the time just run away

Miitt liv står still, det går bra i skolan, ingen hjälper till i köket och jag vill bara ligga under täcket i älsklings armar. Vad mer finns det att säga?

blogga eller inte blogga

Tänker inte berätta något speciellt om skolan idag, inget intresant iaf. Jag ladda ner "Tusenbröder" säsong ett och två idag och jag har tittat på hela första säsongen utom avsnitt tre som inte funka. Lagom iriterande. Men vad gör man om man vill se mer. Helt sjukt bra serie, som jag sa igår. Det går inte att sluta kolla. Tror att jag ska börja blogga mer om film och sånt, det är ju de jag är bra på. Eller ja, med andra ord, jag har sett mycket film.

Jag vet egentligen inte varför jag bloggar, det har väl blivit som en vana antar jag. Ibland känns det som att jag lägger ner massa tid på ingenting. Och när jag kommer mina komentarer blir man nästan lite sur. Jag menar, här sitter jag och skriver, om nästan precis allting om mitt liv (det var kankse att ta i) och så är det ingen som läser, eller det är inte många iaf. Ska inte skriva något mer om det. Jag antar att det är så, vissa lyckas med det här och andra inte, så är det bara. Jag kankse inte alls är så bra på att skriva och så, trots att det går kanon bra för mig i svenska och det har de alltid gjort. Hur som hellst, sluta ska jag inte göra - absolut inte.

Nu väntar jag på att mamma ska bada klart i år så jag också hinner med ett.

Tare lungt med livet.


Inge najs med hotell

Godmorgon folket. Jag har precis frågat Frida om vi ska ta halv nio bussen idag och säga till alla i skolan att bussen "fastna" i en snödriva. Det är hotell nu på morgonen och jag tror det inte finns något tråkigare. Bara massa skrivande och världelöst prat. Får se vad hon svarar, men vill hon gå på den iaf så gör jag det också, för orkar hon orkar jag. Just nu tror jag faktiskt att hon sover, så vi kommer bli försenade no matter what. Igår tog vi den bussen vi alltid brukar ta och komma i tid med, men eftersom det var så mycket snö vart vi ju en kvart försenade. Men jag antar att det inte gör något, inte direkt vårat fel att det är en massa snö. Jag känner att jag vill spela sims men jag vet att jag kommer fastna där om jag börjar med det nu, så det får vänta tills efter skolan.

Nu svara visst Frida och hon är på, chill. Ska fixa mig klart nu iaf så det bara är att softa sen.
Hörs senare!

TUSENBRÖDER



Nu har jag kollat på "Tusenbröder - återkomsten" och jag säger bara två ord - SE DEN! för er som gillade serien "Tusenbröder" som börja 2002 så kommer ni älska den här också. Och jag kunde inte låta bli att fälla en tår dom sista 5 minuterna av filmen. Just nu håller jag på att ladda ner både säsong 1 och 2 för jag måste se dom igen. Alla ni som gillar "One three Hill" och "OC" kan ju slänga er i väggen. Denna svenska serie slår alla amerikanska fem ggr om, om inte mer. Gillar du "polis och tjuv tv" kommer du älska denna.

long time no sea, eller nått?

Helgen spenderades med Jimmy, såklart. Jag åkte till han i fredags och från lördag till söndag var han hos mig. Vi spelade sims och fick två barn, yay. Jävligt roligt spel det där, blir liksom fast på en gång. Idag var det skola som vanligt, lagom kämpigt att ta sig ur sängen i morse, och sen när han ska gå till bussen får man vada i driver med snö. Men snön ska jag inte klaga på, det är bara mysigt. Kollade ut genom fönstret nyss och det är nog över en meter djup snö på mitt tak. Hoppas bara det håller i sig och att det är lika fint på julafton.
Nu har jag precis städat mitt rum, det märktes att det var ett dag sen du! Damm överallt. Men nu är det fint :)
Håller på att tanka "Tusenbröder återkomsten". Jag älskade serien och jag tror inte jag missa ett endaste avsnitt, så jag måste ju se filmen. Har tänkt göra det jätte länge men det har aldrig blivit av, men nu jävlar. Synd bara att det går så förbaskat segt.

Nu kom mamma hem och jag hoppas på spaggetti. Sen ska jag bada och kolla på filmen.

Puss!

sims

Godmorgon, goddag, godkväll och allt sånt där. Idag efter skolan har jag spelat sims. Det var jätte länge sen och jag hade glömt hur roligt det är! Gjorde en familj på två personer och självklart heter dom Malin och Jimmy Kanbjer ;)
Nu har dom knullat och snart ska dom få barn, woho!
Imorgon bär det av till pappa igen, men först ska jag va med Jimmy när skolan slutar *längtar*
blir nog mer bloggande ska ni se! Men hos pappa sitter jag inte alls så mycket vid datorn för vi har så mycket annat för oss. Nån dag ska vi gå på ikea har vi bestämt, i love it! Kankse hittar nog mysigt till mitt rum, det brukar jag alltid göra.
Nu ska jag fixa mig, säga "godnatt, jag älskar dig" till Jimmy och lägga mig och läsa.

Puss!

äckligt perfekta människor

kollade på "Alvin och gänget" som jag sa tidigare och åt kladdkaka, morsan haka på. Sen kolla vi på "into the blue" (?) som gick på tv - den var ganska bra, förutom att Jessica Alba ser äckligt perfekt ut så man vill typ dö eller något för man är så ful i jämförelse med henne. Jag fattar inte hur vissa personer kan va SÅ snygga, det är en gåta för mig. Hon lär ju aldrig tänka dumma tankar om sig själv och om hon nu skulle göra det så är hon dum i huvudet. Well, man får väl nöja sig med hur man ser ut, kunde varit värre ;)
Nu ska jag nog läsa lite och ha ångest för att det är skola imorgon, godnatt folket!


jag gjorde en dikt




jag finns
alltså existerar jag
jag synns
alltså finns jag
du ser mig
och jag ser dig
alltså lever jag

Godmorgon

Tyvärr fick jag inte sova så länge som jag hade hoppats, för mamma väckte mig vid halv 11 och sa att det var brunch.
Men det får jag väl tåla, det är ändå skola imorgon och då måste man gå upp vid 8. På tal om ingenting så var det någon som ringde mig tidigt i morse runt halv 8. Han fråga om jag hette Angelica och babbla på. Man blir ju lagom sur när någon ringer fel så tidigt på en söndag. Just nu håller jag på att tanka filmen "Alvin och gänget" och jag älskar den! Så jävla gullig och mysig film. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag ska fråga mamma om hon vill baka med mig :) hörs senare sötnosar.

bio och mys

Länge sen!

Har varit hos pappa sen tisdagskväll, är fortfarande kvar. Igår var jag och Jimmy på bio och såg "saw V" och fira 10 månader. Det var jätte mysigt och filmen var bra. Han är och handlar lite just nu och när han kommer ska vi börja med maten. Sen ska vi bara mysa sen senare åker jag hem till mamma och han till sig. Det är fest hos en kompis idag men jag känner inte fört.

det var lite, men ändå nått - puss!

Kunde ni inte kommit på nått bättre?

Japp, nu vet jag vad vi ska göra med klassen (jag skrev ju igår att vi skulle göra nått tillsammans). På fredag ska vi ses på stan och gå till saluhallen (wtf?) och kolla på fisk och sedan äta lunch där. Okej, mat är nice, men hallå? kolla på fiskar? vi snacka om bio och grejer men sen kommer lärarna med detta? Visst, det är bättre än att gå i skolan, det förnekar jag inte, men något annat kunde det väl ha blivit. Well, bara att bita ihop och gulla med fiskar istället!


ge mig tips om en bra film!

nya stövlar

Nu har jag kommit hem från affären och jag köpte två par - ett par mocka och ett par läder.
Jag vart nöjd :) Tyvärr går det inte att ladda upp någon bild på dom men dom var svarta och bruna.
Nu ska jag fixa lite med datorn sen ska jag lägga mig och läsa.
Puss!


Vad jag tycker om skolan

Idag i skolan när vi precis skulle börja med matten, kom Elisabet in (våran mentor och hotelllärare) Hon börja som vanligt prata om hur vi mår och hur det går för oss, och att hon tyckte vi hade för mycket prov just nu. Hon sa att hon hade skjutit upp ett prov och att hon skulle prata med Bernt (våran andra mentor och kök och livsmedellärare) om han också kunde ta bort några prov. Personligen hade jag gärna gjort dom nu så man har det gjort, men alla tycker inte så. Vi prata också om att vi skulle göra något tillsammans i klassen - gå på bio eller något. Hur ska det gå då? Tanken är väl säkert att vi ska komma närmare varandra, men klassen har ju redan funnit sina "grupper". Vi är nu 10 stycken och det finns ändå smågrupper. Det är 3-4 tjejer i en, 2 i en annan, dom 2 killarna och så jag och Frida. Som det alltid är och alltid kommer vara - sånt ser man på en gång. Jag tycker det är synd att det är så. Visst, Frida är min bästa vän, och så vill jag att det ska va, men man vill ju va med dom andra också. Inte för att vi är mobbade eller något sånt, absolut inte - men jag kan inte hjälpa att jag känner mig lite utanför. Men jag antar att de är så det kommer förbli, så det är bara att gilla läget.
Jag gick hem tidigare idag från skolan för jag har så ont i magen, men jag sjukanmälde mig så jag får ingen skolk iaf och det är ju bra. Jag missa bara svenskan och livmedelhygien. Jag kan inte påstå att jag fick ut något av den här dagen, inte än iaf. När mamma kommer hem vid fyra ska jag, Jessica och hon åka och kolla på skor. Jag ska köpa ett par stövlar, vet inte än vilka jag vill ha dock men det löser sig säkert. Just nu vet jag inte vad jag ska göra heller.

Jag återkommer senare och berättar vad det vart för skor, om någon är intreserad.
Tråkiga värld..

myshelg!

Länge sen ju! Har inte haft tid att blogga. I fredags gick jag på stan med Frida en stund och jag införskaffa mig ett par strumpbyxor och en "klänning" vet inte hur man ska beskriva den, och Frida köpte ett linne. Sen gick jag hem till pappa och vänta på honom, han skulle komma runt 6 tiden för han hade varit på en tvådagars kurs med jobbet. Vi gjorde jätte god mat och åt framför tven, sen såg vi en liten favoritfilm som vi har tillsammans, nämligen "raka spåret till chicago" den är så mysig. Sen på förmiddan igår åkte jag till Jimmy. Vi hade det jättemysigt som vanligt och idag gick vi en liten promenad. Vi hann inte gå så länge för pappa skulle hämta mig. När vi kom till pappa så duka vi fram tårta och grejer sen kom mamma och Jessica och vi fira fars dag. Han fick en bakform av mig och Jessica. Det var min helg det, jätte lyckad! fredagen som kommer ska jag och älskling gå på bio och fira 10 månader - sen om det går för pappa ska vi hem till honom och käka. Längtar redan!

Nu ska vi snart äta middag (fisk...) inte så pepp, men men. Sen ska jag glo på tv sen måste jag ringa snutten för jag saknar honom redan.


Anna Skipper är en bluff

Har kollat på "du blir vad det äter" och jag måste bara säga, fyfan vad jag ogillar Anna Skipper! Hon trycker ner på dom onödigt mycket och tömmer hela deras kylskåp. Jag menar, vilken familj käkar inte falukorv? Och grejen är den att jag tror knappast att Anna käkar all den där skiten hon ger till dom där stackarna.. Skulle vara himmla skoj att plinga på hennes dörr och ta en titt i hennes kylskåp, haha. Fan va stumm hon skulle bli då. Jag är nästan 99,9 % säker på att jag skulle hitta något korvliknande där.
Efter det såg jag andra delen på förra veckans "Höök" avsnitt. Jag hade rätt hela tiden. Pappan till han på psyket var boven i dramat, även fast det egentligen inte var han som dödat tjejen.
Det var tänkt att Jimmy skulle ringa mig vid 10 men så vart det icke - Han smsa och sa att han skulle sova vid typ 21:25, då är man trött. Aja, kan inte bli sur för det, han kan ju inte råför de.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite, sen sova jag med. Har inte sovit ett piss i natt så jag är också trött. Har gjort en packlista till imorgon eftersom jag ska sova först hos pappa på fredag och sen hos älskling på lördag. Jag skriver alltid listor för att komma ihåg allting - Jag är ett litet kontrollfreak, hehe.

Puss och sov så sött, hörs imorgon!


töntigt med småkryp

Jag har väldigt tråkigt och jag har absolut ingenting att göra. Är badsugen (som varje kväll) men vill inte bada förns mamma och Jessica kommer hem, för jag hatar att bada när jag är ensam i huset. Tro det eller ej med jag, Malin, är mörkrädd, och ja, jag är hela 17 år. Fy skäms på mig. Men vadå, att vara rädd för småkryp är väl ungefär lika barnsligt? Myror är töntigast, dom är inte ens äckliga. Alla har väl nån fobi.

Mina fobier är:

mörker
spindlar (räknas inte som småkryp!)
korsa en väg

sen vet jag inte om jag har någon mer.. vad är ni rädda för?

Fel i systemet

Gud, vilken jobbig dag i skolan idag! Vi hade kök och vi börja klockan halv nio med att göra fisk - rulla fileer i stora pannor, krydda och steka. Sen koka vi jätte mycket potatis, sen massa såser och sen änu mer fisk som skulle stekas med överdrag. Nu är jag trött och har ont i huvudet och det känns som om jag är på väg att bli dålig. Det hoppas jag verkligen inte, då jag ska till pappa imorgon.
Anyway..

Igår såg jag ju som vanligt på "Efterlyst" och ett inslag gjorde mig riktigt arg och ledsen. Det var en pappa som berätta om sin son som blivit mördad, av sin bästa kompis! Det handlade om ett litet bråk som gjorde att den ena fick fängelse. När han kom ut ville han hämnas på sin "vän". Han bjöd han på en fest och när killen kom dit så drog han ut han på tomten, slog han med ett järnrör och sedan dränkte han i damm som fanns där. Alla andra från festen stod inne och kolla på! Fattar ni?! dom kolla på, dom gjorde ingenting! Sen brände han och några andra killar upp alla hans saker och åkte iväg med honom och dumpa honom i en jösseltunna - sen åkte dom och käka pizza! HUR JÄVLA KALL FÅR MAN BLI! Jag blir riktigt arg på hela världen när jag ser eller hör om sånt här - Hur kan något sånt få hände? Killen var bara 19 år, han hade hela livet framför sig. Sjukt är det, ingen tvekan om den saken. Det värsta var att killen som gjorde det fick bara sju år, sju ynka år! Vad är det med Sverige? Ännu ett stort fel i systemet. Fyfan

ännu mer kärlekssnack

Det är verkligen äkta kärlek, en kärlek jag aldrig kännt förut - inte som nu. Jag trode inte man kunde känna såhär för någon annan men det jag känner för Jimmy är så starkt, att det inte går att beskriva. Jag älskar honom, och det är inget jag bara säger, utan så är det verkligen. JAG ÄLSKAR HONOM!
Ibland kan det nästan kännas som om jag älskar för mycket, det liksom gör ont i mig för att jag är så lycklig. Han är allting och ännu mer och jag är hans så länge han vill. Du är bäst hjärtat, kom ihåg det, vad som än händer.


Och så måste jag också lägga till att min älskade mamma fyller år idag!
Puss på dig!

jobbig kväll

Sitter och dricker te och är ledsen för mig själv. Ledsen för att folk tror saker och för att jag och älskling bråkar. När vi gör det så går jag från 100 till 0 på två röda. Nu ska jag försöka lösa det här på bästa sätt sen vet jag inte vad jag ska göra. Bara jag får det här ur världen spelar det ingen roll, det ända viktiga är att det är bra mellan oss.
Jag älskar ju honom.



max 150 ord in my ass

Hejsan hoppsan, igen. Nu har jag gjort min läxafan. Smart som jag är så kollar jag inte hur många ord det ska vara.. det skulle tydligen bara vara max 150 ord - och jag har typ skrivit 200. Men om det inte duger för min lärare får jag väl göra om det, även fast jag inte har någon alls lust. Sen har jag också kollat på drömkåken, jag ÄLSKAR den filmen! precis min humor och jag gillar grannen Ernst. Den rekomenderas starkt.. har ni inte sett den så se den!
Jag börjar bli lite hungrig nu så  jag ska nog fråga morsan vad hon har tänkt sig att laga. Det är bara vi två hemma här tills torsdag, min syrra är hos pappa. Jag ska till honom på fredag hade jag tänkt, sen på lördag drar jag till Jimmy eller tvärtom - som alltid.

Tänkte ta upp det här med rykten också - är det någon mer än jag som är riktigt jävla less på dom? jag antar det. Jag fattar inte hur folk ens orkar bry sig. Har dom inget bättre för sig än att snacka en massa skit som dom inte ens har fakta på och som dom inte vet någonting om? antagligen inte, nej. Jag blir bara så sur när jag hör en massa falskheter och det sjukaste av allt är att folk verkligen går på det, dom går på precis vad som hellst, och då menar jag VAD SOM HELLST! Jag tycker ni alla som snackar ska tänka efter vad ni gör, det ni säger kan förstöra någon annans liv. Jag hoppas folket någon dag inser vad dom håller på med och att dom slutar med skiten så vi andra kan få leva våra liv i lungn och ro, utan att behöva oroa oss över vad folk ska tycka om oss och vad dom snackar om. Det är vad jag tycker om ryckten, ni andra får säga och tycka precis vad som hellst, men det här står jag för.


konsten att lyckas i skolan

Kom precis hem från plugget. Det har varit mycket skrivande och dataarbete men jag känner att det har gått riktigt bra.. och det går riktigt bra också! Jag gick ett år på uven innan gymnasiet (ett ivgymnasie för folk med ig från högstadiet) och där lärde jag mig hur man ska tänka och hur man får skolan att kännas som någonting kul och framförallt viktig! Så nu går det bättre än aldrig förr för mig och jag trivs, för första gången i skolan så trivs jag (!!!)
Så om man tycker skolan är piss, som jag har gjort i typ 10 år, så gäller det att hitta rätt lärare och person som kan hjälpa en och få en att tänka i andra banor. Jag tackar mina lärare från Uven, Gun och Johan - utan er hade det aldrig gått så bra för mig. Ni kan gav mig rätt hjälp, tålamod och en klapp på axeln varje gång jag kom till skolan. Ni har gjort något stort i mitt liv och ni är värda allt bra i hela världen.

Nu ska jag snart börja med en skrivläxa i svenska och sen ska jag glo på film. Väntar på att en annan ska bli klar också men den går i snigelfart. Har ätit min och Jimmys hemgjorda snickers också och ska nog gå ner och hämta mer.. hehe

Skönt om er så hörs vi senare igen!

Ibland funkar inte spegeln

Antar att det inte bara är jag som känner mig ful och skabb vissa dagar. Idag har jag en sån dag.. Håret är fult, asiktet är tråkigt och man känner sig fet som ett hus och ingenting går som man vill att det ska göra. Sånna dagar vill man bara lägga sig i sängen och inte visa sig för världen.




snygg snyggare Christina - om man ändå såg ut så..

morötter, köttfärssås och måndag

Nu har jag kommit hem från skolan. Det gick bra för att vara en måndag efter ett lov. Jag hade massa olika lektioner och har fått en läxa i livsmedelskunskap. Jag ska ta reda på från vilket företag Mcdonalds köper in sina minimorötter. Alla fick en varsin uppgift. Jag vet inte hur jag ska göra riktigt men jag och Frida snacka om att dra dit och käka i veckan för hon har "betala för en och få två" kupong som måste användas. Så jag får väl fråga då, fast dom kommer tro att jag är helt tappad bakom flötet. Hur som hellst. Nu har jag gjort klar en annan uppgift i engelskan och så har jag hjälpt mamma med maten, det blir spagetti och köttfärssås, mums. Har också fått ett nytt litet bord till mitt rum som jag har brevid sängen, det vart jätte fint. Är rätt så nöjd med mitt rum nu, det är mysigt och rosa-lila. Om det är nått som fattas så är det nog en tv, det skulle inte sitta fel. Men jag har ju min dator och min fina skärm att glo film på, och så delar jag och syrran på ett tvrum så det är inte direkt panik, men jag skulle inte tacka nej om jag fick en.
Det gick sådär att sova igår, saknade min älskling brevid mig. Har sovit med han typ hela veckan så man är lite ovan. Sängen är inte lika varm utan honom..

Snart ska jag käka och sen kanske jag glor på film. Min brorsa och morbror ska komma och hämta morsan bil som dom ska byta däck på, det börjar ju bli halt ute. Så mamma och jag ska baka något så dom får fika när dom kommer tillbaka. Kanske skriver mer om kvällen senare. Puss så länge sötnosar!


None
haha, gammal bild på mig!

helgen

Har inte bloggat alls i helgen. I lördags när jag och Jimmy vakna gick vi ut på en promenad, sen när vi kom in tog i ett skönt bad. När vi var klara åt vi med mamma sen drog vi hem till honom och bakade snickers, åt paj, kolla på film, sen ville han sova, så vi gjorde det. Igår gick vi på mer promenad och kolla på alla husen där han bor. Snobbområde ggr 50. Sen spela vi buzz, sen var jag tvungen att åka hem eftersom det är skola idag.. Som vanligt har jag otur med bussarna, så när jag kommer till stan får jag vänta en halvtimme på min buss sen när den väl kommer så är det fel på den, så vi som ska åka med får vänta ännu längre på en extrabuss. Tillslut kom jag iaf hem och då kolla jag på en film med mamma sen gick jag och la mig vid 12.00.

Nu ska jag snart gå till bussen och åka till skolan - inte världens mest taggade Malin men det måste gå, har inte så många andra val. Får hoppas på att det blir en lungn dag.


RSS 2.0