Nyheter och sånt

Hejsan hoppsan alla glada människor!
Jag har börjat jobba nu och jag älskar det. Jag jobbar på ett café här i Uppsala som heter 018 och det är hur kul som helst. Lätt det bästa jobb jag någonsin har haft. Det har mycket med att göra att kök är min grej. Så.. vad mer är nytt? Jo, Jag har slagit Christian på Tekken ett x antal ggr, vi alla ska åka ålandsbåten på lördag och jag har gjort om i mitt rum.. jag har också märkt att mitt hår har blivit ganska långt!
Nu ska jag käka något sen ska jag till Oskar. Ha det bra :)
gammal bild då jag hade kort hår!

GSH 2

Hej snyggingar!
Jag har precis käkat, vilket jag totalt tappat suget på btw, men man måste ju, right? Sitter i mitt rum nu, som jag precis hade städat men sen fick syrran för sig att måla om i sitt rum så nu står hennes säng här inne och det går knappt att röra sig. Snart ska jag till kiosken och köpa snus med Lisa. Moa ska komma idag förhoppningsvis! Det ska bli hur kul som helst. Har precis laddat ner GSH 2 som jag hoppas hon vill se med mig. Jag är helt down med första filmen och har hört att den här ska vara riktigt grym också! Synd bara att snyggingen dog i 1an..
Nu ska jag dra på mig några kläder, vi hörs!


Nya skor

Hej snyggingar!

Nu ska jag försöka börja blogga varje dag igen, jag vet att ni har saknat mig ;) Det kan ni inte förneka.. Mycket har hänt, stora saker.. Men inget jag vill ta på bloggen då jag inte vet vem som kan läsa det. Idag har jag varit på stan med Lisa och köpt nya skor! Gjorde även min första tattoo för en vecka sen snart. Ikväll ska jag sova hos Lisa, vi får se vad vi hittar på. När hon och jag är farten kan man aldrig veta vad som händer, haha.






RSS 2.0