IKEA HERE WE COME

tjenare snyggingar! Nu sitter jag och väntar på att Christian ska bli klar sen ska vi cykla till Ikea! Länge sen jag var där.. jag älskar att gå runt och bara kolla på saker till mig! Sen bjuder jag på lunch också, är man inte snäll? Haha. Hoppas vädret håller.. vill inte ha regn!

Ensam

Nu får jag väl skärpa mig.. right? Kan aldrig bestämma om jag ska blogga eller inte, men men, nu kör vi! Just nu sitter jag på mitt rum i min ensam het och glor runt lite på bloggar. Tidigare var Christian här och hjälpte mig med lite småsaker på datorn, David haka på han med. Vi fixa massor till The Sims som jag vill blir grym på, men så fort allt är fixat (och så klart så dyker det upp massa fel) så tröttnar jag.. Det är roligare om man har en bättre dator också. Imorgon, om vädret är på vår sida, ska jag och Christian cykla till boländerna och kolla runt lite! Nu ska jag gå och lägga mig i min tomma säng (har inte sovit ensam på evigheter känns det som..) och sakna J.. Godnatt!

sommar, sommar, sommar..

Jag vill ha en aktiv blogg, men det är svårt.. Jag känner mig så bunden och tvungen till att hela tiden ha en dator i närheten. Imorgon är det sista dagen på mitt sommarjobb och det känns både skönt och tråkigt. Jag tror jag kommer bli rastlös och så är det ju så kul där. Pengarna kommer iaf förhoppningsvis snabbt och då ska jag först och främst ta en resa till Åland med min vän Frida. Hoppas det blir en bra sommar! jag tvivlar inte på det..
Jag tänkte också tipsa om lite "gå ner i vikt" stuff.. Om du dricker en matsked äppelcider vinäger (går också bra att blanda med lite vatten om man vill det) efter varje måltid och hjälper det matsmältningen och det gör att du lättare går ner i vikt. Jag ska iaf köra på det i sommar! Jag vill inte se ut som en ko..

RSS 2.0