hold on be strong, something...

Jaha, då var det skolan igen då. FY OCH FAN säger jag bara. Har haft dötråkiga lektioner idag. Svenska, engelska, matte och livsmedelskunskap - kill me. Imorgon börjar jag dock runt 10, ganska nice då jag kan sova till halv 9. Synd bara att jag slutar 15.40.. Men även fast det var tråkigt gick allt hyffsat okej och jag kom bara typ 10 minuter försent, pga fittbussen som alltid är så seg på morgonen.

Jag är också lite less på att det inte händer något. Ingenting. Allt är lika dant varje dag, hela tiden. Kan ingen typ råka slå till mig på bussen eller något så man iaf kan få slå tillbaka? Eller någon kommer fram och ger mig choklad helt från ingenstans? Det skulle jag gilla. Vad som hellst - bara det händer något.

Dagen ser ut som så att jag snart ska se på butterfly effect som jag håller på att ladda ner, sen bada kanske, äta middag, gå ut och träffa någon eller sitta vid datorn och sega, sen ringa sweetheart, sen sova. Bara tråka som sagt - förutom att snacka med Jimmy då för det är alltid mysigt.

Hoppas någon annan har lite roligare än vad jag har iaf.

PEACE SWEDEN!

a little thing about love

Vi hade det jätte mysigt igår tycker jag. Vi fixa i hans rum och såg lite på film, gick ut med hunden i det nya området och sånt. Lampan han fick av mig passade perfekt i hans fönster. Nu är jag inte med han längre och jag saknar honom redan. Ganska sjukt egentligen, hur mycke man kan älska någon. Du ska veta att jag är hur lycklig som hellst som har just dig. Att du vill va min och jag får vara din är det underbaraste av allt. Du är det finaste jag vet Jimmy! Vet inte hur många gånger jag har sagt det och jag hoppas att det inte blir jobbigt men det är så jag känner. Puss på dig min kärleksprins.


en liten lyckokyss.

världshistoriens segaste film

Tja.

Idag bär det av till vårdsätra, Jimmys nya place. Kommer kännas sjukt men det får gå det med. Måste komma ihåg att slå in hans present också! sen ska jag hinna bada också, och packa. Men eftersom han inte har svarat på mitt sms än så har han väl antagligen fortfarande fullt upp.
Ville hinna se en film också men den måste va världshistoriens segaste film att tanka.

Ikväll på kanal 2 klockan 10.00 är det ett repotage om Berny Pålsson för alla som vill titta. Jag ska lätt se på det!
Har längtat i över 2 veckor. Jimmy får också titta, men vet inte om han är lika intreserad som jag.. whateva.

Igår vart det ganska sent. Satt uppe och snacka med Erik i en timme ungefär.. jag hoppas det löser sig för er båda!


Nej, nu ska jag nog ta det där badet och slå in den där presenten.


Puss.


I do my thing

juppjupp. Kirra ny skärm idag och en hårddisk + en present till jimmy eftersom har flyttar imorgon. Tänkte att han behövde nått till sitt nya rum.

Annars då? Jofan, livet rullar på som aldrig förr. Saker funkar som dom ska och jag är ganska nöjd med min vardag.
Finns inte så mycket att göra men vad spelar det för roll egentligen? Vad fan ska man göra liksom? Har ingen pengar för det där lyxiga livet. Just nu sitter jag bara och njuter av min nya skärm och lyssnar på skön musik.

Vill gärna skriva mer för jag känner för att skriva, men jag vet inte vad fan jag ska skriva om. Ni som läser vet redan det mesta om hur mitt liv ser ut just nu. Att jag har min Jimmy, att jag går från depp till lycklig på 5 min. Kanske jag ska berätta lite om mina vänner.

Vi kan ju starta med dom jag verkligen känner nått för. Frida. En riktigt bra polare. Ställer upp som nästan ingen annan och saknar jag något så bjuder hon på det. Jag försöker ge tillbaka allt jag får, men det är inte lätt när man inte har allt. Jag skulle göra det mesta för den tjejen. Om man ska säga att man älskar någon så säger jag det till henne. För jag är ingen som bara säger så till vilken random person som hellst. Sånt skit orkar jag inte med.

Oskar. En skön kille som man kan skratta röven av sig med. Även en person som man kan snacka seriösa grejer med, även fast inte alla kan tro det. Men med mig öppnar han upp sig och jag känner att jag kan göra lika dant, fast det är bland det jobbigaste jag vet. Han får också ett "jag älskar dig" direkt från hjärtat.

Moa. En tjej som jag växt upp tillsammans med. Lärde oss gå tillsammans och från den dagen har vi hållt kontakten. Delar mycket saker med henne och vi har många roliga minnen tillsammans. På sistonde har vi inte synts så mycket, det är tråkigt. Men sånt som händer. Vi ska ta nya tag och ses mer. Det vet jag och jag litar på henne. Jag känner samma sak för henne som för Frida och Oskar.

Christian. En av dom smartaste personer jag känner. En klok kille som har tankar och åsikter som är starkare än det mesta. Även en skön kille man bara kan sitta och snacka med. Jag saknar dig.

Finns många fler som står mig nära. Men ska man säga att man har några bästa vänner så är det dom fyra

Det var lite mer från mig och mitt liv.

Ha en trevlig kväll Sverige!

dagens "jag älskar"

hejsan!

det var ett tag sen jag skrev tror jag. Har inte suttit vid datorn så mycket. eftersom det har varit sämst. Men nu har jag fått en ny! av Jimmy! Jag älskar datorn och jag älskar honom. Allt har löst sig och vi är tillsammans och mår bra. På lördag flyttar han dock.. till vårdsätra. Jag ska följa med och tillbringa första natten där tillsammans med honom. Jag ska hjälpa han med sitt nya rum och om jag hinner ska jag köpa en flyttpresent till honom. Jag vet precis vad.

Snart kommer nog pappa och lite senare ska han och jag på bio. Patrik 1,5. Hoppas den är bra!
Ska också fråga honom om han har tid med mig imorgon så jag kan åka och köpa ny skärm, tangentbord, hårddisk, mus och Jimmys present.

Nu ska jag gå ner och se om det finns något att äta innan bion och allt.

Ha en bra dag Sverige!

från mig till dig

jag vet hur du känner och att du verkligen mår piss. Jag kan ge dig allt bara du ber om det. Jag kommer aldrig sluta tycka om dig, och jag vet att du vet.

du av någon kommer för alltid finnas i mitt hjärta.

RSS 2.0