äntligen hemma.

tja.

idag har det vart en död dag.. skola klockan 11, jobba två timmar med lunchrast.
Är så jävla glad att jag gjort all matte för i år, att jag nu har G och kommer in på gymnasiet nästa år. För er som inte vet så är jag 91 och går inte i 9an nu, jag går på Uvengymnasiet och plugger upp mina betyg. Ja, jag var en slacker i högstadiet, men det gör mig inte till en sämre människa, så det så.
Men iaf. När jag kom hem från skolan så gjorde jag ingenting. Kollade på tv (massa skit pogram) badade, satt vid datorn och läste. Sen kom mamma hem och gjorde käk som smaka fan (förlåt mamma..) Sen vart det mer tvtittande och kaffelatte.

Nu har jag nyss kollat på "äntligen hemma" med mamma. Nu vill jag göra om mitt rum igen. Man ska inte titta på sånna pogram! Samma sak är det när jag kollar på "rent hus" då vänder jag upp och ner på mitt rum och städar i flera timmar. Visst, det är skit bra att jag städar så ofta som jag gör, men jag är så jävla lättpåvärkad. Iaf när det gäller sånt, jag är inte mes i vanligt fall.

Det här vart nog världens tråkigaste blogginlägg.. inte konstig att ingen läser, typ.
Men på torsdag åker jag till Egypten och har jag tid så kommer jag blogga när jag är där, så håll ögonen öppna kära läsare!


sammanfattning..

den här helgen har vart chill på många sätt.
I fredags gick jag på stan med nästan hela min family, samtidigt! det är fan inte ofta det händer.. inte
så konstigt med tanke på att vi inte bor under samma tak, men men..
jag gick med pappa och jessica gick med mamma. Jag fick en röd klänning av pappa! Som jag ska ha när jag åker till Egypten på torsdag (iiiiih längtar ggr tusen!) och så ska jag nog ha den på skolavslutningen.. ja, vad? Jag är ingen som köper 100 olika klädesplagg till olika avemang.
I lördags var jag på landet med pappa och sickan, eftersom det var pappahelg. Det var fett med chill och 25++, stekte som fan i solen hela dan. Sen grilla vi majskolvar och korv, nice!
I söndags kom Jimmy och vi gick och satte oss i slottsbacken, sen gick vi hem till mig och käka våfflor (jag åt iaf) sen kom matte (69an som han nu kallas av mig och Jimmy) och vi gick ut och hoppa stutsmatta hela dan typ, eller ja, jag och matte hoppa och Jimmy kolla på. Det var en chill dag och det är trevligt att vara med grabbarna, även fast dom snackar snusk hela tiden och allt som Jimmy berättar för matte har ju liksom med mig att göra också eftersom jag är den som Jimmy snuskar sig med. Haha..

I dag har jag varit ledig, jag och Sofia gick på stan och käka på dragon palace, mums!
Sen har jag packat inför resan och gått en promenad med mammsen, fan va jag är duktig!
Nu snackar jag med Borna på msn och ska snart se om det är nått på tv..

Det var nog det mesta.. ciao!

sjuk, igen..

hejsan allesammans!


då var man sjuk, igen. var det för några veckor sen på min födelsedag, och nu är man det igen. jätte jippi! not
har kallsvettats och yrat hela dan, men nu är det iaf okej. jag älskar mitt jobb på förskolan, men mitt emunförsvar gör det inte.. men men, det tar ju nått/nåra år innan man blir emun mot alla barnbaciller.

valborg var ganska nice, inte som jag tänkt mig, men ändå. Sov hos älskling sen, och det gjorde matte med. gud, jag visste inte att killar snackar som vi tjejer ibland! :o men det var fan kul att ligga och lyssna på när matte låg och prata om hur underbar *pip* var och alla hans frågor till jimmy.. haha! jag slutar aldrig att överraskas.

senare ikväll ska jag och mamma se en film och käka pizza. mums!
igår gjorde vi samma sak, fast då var de chips och dip som gällde.. fan jag måste sluta äta! ska till egypten om 1 vecka och 6 dagar och då kan man inte se ut som en fotboll i bikini.. :(

sköt om er alla därute! puss


RSS 2.0