STUDENTEN





IMORGON IMORGON IMORGON!

Jag har nog aldrig längtat till något så mycket som jag gör nu, aldrig i livet. Nu är det äntligen min tur och jag är så lycklig. Det ska partas non stop och alla är välkomna att dela denna dag med mig.

"För vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra!!" ♥

my turn bitches

Asså jag kan inte smälta att det är min tur att ta studenten på onsdag. Jag är mer extas än vad det ser ut men jag kan inte göra utropstecken för jag spilde vatten på jimmys tangentbord. :( Så det är inte alla knappar som funkar. Men fan så jag läääängtar, det är fan min tur nu

Sliten tjej.com

FY FAN säger jag bara.
Har slitit som ett djur hela jävla dagen och nu orkar jag inte mer. Jag mår illa, har ont i huvudet och min mage fungerar inte som den ska. Att stå och göra 60 minipajer och storstäda hela huset är inget att rekomendera om man är bakis.
Men tror ändå denna hemska dag var värt det, för jag hade jättetrevligt igår! Fest hos Jimmy sen vart det etage, riktigt roligt hade vi. Nu ska det snart krubbas och sen sätter jag mig på skitbussen till älskling och har filmmys med honom och hans syrra. Det står chips och cola på menyn och det är jag fan värd.

happy pills

Ni vet de där dagarna man bara från ingenstans får ett lyckorus? Det strömmar igenom hela kroppen och det finns egentligen ingen speciell anledning till det där ruset? Så känner jag nu. Musiken strömmar genom högtalarna och jag taggar mig själv för kvällens fest. Jag mår bra nu, har inte känt den här känslan på länge. Jag hade glömt bort hur det känns. När de gråa dagarna flyter på med ångest så är en dag som denna guld värd. Den är värd allt som finns i världen och jag är tacksam. Tacksam för allt jag har, mina kära vänner, syskon och pojkvän. Det finns de som inte har något så deras gråa dagar måste verkligen luckta ruttet. Det är dessa stunder jag lever för och jag glömmer allt fult för en stund. Det är svårt att förklara hur lycka känns, det kanske inte alls känns lika för alla? Min lycka är som knark, fast vackert. Vackert knark ♥

the end of the world

Jag brukar inte tro på allt jag hör, absolut inte, men, de säger ju att jorden ska gå under på lördag runt 18:00? Och jag måste erkänna att jag är liiite nervig alltså. Jag kommer ligga drykt mot min älskling och blunda, för är de min sista stund på jorden så är det just där jag vill vara. Jag som får dödsångest så lätt också, jag kommer ju vara helt förstörd. Men de säger ju också att 2012 är domedagens år, så hur har de tänkt där? Hmm.. Det hela återstår att se helt enkelt.

16:15

JAG ORKAR INTE...

BIO IKVÄLL!


I suck at this

haha, jag är verkligen sämst på att blogga. Förut tyckte jag att det var kul, men nu vet jag inte längre vad jag ska skriva.. det känns så meningslöst.
Nu sitter jag iaf hemma hos baby, han är och jobbar och lägenheten är tom. Har nyss tagit ett bad och så har jag skrivit en praktikuppsatts som ska vara inlämnad imorgon, har haft ca 9 veckor på mig, haha, så typiskt mig! Men nu är den gjord så inga problem där. Funderar på att se en film och bara dega, vädret suger ju så ingen sol för min del. Jag som verkligen vill bättre på brännan, det får bli solarium i veckan!
PUUUUSSS!

det behövs ett starkare ord än lycka




"Baby, when I'm not with you, I'm not complete"

nagelfix & sol

Det blev lite nagelfixande idag! Så länge sen ju.. känns skönt med snygga och fräscha naglar igen. Hann även med en solning också - måste ju börja tänka på studenten, man vill ju inte se ut som en blekfis direkt. I helgen har de lovat bra väder och jag och Jimmy ska ut till Gimo så hoppas att det stämmer! Då blir det grillning och sol för hela slanten.

bad/good?

Allt jag har ätit i två dagar nu har gått rakt igenom mig. Känner mig ganska svag och.. glad?
Detta är ingenting jag själv har påverkat så ni vet. Jag har magproblem och detta är min vardag.

this makes me happy


I have that smile on my face

Det kliar i fingertopparna! Jag, Malin, är shoppingsugen! Det är inte alls likt mig. Jag hatar att gå på stan och att prova kläder. Men nu är det så mycket jag vill ha. Jag vill ha en lång klänning till sommaren i något snyggt mönster, så snyggt! Sen måste jag hitta en ny studentklänning också.. usch. Jag orkar verkligen inte och det finns inga!

Nu har älskling nyss åkt hem och imorgon ska vi till västerås för att hämta vinterdäck till hans nya bil.
Först 2 and a ½ men sen nanna kudde. PUSS!

RSS 2.0