all my love to you

idag kommer min pappa hem, min älskade pappa. Finns nog ingen som är som han. Han är min favorit på denna jord, han är mitt blod och förebild. Hoppas vi ses snart. Ni alla som ser er pappa varje dag, ta vara på det.

R.I.P Ryan Dunn

hope you find some crazy shit to do in heaven to!

I'm out of here

håller på att stressa ihjäl, snart klar med all skit som ska göras innan klockan 2, sen drar jag här ifrån! Älskling hela veckan, lovely ♥

bästa jobbet

Då var man hemma efter första jobbdagen, känns hur bra som hellst! har nog den gulligaste tjejen man kan ha som ledsagare. När jag kom hem låg mina klänningar på borde också, vart skitglad.. Den långa rosa är min nya favorit ♥ hoppas på fint väder imorgon så jag kan ha den på mig! Längtar som fan till imorgon för då får jag äntligen pussa på min älskling!

work day

Godmorgon snyggingar!
Tjejkvällen igår vart jättelyckad tycker jag. Vi snackade en massa skit, åt godis och kollade på sjukaste filmen jag någonsin sett.. a sirbien film, tack krista för du kom på iden, haha not! Så jävla äckligt rå film alltså. Tog kanske 2 timmer att somna för mig efter att jag lagt mig, låg bara och tänkte på den. Idag blir det jobb kl. 14:00, min första riktiga arbetsdag! Lite pirrig i magen, men de är bara för jag vill att det ska gå så bra, vill inte sitta där tyst bara liksom, men det ska nog gå så bra så.
Nu ska jag väl hitta något att äta, puss så länge. ;)
haha, sjukt gammal bild

zipperall ♥

Har inte gjort ett skit idag, förutom att skura toaletten, men det är väl inte ens värt att nämna? Uuusch. Nu ska jag plocka lite i rummet och hitta några sköna myskläder att ha på mig ikväll, det vankas ju som sagt tjejkväll ala Lisa, Malin och Krista. ;) Blir väl någon film kanske, eller bara skitsnack, det är kul det med ♥
nu vill man ju ha en sån här, åååh ge mig!

onsdag morgon

Japp, då har man vaknat då. Skit väder ute, skit inne. Vet inte vad jag ska göra under dagen.. men ikväll blir det tjejkväll hos lisa med henne och krista, det blir nog supernice.. vad säger ni, ICA MAXI innan eller? ;)

Gia Carangi

Har nyss kollat på filmen "Gia" som handlar om supermodellen som dog endast 26 år gammal av AIDS. En av mina favoritskådisar spelar henne, Angelina Jolie. Det finns nog inga ord som kan beskriva denna film efter vad den är värd, men kan ju försöka.. Den var vacker, hemsk, sorlig.. ja, you name it. Vill ni se en sjukt bra film som berör och sätter sig på näthinnan, se den.

Gia Carangi, så otroligt vacker


-

Jag har sagt det tusen ggr förut och jag säger det igen; Jag hatar att vara "hemma". Jag klarar inte av det. Jag känner mig inte hemma i mitt egna hem. Sen att morsan jämt är sur och riktigt pain in the ass gör inte saken bättre. Blir psykist störd fan..

känns sååå himla bra nu

Var och träffade en brukare jag ska börja träffa och det gick jättebra!! Det kändes bra från min sida och det verkade som hon också tyckte det, jättegullig och trevlig. Vi ska ses på onsdag så det blir min första, riktiga jobbdag :) Känns super. Fick tom betalt för dagens timme, trodde jag inte men så var det. Känns så skönt att det äntligen är verkligt. Hoppas vi har det kul på torsdag och att hon vill fortsätta träffa mig. Jag är iaf överlycklig.

RING INTE MIG, TACK

ååååh, är på dåligt humör nu och har ont i huvudet.. blec väckt av att telefonen ringde, det är ok om det är mina vänner/pojkvän och så, men inte något annat! Det var the art studio, ni vet det där företaget som vill att du ska komma och sminka dig och sen ta bilder? LUREDREJERI! Bilderna kostar SKITMYCKET och har hört att de inte ens är duktiga på det de gör.. så alla som väl går dit, ge inte ut mitt nr tack! Idag hoppas jag på sol och bad, just nu är vädret sådär men blir det bättre så.. åker förhoppningsvis med krista och Oskar :)

jobb kirrat då.

Och vem fick jobbet? MEEEEE :D
Detta firades med en fet pizza som älsklings mamma bjöd på, som vanligt spara jag halva till en fet lunch imorgon. Nu är baby och köper choklad och sura nappar och sen när han kommer vankas filmmys, det var länge sen nu.. ååh, jag bara älskar livet just nu.

NERVÖS.

Ska på arbetsintervju klockan 13.00! Så nervös så jag tror jag tuppar av.. Men det ska nog gå bra, satt i timmar igår och fixade ihop ett CV. Alla som läser - önska mig lycka till!

Klickade också hem lite klänningar igår, skönt nu på sommaren ju.


Grillparty next.

Jimmy är ute och fixar med bilen och jag sitter här och taggar med lite musik.
Ikväll vankas det grillning hos Oskar och det ska bli awesome. Hoppas på mycket folk och skön fylla. Jag har bara köpt massa cider så ska inte däcka idag. Det är fint väder och jag mår braaaa.

RSS 2.0