit och glott på Dexter hela dagen, bästa serien någonsin! Lite senare beger jag mig mot stan för något slags möte med kommunen, får se hur det blir, får iaf betalt så jag klagar inte. Nu på lördag flyger jag till London för en vecka, kommer bli superkul men vet redan nu att jag kommer få hemlängtan bara efter någon dag, det får jag alltid, vet också att jag kommer sakna min älskling sjukt mycket! Nej, nu springer jag nog över till Frida så länge, se ya!

Imorgon får vi se stormare leverera


hösten är på G

har fått lite ont i halsen.. inte kul alltså, speciellt INTE när det är kulturnatten på lördag. Hoppas verkligen att jag blir bättre tills dess! Är ganska shopping sugen just nu, hösten börjar ju komma så vill uppdatera min garderob lite! Finns en sjukt snygg kofta på H&M som jag vill ha.. dock har den lappar på armbågarna, har lite svårt att bestämma mig om det är snyggt eller inte? Snart bär det av till London också så hoppas på mycket shopping där! Längtar sjukt mycket. Nu ska jag krypa ner i badet och mysa med en bra bok och hoppas att det hjälper min hals.
me like it!

RSS 2.0