Shoes!

Kom nyss in till Lisa från en härlig promenad med hundarna :) Vi har också beställt hem lite skor som förhoppningsvis kommer snart! Här är dom jag klicka hem.. Hoppas storleken är rätt. Vi kommer bli snyggast!


Hoppas på en lyckad kväll..

Zup bitches!?
Sitter och lyssnar på musik och kan dunka hur jävla mycket jag vill för jag är ensam hemma! Har nyss fixat mig för ikväll blir det öööööss! (Fest alltså) Och ja, jag vet att jag är liiiite tidig, men jag har ingen tiduppfattning, och nu kan jag ju chilla resten av dan? Har dock inte fixat håret än, sitter och väntar på att det ska torka.. Sen blir det till att välja kläder! Något som jag inte tycker är lika kul..

så uttråkad att allt stör mig

Skulle måla om mina naglar, ni vet? Sånt man gör när man har boooring. Men nej, han ta bort den svarta färgen på 8 naglar, sen tog skiten slut! Så nu har jag två svarta naglar och kan inte måla i skrikrosa som det var tänkt från början.. och vet ni vem som ska stå för denna skit? Jo, min lillasyster. Hon har eget nagellackborttagningsmedel (jävla långt ord) men hon använder mitt istället så hon sparar sitt egna. Och nu när jag ska sno hennes så har hon tagit med det till spanien! Ibland så...

för vi gör som vi är tillsagda och sen är det bra så

nu är det bara skriva som gäller, ok? Jag känner mig lite bortglömd faktiskt, ni vet hur de känns när man ställer upp men får nada tillbaka? Jag är ingen som grinar för skitsaker, true.. men man blir ju lite smått sne. Men grejen är att man inte ska tänka så mycket och bara flyta på.. precis som jag gör nu. Förhoppningsvis kommer Christian och Oskar snart, då blir det att chilla med grabbarna fullt ut, ciao!

litet nattinlägg

Det blir ett litet nattinlägg idag. Få se nu.. idag har jag varit hundvakt till lilla Holly, gått på promenader och sedan har jag varit hos Oskar och vi spelade kort och kollade på en film. Jag har också varit duktig och ringt veterinären så på torsdag ska min lilla misse kastrera sig! :( Måste för mamma, hon vill inte ha några kattungar.. Imorgon ska jag ut i skogen med Christian och plocka blåbär! Sen på kvällen kommer Jimmy. Nu ska jag kolla på någon film eller läsa lite bok.. Godnatt!

RSS 2.0