lite senare

Hörde nyss att min brorsa ska komma idag också, han sov här igår. Han och hans tjej ska flytta ifrån varandra... så han bor här lite då och då. Det är fullpackat med hans möbler och grejer på hela övervåning och i tvrummet kan man inte ens komma in. Men såklart att han får bo här. Fick också veta att Jimmy ska få operera sitt ben! grattis gubben, nu slipper du ha ont. Snart är det käk och det blir kötbullar med makaroner, men det är lungt, såklart inte mamma orkar stå och laga värsta måltiden nu.. men snart mår du kanske som vanligt igen!

Jag har fått någon bloggryck som jag hade förut, så det kanske blir en hel del inlägg en tid framåt, vem vet?

Nu ska jag kolla om den jävla filmen är klar snart.

Hörs!

fredag

Hade prov i hotell idag. Jag kunde alla utan om en fråga, men det är väl bra för någon som inte har plugget ett piss?
Sen hade vi redovisning i engelska, man skulle prata högt inför klassen och berätta om någon man beundrar. Jag tog farmor för jag hade ingen aning om vem jag skulle ta, men det gick finfint. Det går bra för mig i skolan, hur bra som hellst. Från världens mest skoltrötta till bäst i klassen är ett stor kliv och jag är verkligen stolt över mig själv.  Nu ska jag kolla på white chicks, bye!

Efter maten ska jag gå till Oskar, det var jättelänge sen vi sågs så det ska bli kul!




Varför jag är en idiot

För att jag inte kan släppa saker
För att jag säger för mycket
För att jag älskar han så jävla mycket att det blir fel
För att jag får andra att må dåligt genom att tjata
För att jag tror för mycket


Jag älskar dig, ingen annan, du är det bästa jag har och du betyder allt för mig

förlåt.

blogguppgift i skolan

Nu sitter jag på datorkunskapen och har i uppdrag att blogga lite. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men får väl berätta om min dag. I morse vaknade jag och gjorde mig iordning medans jag försökte få tag på Frida, men det gick inte. Sen på bussen smsar hon och säger att hon är sjuk. Krya på dig Frida!
När jag kom till skolan hade vi svenska och skrev insendare. Efter det var det näringslära och vi pratade om Vitaminer, yay. Vi hade nyss lunch och det var lasange och den var blaskig.

Nu över till mitt filmtema som har varit lite halvtaskig på sista tiden. Den senaste filmen jag såg var "På smällen" orginal titel "Knocked Up". Den var ganska bra.
Kort sammanfattning:
En tjej bor hos sin syster och ska gå ut på krogen, där hon träffar en inte allt så fräsch kille.
Efter några veckor kommer hon på att hon är gravid och hela filmen handlar om de emellan som försöker lösa allt på bästa sätt, även fast ingen av dem har någon speciell erfarenhet av barn.

Se den, ni som inte sett den!




3

Måste tilläga att det bara är tre veckor kvar nu innan sportlov!
TRE VECKOR!
TREEEEEEEEEE VECKOOOOOORR!!

nattbabbel

Klockan är lite över tolv och jag väntar på ett sms från Jimmy. Han har säkert somnat. Jag har nyss kollat på SATC filmen för andra gången (den är så jävla lång) och jag tror jag grät åtminstone 5 gånger. Jag gillar den. Jag har kollat på första säsongen nu och jag funderar på att köpa "skolådan" med alla säsonger för runt 5-600 kr. Det är den värd.
Jag är fortfarande lite sur på mamma så har inte pratat med henne under hela kvällen. Jag vill inte vara sur på henne, eftersom det är synd om henne, men jag kan inte hjälpa det, jag kan bara inte ta skit, även fast hon är ledsen.

Jimmy svarade nu, han sov inte. Jag önskar att han hade stannat inatt också för jag vill inte sova ensam. Jag vill ha någon att krama medans jag sover.

Hur hanterar man en kris?

Först av allt kommer ju chocken. "aha, du har fått cancer mamma". Den slår till först och sedan börjar allt tänkande.. hur kommer det gå? vad ska hända nu? kommer hon må dåligt? vad ska jag göra? osv. Allt det kan jag ta och har redan gjort det. Efter operationen fick man hjälpa till, det kan jag ta, inga problem. Men att bli lämnad ensam med mamma, det känns tyngre. Men det tyngsta av allt är att få höra av sin mamma "får man inte vara känslig när man är nyopererad?" det slog mig hårdast av allt. Här har man hjälpt till, varit ledsen och orolig, varit lungn och trevlig fast man hellst velat dra.
Jag kan hantera det mesta, men inte orättvisa.

Har inte velat prata om det hela så mycket, men nu känns det lite bättre.
Och än en gång, jag vill inte ha något från nån annan, jag vill inte få ut någonting på det här, bara skriva av mig helt enkelt. Och kanske få svar på min fråga.

jag finns

inte mycket händer just nu, har precis städat mitt rum för allas intresse och ska snart göra käk till mig och mor min, det blir visst kina, nice nice.
på fredag kanske jag och jimmy ska på fest hos hans syrra, väldigt nice.
förövrigt är allt nice tror jag.. förutom matteprovet idag, det var mindre nice.

en sorglig sak är att jag såg sista säsongen av vänner idag.. gråter nästan floder. JAG VET, jag är tönt.. men jag hade nästan börjat känna mig som en i gänget :( well.. tankar första säsongen av SATC just nu och vem vet, det kanske blir mitt nya tidsfördriv.

KYSS PÅ ER
 


En mamma är alltid en mamma

Jag och älskling fira ett år i förrgår, vi gick på bio och såg "yes man". Den var rolig och jag hade ju såklart världens bästa sällskap. Jag älskar dig, vi ska aldrig bråka mer.
Idag efter skolan åkte jag med mamma till gränby och köpte en vit kjorta till serveringen i skolan, (bara skor kvar nu!)
sen åkte vi till willys vid gränby/nyby, men innan vi gick in där så klev vi in i djuraffären som ligger bredvid och kolla på massa djur. Kaniner, fåglar, fiskar, sköldpaddor ( mina favvisar!) och så.
När vi hade handlat klart så åkte vi hem och nu sitter jag här, ska läsa lite sen ska vi göra käk.

Kvällen tillbringar jag med mamma, det blir film och frukt.
Jag älskar dig mamma, du ska klara det här!!


yoyo

som jag sa sist så har jag inte tid att blogga så ofta men nu kan jag uppdatera mig lite. det var första skoldagen efter lovet idag och vi hade kallkök med janbanan, för berndt skulle skola in sin dotter på dagis. Jan är en väldigt tjejig lärare och väldigt petig (ja, han är bög) och jag säger inte att jag har något emot det.
nu ska jag kolla på vänner, yay!

ha en bra dag!



jdlöäjdjdss

rubriken förklarar mitt humör.

jag har alltid gillat dig som min vän
du vet om det också, och de är det jag inte fattar
jag har sagt tusen ggr att jag känner mig bortglömd och oviktig
men du vill aldrig prata om det och blir bara sur och jag nämner det
så sig mig, vad ska jag göra?
bara skita i dig och tala till dig när du vill?
för helt ärligt så orkar jag inte bry längre
jag vet att jag har sagt det många ggr
men nu är det verkligen så




gaah.. att jag ens lägger energi på det

ingen KENZA direkt..

hello sötnosar!
 det var ju typ år och dar sen jag skrev sist, jag vet att jag är dålig. klockan är just nu 02.17 och jag hade ingenting att göra och då kom jag och tänka på min blogg! för face it liksom, jag kommer aldrig bli någon KENZA, så kan lika gärna lägga ner det intensiva skrivandet. nu när jag ändå skriver kan jag ju berätta om hur nyår va. älskling kom till mig och det var bara vi två. vi åt middag med tända ljus och sånt, hade lite mysigt..hehe, kolla på film och åt chokladpudding med grädde, och innan tolvslaget gick vi ner till till mamma och några vänner till henne (som bor en bit ifrån mig) och sa gott nytt år! det var de, och det var jättemysigt!

och för att skryta så har jag inte snusat på hela dan typ.. bara gammla torra äckliga som jag hitta i dosan (jag vet att jag är äcklig men vad fan gör man?!) jag har tuggat en jävla massa tugggummin istället.
ska försöka sluta helt.

nu ska jag hitta nått att pyssla med eller sussa, puss sötnosar!

RSS 2.0