party like a rockstar

funderar på att göra en ny blogg.. men vette fan

hade skit kul i onsdags med lisa. Vi förkröka hos henne och fixa oss, sen drog vi till people och var nice.
massa söta killar, haha.

idag blir det chilla med oskar, och så kommer christian hem, yay!

och så har jag damp på mig själv för att jag inte går ut med mamma och så har jag damp på henne för hon är så ledsen hela tiden.. kankse är en dålig anledning att ha damp för men tillslut pallar man fan inte

jag har bra dagar också, tro mig..

jag beundrar mig själv som kan lägga allt åt sidan en stund och värka glad..
jag ser upp till mig själv som kan hålla käfft så länge utan att balla ur.. hur jag kan sätta på masken och spela ett spel

allt jag vill är att allt ska bli som förut, att allt ska va som det var så jag kan leva igenom en ända jävla dag utan att känna mig borta, vilsen, förvirrad, rädd, oroad, rädd, ångestatack..

det har nu gått några månader sen det tog slut, och visst - jag gråter inte längre.. men saknaden finns kvar.. saknaden av att känna mig älskad och saknad över allt vi gjorde.. alla dom dagarna kommer nu, men alla dagar får jag gå igenom själv, utan dig. Jag känner mig så oerhört ensam, även fast det finns människor runt om kring mig.. men du var alltid den jag ringde först när det hände något roligt eller tråkigt. Säg mig.. vem fan ska jag ringa nu?

jag vill inte sakna, jag vill verkligen inte det så du får inte tro något annat... men jag kan inte låta blir.

jag ser ner på mig själv för det.. för att jag är så svag.. jag hatar mig själv för det
och tro mig.. i hate you to sometimes.. för det gör allt lättare, så är det bara.


well, ska gå tillbaka till speleriet och gå ut med sofia. Henne vet jag att jag kan prata med, men man måste ju ha orken också.

FITTA, vad jag hatar mig själv just nu


btw.. blev 18 igår! grattis till mig

..

ursäkta stavningen i mitt tidigare inlägg, men nu är det såhär att jag är trött och orkar verkligen inte ändra ord - så det får se ut som att ett svenska15 barn har skivit det.

tack.

fittor som du borde dö

nu var det ett bra tag sen jag skrev! det har varit skola och lov, vilket snart är slut.. :( sorgligt men sant. Lovet har varit rätt chill faktiskt då jag har gjort en massor. Idag har jag firat påsk med mamma, bror syster och så kom faktiskt pappa hit också! senare på kvällen drog jag, min syrra och henns friend maria (som jag nästan tror kan classas som en av mina vänner nu, då jag varit med henne en hel del) ner på stan för att träffa lite folk och grilla och festa. Och på väg till festen händer något som jag är jävligt lack över.. ska beskriva så gott det går, för jag är sur nu.

Vi går på trotoaren vid vaksalatorg när en jävla fitta (ursäkta uttrycket men finner inget annat ord) cyklar förbi och krabbar tag i min syrras röv.. vi lackar och aset cyklar vidare. På något sätt måste han ha cyklat tillbaka när inte vi såg för plötsligt kör han förbi mig och tar mig i röven också! jag med mitt teprament skriker en hel del till honom men han vänder sig bara på och ler mot mig! DET JÄVLA ASET!

börjat på kvällen satt jag och snacka med polisen i telefon en timme och gjorde en anmälan mot den fittan. Senare lungnade jag ner mig och hade kul med folket.

Bortsätt från det som hände var det en lyckat kväll med syster och maria och det nytt folk!

ska snacka klar med vännerna på msn, läsa i min nya favobok och sedan sova sova sova!

hoppas alla har haft en bra vecka och en underbar kväll/påsk! puss


RSS 2.0