trötter

Jag är tröttare än tröttast. Det vart lite sen igår.. Nu sitter jag och borstar tänderna och har ätit alldeles för mycket lunch. Nu ska jag fixa mig och sen blir det att åka till skolan runt 2 tiden, ikväll är det kvällsrestaurange och efter det ska jag hem till Jimmy.

Hoppas jag inte somnar med tandborsten i munnen nu bara..

min mage skriker

kollade nyss klart på en film, it takes two.. den där filmen med the olson twins när de är små och en bor på barnhem och den andre hos en rik snubbe? Tycker den är lite rolig faktiskt.

En annan sak är att jag är så hungrig så jag tror att jag ska dö, och jag fattar inte hur.. jag åt soppa och kladdkaka hos lisa, sen åt jag en skål med filmjölk för ett tag sen också. Så här har det varit i flera dagar nu, det är som att min kropp tar upp allting på en gång och jag känner hungerkänsla hela tiden! Kan man gå ner och äta något 00.30 på natten? Jag får fan ta och göra det för jag kan inte sluta tänka på mat.
XOXO I'M OUT.

min dag med Lisa

MYSIG DAG MED STORA BOKSTÄVER. Jag och Lisa har hunnit med massor idag. Först drack vi lite te och sen bestämde vi oss för att bada hennes hundar. De var jätteduktiga som stod helt stilla. Sen tog vi en springtur och jag vart förvånad över min kondition. Vi sprang faktiskt ganska långt utan att stanna och jag vart riktigt stolt över mig själv, trodde aldrig jag skulle kunna springa så länge utan att stanna.

Efter det var det kakbad, haha! Men vi förtjänade det.

wanted

Vart är Lisa? Det är frågan.. Vi skulle ses idag och ha lite girl talk, som vi alltid brukar. Om ni ser henne kan ni väl ringa mig? Tack!!

selfish bitch?

Har som sagt kollat på sex and the city HELA dagen och ju mer jag tänker på det ju mer tydligare blir det.. Carrie är en stor EGOIST. Ni som sett och följt serien kanske förstår vad jag menar? Hon ringer sina tjejvänner hela tiden och pratar om sig själv, när de lunchar tillsammans pratar hon om sig själv, hela tiden handlar det om henne.. Jag hoppas inte jag är en sån person själv! Girls, if I am, snälla säg till mig. Jag gillar inte sånna människor som hela tiden måste prata om sina problem och sina besvär. Visst ska man kunna prata om sånt med sina vänner men det får inte gå över styr, det får inte vara 24/7 så att säga.

Ska snart försöka sova, men först blir det ännu ett avsnitt - hur jobbig hon än är, så älskar jag serien.

who can tell


deep

Såg nyss en av mina favoritfilmer, Girl interrupted. Jag gillar filmer som är ljupa, psykotiska. Det är mer känsla i dem. Jag är en tjej som gillar känslor. Utan känslor skulle vi bara vara skal och vem vill vara det? Ett tomt, ihåligt skal. Är det någon som gillar djupa filmer så tipsa mig gärna! Nu ska jag se om jag har någon annan bra film att glo på.. blir ensam ikväll också.

...

Har tagit en skön dusch och ätit en god lunch, och så har jag sett minst 10 avsnitt av SATC. Börjar kännas lite ensamt men det får gå ändå. Jag är så van att alltid ha sällskap så ensamheten känns lite konstig.

stackars mig

Mår inte som jag förtjänar idag.. Är trött, hängig, snorigare än vanligt, huvudvärk etc, så det blir till att ligga hemma idag. Eftersom det är så synd om mig så ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på sex and the city hela dagen. Tror jag har sett om denna serie 3 ggr men den är så bra så det gör ingenting.

i'm in love

Orden räcker inte till, jag kan inte beskriva vad jag känner.
Jag är fast och det vill jag för alltid vara.
Du är min kärlek, mitt allt och bästa vän.
Jag älskar dig.

min helg

HELLO
Shit, har inte bloggat sen i fredags.. dumma mig. Fredagen var iaf helt underbar. Hade en hel dag med Moa och det var så himla värt! Vi färga mitt hår, drack cola Zero och glodde film, allt detta efter våran lilla lunch såklart. Sen på kvällen drog vi till Fame med alla och det var trevligt. Jag var inte full och hade kontroll, och det var superskönt att inte vakna som ett levande lik på lördagen. När vi vaknade åkte jag och jimmy och köpte wii! och vi har spelat typ hela helgen. Nu har vi ätit middag hos mamma och kollat på solsidan, och han åkte nyss hem.. :( Nu ska jag ha ensamtid och det ska bli superduper.
XOXO

med världens bästa




blueberry

Sitter här i tshirt och dricker proviva blåbär, haha. Ska skita i frulle för ska gå ner på stan runt 12 och käka sushi med väärldens bästa Moa!! För min del blir det nog mest kinamat, men jag ska försöka börjar tycka om det igen, så minst 2 sushi måste jag äta!

promenix

Godmorgon!
Det blir ingen lunch på stan med Lisa idag, hon kunde inte.. Så jag ska träffa min kära vän Christian och gå på en promenad! Det ska bli superskönt så jag inte ligger hemma hela dagen medan Jimmy jobbar. Nu ska jag lägga mig i badet och mysa så länge.

jävlar vilka vårkänslor!

Vaknade av att solen lös in i mitt rum, solen liksom! Snacka om att den är efterlängtad! Jag har nyss tryckt i mig två mackor och ska väl hoppa in i duschen nu. Sen drar jag över till frida.

min söta kusin, tänkte det passa ihop med vårkänslorna, man blir lika glad!

älskar att ha saker planerat

Har kommit hem från Lisa nu. Jag  och mamma såg  nyss ett program, "jakten på lyckan. Ganska roligt och intressant faktiskt. Tanken var att jag skulle ta ett långt och varmt bad nu men jag vet inte om jag orkar det, känner på mig att jag kommer somna i badkaret då och det slutar ju aldrig lyckligt.

Veckans planer ser ut så här:
• Onsdag: Vara med frida och pyssla med vårat projektarbete. Åka till älskling på kvällen.
• Torsdag: Lunch på stan med Lisa!
• Fredag: Lunch på stan med världens bästa Moa.
Fredag kväll är ännu oplanerad och lika så lördag, men sova hos älskling ska jag såklart göra, ett måste liksom.
Nu ska jag krypa ner i sängen och glo på sex and the city och bara gotta mig med att jag inte har någon mer skola denna vecka. Puss och godnatt!

Lisas place


Vi har klickat hem massor med fint från nelly.com och vi hoppas på att det kommer redan imorgon!


mätt i magen

Nu har jag ätit. Det vart tomatsoppa, hur gott som helst. Soppa är lätt underskattat. Nu ska jag till Lisa och bara ta det lugnt, det behövs. Hoppas hon bjuder på en kopp te också, det skulle ju vara pricken över i, grädden på moset osv. osv., ni fattar!

Död fisk

Ska jag släpa arslet till gymmet ikväll eller inte? Det är frågan. Jag känner mig just nu som en död fisk. Jag har ont i huvudet, näsan är täppt och känner mig allmänt hängig. Jag har bestämt mig nu iaf för att ta tag i träningen, och allt vad det heter! Känns skönt att ha tagit det beslut. Till en början blir det ett 10 ggr kort på UTK - mitt absoluta favoritgym! Men man ska ju inte träna när man känner sig sjuk, så tror jag vilar idag och tar en långpromenad imorgon innan frukost och sticker till gymmet när jag känner mig på topp igen.

Livet är en dans, på vadå?

När jag satt på bussen hem från skolan idag, slogs jag av en tanke. Ni vet hur de säger "Livet är en dans på rosor"? vad menar de då egentligen? Jag menar, skulle du vilja dansa på rosor? Rosor är taggiga och jag tror inte att den dansen skulle bli så värst långvarig. Sen är själva uttrycket kanske så töntigt också. Ett liv kan aldrig vara felfritt eller perfekt. Men visst, livet kan vara bra underbart ibland. Mitt är det för tillfället, jag dansar på.. men inte på rosor.

nästan färdigt!

Bara dammsugning kvar nu, tar det lite senare. Snart dax att brassa på lite käk och på dagens meny står det kycklingsallad. Efter maten blir det att pallra mitt arsle till Oskar, ska nämligen hänga lite med honom och Christian. Det var ett tag sen nu, har inte sett dem sen vi städade Christians lägenhet och det var väl förra tisdagen? usch, alldeles för sällan.
Smell you later

Klassens "vi vet inte vad vi ska skriva"

Känner en hel del hat nu kan jag ju lugnt påstå.. Idag efter skolan skulle alla stanna kvar för vi skulle fixa alla "Klassens band saker", ni vet sånna man har på sig på studentskivan. Jag visste redan att det skulle bli fail från början. Jag menar, alla i klassen är bästa polare typ och sen är det liksom jag och frida. Dom gör inget försök till att prata med oss och tvärtom. Alla fick någonting förutom jag och Frida, för de visste inte vad de skulle skriva. Och jag kunde egentligen inte bry mig mindre, men jag blir förbannad på ett sätt ändå. De känner inte mig och så ska dom försöka hitta på någonting att säga om mig? Att stå utanför ett rum och veta att ALLA pratar om mig. Jag vet att man ska längta till studenten vad varför ska jag? Jag har ingenting gemensamt med min klass, fick jag backa bandet så skulle jag lätt ha tagit studenten förra året med alla mina vänner. Jag hatar min klass och vad dom tycker om mig det skiter jag i. Jag har mina vänner och jag skulle inte byta bort dem mot någonting annat. Så jag säger FUCK OFF och ha ett bra liv.

NU: städa rummet!

trött som fan

Godmorgon.. för mig är det tyvärr inte det, ska snart ta mig till skolan för första gången sen innan jul. Men får skatta mig lycklig då jag bara har skola imorgon också, är nämligen ledig onsdag, torsdag, fredag! :) Så är det någon som vill hitta på något i veckan så hojta!
Nu ska jag packa ihop mina saker, ska hem till sävja idag.

nya designen

(Tack för den snygga designen Hanna, jag länkar din blogg här!)



En massa bra saker har hänt de senaste dagarna! I fredags firade jag och Jimmy 3 år/5 månader, beroende på hur man räknar men båda gills. Han kom hem med en stor buket rosor och en tårta. Senare på kvällen bjöd han mig på kina och bio. Han är bäst, finns ingen bättre kille! ♥
Nu har vi storstädat hans rum, och då menar jag verkligen STORSTÄDAT! Senare blir det pizza och skrek 3, me like it!

Det är på G,

Ny design är på g mina vänner, så vänta och se. ;)
Nu har jag fixat mig lite smått och ska snart ta bussen till frisören, så som jag har längtat!
Synd bara att jag är så trött så jag knappt kan stå på benen..
Hörs sen!

tisdag

Dagens planer är lite ändrade. Det blir nog inget kakbak, om inte Lisa vill för jag ska nämligen vara med henne idag! Ikväll ska Hanna (Lisas syster) hjälpa mig med min blogg, ser verkligen fram emot det! Nu ska jag kolla upp lite bilder till designen och klä på mig.

ny design,

Det gick jättebra att städa och fixa i Christians lägenhet! Det vart superfint och hur fräscht som helst. Jag längtar verkligen tills jag och Jimmy får flytta in i våran alldeles egna, första lägenheten/ eller hus.
Jag vill göra om designen på bloggen nu. Christian har lärt mig lite men jag behöver fortfarande massor med hjälp! Ska fråga en tjej imorgon om hon har tid och lust att hjälpa mig. Så här vill jag inte att den ska se ut. Så med det ska jag skriva ner lite vad som kommer hända imorgon!
Städa mitt rum, det behövs!
♥ Baka chokladcookies 
♥ Kolla upp det där med blogghjälpen
♥ Äta en nyttig och god lunch
♥ Plågas av tanken av skola på onsdag..

Godnatt folket, nu ska jag kolla på Sex and the city och vara den tjej jag faktiskt är.

...,


fixad och klar


. . .

Det är sol ute och jag är på bra humör!
Jag ska nu fixa mig och lite senare kommer Oskar och hämtar mig, vi ska till Christians lägenhet och hjälpa till att städa. Kalla mig sjuk men jag älskar att städa...



hög mysfaktor,

det doftar ljus i hela mitt rum och jag har precis druckit ett kopp jordgubbste.
Finns nog ingenting mysigare tror jag.
Det ända som saknas just nu är lite sällskap men ska försöka ha mysigt i alla fall.
Ibland kan det vara skönt att vara ensam, så länge det inte blir för ofta. Får panik när jag bara tänker tillbaka..
Usch, så många kväller jag suttit på mitt rum och deppat. Lyckos mig då som är en sån där lycklig jävel nu!

Nu återgår jag till mitt mysande..

hjäärta

mysigaste helgen på länge säger jag bara! Åh, önskar att den kunde börja om igen. Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit hos älskling sen onsdags, och det känns kan jag tala om. Det känns tomt och ensamt..
Men får stå ut helt enkelt.

Vad händer imorgon? :)

efterlängtad helg,

Kom nyss hem från stan. Det var en god sallad tillsammans med Lisa, supergott och ytterst trevligt! Ser verkligen fram emot denna helg. Ikväll blir det som vanligt fredagsmys med älskling och imorgon är vi helt ensamma.. god middag, tända ljus och mys i soffan, kan det bli bättre?
Nu ska jag bara ta det lugnt tills sötnosen kommer hem ♥

KAOS,

herreguud va min blogg ser ful och tråkig ut, det är inte okej fan. Synd att jag värdelös på bloggdesign. Jag vill ha MYCKET störra text på notisen på inläggen och en helt annan texttype på inläggen. HJÄÄLP MIG NÅGON,
Idag ska jag ner på stan och äta en goood sallad med Lisa, vart? Cupido såklart!

onsdag

Har spelat monopol hela dagen med mamma och syster, tycker egentligen inte om det spelet.. det tar hundra år att spela klart och man dör av tristess  på slutet. Lite senare kommer älskling förhoppningsvis och hämtar mig, först ska vi käka. Nu blir det SATC!

IKEA IKEA IKEA IKEA

Om ett tag åker jag och frida till ikea.. gud vad jag älskar att vara där haha. Men det ska bli superduper och det är kul att umgås med henne, hon har alltid varit en av mina allra bästa kompisar!

Smell ya bitches later

måååndag

Har inte bloggat på evigheter.
Idag var jag på stan med Frida. Det vart en lunch på dragon palace, yummi! Vart även lite småfynd så som en ring och en navelpiercing, fast nu när jag prövat den vet jag inte om jag gillar den, aja, den var billig. Lite senare ska jag till Frida, får se vad vi hittar på!
(sorry för dåliga bilder, men blixten ville inte sammarbeta)

RSS 2.0