imorgon smäller det

Tänkte bara berätta lite om dagarna som gått i korta drag.
I tisdags åkte jag och Jimmy ut till alunda på eftermiddagen för han skulle fixa bilen hos en kompis.
Saker och ting gick inte som de skulle och det sluta med att hans pappa fick komma och hämta oss vid halv 12, satan va kallt det var, har nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv.
Igår var en chilldag och det var super skönt.
Nu ska jag åka till min söta lilla farmor på middag och ljusstöpning, de ni!
Och imorgon är det nyårsafton, och det är efterlängtat! PUUUUSSS

natti natti

Imorgon blir det ner på stan och slåss med folk på rean men mamma. Hoppas jag hittar något fint! :)
Jag ska iaf byta min body butter cocos, fick nämligen 2 st så ska byta den ena. Nej, nu ska jag nog försöka sova så jag kommer upp imorgon. Efter stan och middag och allt så åker jag till min älskling!
Sov gott ♥
yeah, the naked truth..

Julklappar


+mobil, dator, pengar och sängkläderna sakerna ligger på :)

kärlek

Orkar inte skriva så mycket om mitt liv just nu så jag lägger allt sånt på hyllan ett tag nu.
Igår var jag på bio med vänner och jimmy, vi såg Devil.
Vill också tillägga hur otroligt tacksam jag är som har jimmy i mitt liv.
Att jag har min kärlek. Inte alla som har det och jag vet ju själv hur det känns.
Men att bara få vara tillsammans, att sova tätt intill, det är lycka för mig.

mysig dag!

Var på stan med pappa. Vi kollade ut julklappar och tog en fika, länge sen och hur bra som helst. Nu lagas det mat i huset och ikväll blir det räkfrossa. Bara jag och pappa - det uppskattas lika mycket som guld. :)


vart en runda till

Var på stan ett tag idag igen med Lisa såklart! Vi kollade på underkläder och sånt. Tur att jag har min Lisa, som alltid är så snäll och hjälper mig. ♥



detta kom jag hem med, tack älskling som betala!


dagen räddad

Det blir en runda på stan med denna söta tjej

måndag, igen

Sitter ensam hemma hos Jimmy och tänker på hur jag ska fördriva tiden tills han kommer hem. Jag vet att jag ska ta ett lååångt bad och att jag ska städa hans rum. Men samtidigt som jag försöker hitta på saker att göra så snurrar det en massa andra tankar i mitt huvud. Jag känner mig sviken och lite smått vilsen. Jag vet inte vem jag kan lita på och jag vet inte vilka som snackar om mig, för det måste ju folk göra.
Tänk så här: Är det några som ni känner som ofta pratar om alla andra, hur vet ni då att de inte snackar om dig när du inte är där? Så tänker jag. Får helt enkelt släppa detta nu. Vill folk snacka så får de göra det, jag kan inte göra något åt saken. Känner bara att jag får skit för något jag inte gjort. Äsch, fokuserar på det positiva nu.

huggen, igen

Åter igen är det bevisat att man inte kan lita på folk. Vän eller fiende? Svårt att veta. Folk man tror att man kan lita på hugger än i ryggen, snackar skit och falskspelar. Men det värsta av allt måste ändå vara när alla sitter och säger en massa saker om en person tex. och så är det bara en som får skit för det? Och det är för att de personerna man snackar med, som också snackar, "skvallrar". Då frågar jag er, är det VÄNSKAP? ska man inte kunna gå trygg med sina vänner? Så, välj den du vill lita på och tro inte att det kommer automatiskt.

party like a rockstar

Laddar för Lisas fest ikväll, ohyes! Jimmy står i duschen och jag är helt klar, fan.. har aldrig varit så här snabbt förut ;)

En känsla i kroppen
lycklig så fort jag ser dig
tänker jag på någonting tänker jag på dig
kärlek
för dig ska jag göra det tusen gånger om..








julgodis

Håller på att baka julgodis till söndag då det blir julfirande med mamma och hennes lilla släkt. Jag gör mjuk nougat och jag tror det kommer bli supergott!
Inte för att skryta men jag äger på att baka om det är något att skryta om..

L to the O to the V to the E

När man vakna imorse var det bara att gå ut och skotta, fan så mycket snö det är. Och inte nog med det så var det ju plus grader så snön satt som sten i marken, uuusch och fy. Loveboy kom sen och vi åkte och storhandla åt mamma. Sen bjöd hon på pizza och nu har snutten åkt men han kommer tillbaka inatt så får underbart sovsällskap! Nu är jag nybadad och ska snart smörja in mig med mitt älskade body butter strawberry, jag älskar verkligen the body shop! ♥ ♥ ♥

och imorgon är det fest för den är bruden som fyllt 20 år! Love you girl

en trevlig avslutning på denna torsdag

sprang över till Lisa en snabbis igen efter maten. Meningen var att vi skulle fortsätta med hennes rum men det vart mest prat. Jag är så trött så jag har svårt att hålla ögonen öppna. Jag önskar att älskling var här så jag har någon att krypa ner hos, men den lille skrutten ligger hemma och sussar så sött och det har han nog gjort ett par timmar, har man jobb så. Nej, nu kan jag inte skriva mer för jag somnar nu.
Sov sött!



mysig torsdag

åh, underbar dag var namnet!
Jag och Lisa var på IKEA i flera timmar och vi köpte massor, eller ja, hon köpte massor. Jag kom hem med ljus, ett litet blomblad som ser ut som ett hjärta (ursött!) och svarta "klisterblommor" till mina väggar. Vi har fixat en massa i hennes rum och druckit te, mys mys mys. Snökaos är det ju också, men jag gillart!
Längtar som fan tills söndag, då kommer min söta lilla kusin hit!



snygga människa

Det vart en härlig vinterpromenad med syster och Lisas hundar. Vi gick förbi hemma hos henne och hämtade dom. Dels är det roligare att gå med hundar sen vill man ju vara snäll också, två flugor i en smäll med andra ord! Nu har jag tvättat, diskat och städat. Tänkte fixa mig lite nu och sen bara ta det lugnt tills Jimmy kommer och hämtar mig. Tänkte hinna vara med grabbarna en stund också men de sover fortfarande, antar jag iaf för de svarar inte på mina sms.
snyggaste människan i världen!

måndag

Jag har nu vaknat och har nästan fixat klart mig. Jag ska bege mig hemåt snart och fixa lite saker. Åker tillbaka till J i eftermiddag. Det är så mycket som jag saknar just nu.. Mest av allt saknar jag min underbara vän Moa! Vi ses alldeles för sällan, men jag hoppas på några Moadagar nu på lovet ♥
Nej nu ska jag skynda mig lite..




sex and the city 2

Kollade nyss klart på SATC 2 och känner mig väldigt tjejig! Speciellt då jag och Lisa var och såg den på bio. Men ibland måste man få göra sånna saker, right? Imorgon ska jag åka till Jimmy - förhoppningsvis på förmiddagen. Innan de ska jag hinna med en promenix, en dusch och så ska jag göra lunch till familjen. Nej, nu ska jag hoppa i säng och vi får se om jag lyckas somna. GODNATT PEOPLE! ♥

sliten var det

trött trött trött trött. Hela kroppen skriker och hjärnan arbetar med sparfunktion.
Jag vill ha lov nu, men hur mycket lov kommer det bli?
uusch, vill inte

dags att ta fram träningskläderna!

Jag och Lisa har gjort en ny deal. Vi ska gå en långpromenad om dagen i 3-4v och se vad det blir för resultat! Nu ska jag ta tag i det här, inte bara för min egen skulle utan för att få tyst på en viss person. Jag kan erkänna, jag har gått upp i vikt det senaste månaderna, men det är ingenting jag stört mig på såvärst förns idag. Jag kommer unna mig något ibland då jag känner att jag är värd det! Och jag lovar er, jag kommer inte räkna några kalorier. ;)

SOV SÖTT GULLUNGAR! ♥




skoltrött? mmmja

Idag vakna jag runt 10 och gick upp och åt en macka. Jag fixa mig på en gång och åkte hem till sävja. Jag var med Lisa och sen var vi iväg och fixa en sak. Efter det har jag varit med grabbarna och nu har jag precis käkat. Klockan 8 ska jag kolla på ung och bortskämd, alltid lika kul att skratta åt dem, även fast jag vet att det är 90% fake för att de ska få synas i tvrutan. Imorgon är det skola och Frida är typ sjuk, så det kommer suga pung att gå upp imorgon.. åh, jag vill inte!


gammal bild

ALONE

Klockan är nu 01.40 och jag är inte trött för 5 öre. För att citera min vän Moa: Jag är 7kt pigg! Fick nyss tag på pojken, efter typ 3 timmar. Han tar sista nattbussen hit så jag kan lika bra sitta uppe, för jag vet att om jag somnar så kommer jag inte orka gå ner och öppna dörren åt honom. Vet egentligen inte varför jag skriver för jag har inget intressant att komma med. Jag kan ju berätta vad jag har gjort sen jag kom hem? Jo, jag tog ett bad, åt snabbnudlar framför tv:n med mamma tills hon däcka i soffan (trött, inte full!), kollat på vänner och käkat chokladtomte och druckit coca cola. Kanske inte låter som den roligaste fredagen och det stämmer, den har sugit totalt. Medan min kille är på stan och roar sig har jag suttit här och inte gjort ett piss! Det var inte alls meningen men en del komplikationer uppstod ju, så det som var planerat sprack. Det är lätt den första och sista fredagen jag sitter hemma ensam. SORGLIGT OCH PATETISKT.
Jag säger tack för mig nu i alla fall så hörs vi imorgon - Hoppas ni har haft en mer lyckad kväll än vad jag har haft.


Fat And Beautiful Barbie

Var inte hos Oskar så länge men jag, Christian och David kände för att vara impulsiva så vi satte oss på bussen och begav oss till Willys. Jag kom hem med en full påse med bara onyttigheter! :D Jag menar, varför räkna kalorier och gå på tråkiga dieter när du har ett ända liv? Jag säger, lev ditt liv och njut, ingen blir lycklig av att äta alla de där äckliga (nyttiga) sakerna. Sen om du lyckas gå ner några kilon så är det lika lätt att gå upp igen, och fort går det. Hoppas ingen tar illa upp nu (?)
hon ser ju inte direkt ledsen ut, eller har jag fel? ;)

fredag

Idag är det en sjuuukt trött Malin som skriver. Har haft restaurangkök hela dan och när jag kom hem så bytta jag klädsel på soffan som för allas sjukt nyfikna sinne har 13 kuddar. Efter det vart det till att städa badrummet och fixa med tvätt. STONK OCH STÖN. Efter maten ska jag hänga med mina kära vänner, pojken kör en krogenkväll, vet inte vad jag tycker om det riktigt men får vara tyst.. nu ska jag lägga mig i sängen och göra ingenting


LOVE AND KISSES

hej mitt vinterland

Åh, detta vinterväder är väl bara för underbart vackert? Jag tycker det iaf. Ska om någon halvtimme bege mig till skolan, är hos älskling så det blir bara en snabb liten promenad! Jag har städat hans rum nu så han kommer bli glad när han kommer hem.. jag slutar halv tio, suck.. Men måste man så måste man, right?




RSS 2.0