söndag

RESULTAT:




vad tycks?

ps. vädret är underbart och imorgon är det måndag och lidl igen, ta mig härifrån någon? seriöst, av alla jobb jag haft, och det är en del, så suger det här mest.. jävla slavarbete! well, får stå ut och se fram emot badutflykten jag och lisa ska ha efter tortyren! du är underbar lisa, bara såru vet. ds.


PUSS / MALIN

min första "riktiga" piercing!

shit, är så jävla nervös! imorgon ska jag pierca mig i ögonbrynet, och jag skakar bara jag tänker på det! är inte rädd för att det ska göra ont för sånt brukar jag palla, men är rädd att det ska bli infekterat eller något fel typ, men jag ska göra mitt bästa för att hålla den så snygg och frisk som möjligt! såklart ska min super snälla kompis christian följa med och hålla mig i handen, haha - annars hade jag fan inte vågat.

önska mig lycka till!


sen efter sommarn funderar jag på att tatuera mig, lägger upp lite shysta tattoos som jag funderar på:



bloggen är cp så det gick bara att lägga upp en, men jag ska ha blomma 1 isf, vad tycker ni? :)


HA DET BRA / LOVE MALIN

ta mig härifrån NU!

jag vill utomlands nu nu nu! jag har pengarna men vet inte vem jag ska åka med. Den jag hellst vill åka med är Moa, det skulle vara drömmen, men hon ska åka med en annan och då blir det allt de här med pengar som krånglar.. :( hoppas det fixar sig. Vill värkligen bort nu ett tag, från allt. Bara festa, sola och bada och inte tänka så mycket. Får syrran pengar så tar hon och jag en sista minuten, det skulle också vara superkul! vi gör ingenting tillsammans så en resa kanske skulle få oss att bli tajtare.

Jag vet att jag inte har bloggat på typ hundra år men har inte känt för det alls. Nu ska jag iaf försöka sova (vilket inte kommer gå för jag har lyckats vända på dygnet totalt) för jag ska jobba imorgon. Yay, jag HATAR lidl.

PUSS! (till dom som förtjänar det)

snorunge.

jahapp, då var man sjuk då. :(
hur mycket snor kan man producera egentligen? det tar ju aldrig slut.. suck.
man tar näspray, nyser ut det, och sådär håller det på.
Jag som har både prov och redovisnig på torsdag, hoppas jag är frisk tills dess. Man vill helst bli klar med allting nu när det inte är många dagar kvar till sommarlovet, och fy fan i helsike vad skönt det ska bli!



RSS 2.0