Ingenting berör oss längre..

Var hos oskar en stund och nu har jag kollat klart på Efterlyst med mamma. En man i Landskrona har misshandlat en man och en kvinna i 70 års åldern för ett litet bråk på en parkeringsplats utanför en mataffär. Kvinnan blev så grovt misshandlad så hon avled ikväll. Min fråga är: Hur fan kan man vara så hjärndöd att man kan göra en sån här sak? Det gör mig förbannad men samtidigt så måste jag erkänna att det finns inte mycket som berör mig längre. Hur många har inte satt på tven och sett ett reportage om ett x antal döda i Irak, sagt "oj" och sedan bytt kanal och inte tänkt mer på det? Tror inte jag är ensam iaf. Och så gör vi, just för att ingenting berör oss längre - Vi har sett och hört allt. Det vi ska tycka är hemskt har blivit en vardag, något normalt i våra liv. Så ska inte inte vara. Då har det gått för långt. Och man kan säga, "vi måste göra nått!". Men vad kan vi göra? Polisen kämpar för fullt för att hitta och spärra in alla galningar. Kan vi stoppa dom innan något sånt här händer? -Nej.

Det var lite tankar i mitt huvud som jag delade med er. Nu ska jag sova. Berätta sen om ni vart blåsta imorgon och isf, hur! Godnatt.

Några kloka rader

Människors längtan efter trygghet rimmar illa med rädslan för tristess.
Att ingenting någonsin är som det ser ut, verkar samtidigt ha något slags underhållningsvärde.
Dataspel bygger ju på det. Och skräckfilmer. Just när man andas ut efter en kris, så öppnar sig en avgrund.
Och vi betalar för att få uppleva det.
Men dataspel och filmer går ju att stänga av. Det är väl det som är skillnaden.



Malin är en snäll dotter

Visste ni att jag är världens snällaste? Jo, tänka sig.. efter mitt bad, som var hur mysigt som hellst föresten, så gick jag ner och gjorde middag åt mamma! Så när hon kom hem stod maten på bordet och ljusen var tända. Gissa om hon vart glad! :D Jag hade gjort tacos, mums. Det är alltid kul att göra sin mamma glad, man känner sig alltid lika duktig och snäll efteråt.

Så nu ikväll tycker jag att alla ska ha en ta-hand-om-mamma kväll och vara extra snälla! För let's face it, man har bara en mamma. ♥

Min önskelista..

Som alla vet, eller ja, dom som känner mig, så fyller jag år om 19 dagar! Alltså den 18 aril! Jag blir 19 år. Som alla andra så har jag en önskelista. Så om någon sötis skulle få för sig att ge mig en present så ska jag skriva ner min lisa för er! Snällt va? :)

Converse i storlek 5 (37,5) i ljusrosa, men eftersom jag har letat som en galning efter dom utan resultat så kommer vita på andra plats.
Ipod tuch (eller hur det stavas)
Pengar
Body butter
, från "the body shop" cocos eller jordgubb - hallon om dom fått in det!
Skinjacka - den vill man ju välja ut själv så pengar/presentkort kanske?

Nu vet alla de, hehe..


I'M ALIVE!

hej!


Jag är inte död - har bara varit dålig på att skriva.. vet att jag inte skrev någonting igår men jag var inte hemma alls och kom hem kl. 23.15 igår, så då var det bara att hoppa i säng. What's new? Hmm, ja ni.. vad finns det att berätta? Har jag storkök både igår och idag och vi var bara 3 i klassen så det var skämpigt, men allting går right? I morgon har Krista fixat fest så det ska ju bli kul! Och så är det ju sista skoldagen imorgon och det är ju hur skönt som hellst! Jag älskar lov.

idag vet jag inte riktigt vad som händer - ska ta ett bad någon gång strax, fixa och måla naglarna, röja lite i mitt rum, ringa och kolla om Oskar har tid idag, gå ut med Christian (om jag orkar, är helt död).

Bloggar iaf mer senare idag - Jag lovar :)

Hemma från skolan nu!

Yes.. kom nyss hem. Jag hade choklad och konfektyr och det var väl helt okej. Vi gjorde chokladtårtor och tryffel och massa sötsaker. Ser jag choklad igen idag så spyr jag. Inte för att jag åt, utanför vart man än titta så var det choklad, choklad, choklad. Just nu käkar jag sallad och kollar på "Joey". Sen ska jag hoppa in i duschen och när jag är klar ska jag till posten.. hoppas bara att jag orkar - är fett trött. Men gör jag det ska jag fråga Krista när hennes fest är, och om jag får komma, hennes gästlista skulle läggas upp på hennes blogg ikväll tror jag!

Hörs senare!

Godmorgon

hej!

Jag vaknade typ vid halv tio och var tvungen att skynda mig jättemycket, då pappa var på väg. Sen bar det ut på vägarna och det gick helt okej att köra. Det har gått bättre men jag var så himla trött.. Nu har jag iaf varit hemma ett tag och käkat och kollat på tv. Finns inte så mycket intressant info. Just nu försöker jag få tag på Frida.. hoppas hon inte försover sig. Jag har ingen lust alls att åka till skolan, men men.

Bloggar mer sen - hoppas på lite mer intressanta saker då ;)

jag och syster i Tunisien.

Vissa människor borde inte få leva..

Hej! Förlåt för dålig update idag alla ni som läser, men jag har inte haft tid. Jag var på stan med min vän Frida. Vi gick och fika och så pratade vi om massa saker som har hänt. Ingenting som jag kommer ta upp på bloggen. Kan bara säga en sak och det är att vissa människor inte förtjänar att leva. Sen åkte vi iaf hem till henne och började kolla på "a walk to remember" men vi avbröt filmen och satte på "my sisters keeper" istället. Frida ville se den. Och den är värd att se mer än en gång. Nu är jag iaf hemma och tar det bara lungt - ska spela lite spel med Christian. Imorgon börjar jag inte förns 14.15 så jag ska övningsköra med pappa innan. Så jag kommer nog inte hinna blogga så mycket imorgon heller men ska göra mitt bästa!

Natti!

Hemma från Oskar

Kom nyss hem från en trevlig kväll hos min käre, gode vän Oskar! Har nyss ätit rostat bröd och druckigt ett glas påskmust - vart tog nyttiga Malin vägen? Måste ha tappat henne på vägen hem. Imorgon blir det iaf träning.. får svetta bort den förbannade musten. Varför står den i mitt kylskåp för? Förstår inte mamma att den onda Malin kommer fram då? Får ta ett allvarligt snack med henne imorgon. Nu ska jag snart ta och hoppa ner i min älskade säng och få min skönhetssömn, haha.

Godnatt på er! Hoppas ni också har haft en trevlig/rolig kväll.

slutsålt!

Glömde säga att jag var i alla skoaffärer i hela gränby och min storlek var slut i alla! Varför måste alla ha storlek 37,5? Malin blir jätteledsen.. hon vill ju så gärna ha de ljusrosa! :( *snyft*


Hemma från Gränby och mysig restaurang

Kom nyss hem. Jag köpte en lång skjorta i ljusrosa på Gina, ville egentligen fråga mamma om hon kunde betala den men jag våga inte för vi hade bråkat precis innan vi åkte.. suck. Klart man blir sur om en mamma säger att man ska gå och byta kläder? Herregud, jag hade ett vitt långt linne, gråa tajts och en vit fred perry, what's the problem liksom? Men men, vi vart vänner igen och det var trevligt! Vi åkte till en mysig grekisk restaurang med jättegod mat. Jag åt en skaldjurssallad, mums! Och mamma åt en pizza, tjockis haha! Nejdå, min mammi är inte tjock :) Det var iaf supergott och jag är mätt och nöjd. Klockan 8 drar jag mig till Oskar. Är det någon mer än jag föresten som ska släcka alla lampor ikväll?


Inga bilder idag heller - fortfarande kameralös.


Igår kväll..

Godeftermiddag folket!

Jag ska beskriva kvällen igår genom att göra en lista:

* Williams sög
* Aleks kompisar var fett boring och prata bara om hårdrock hela tiden
* Aleks svärfar vart packad
* Han lukta äckligt i munnen när han pratade
* Han skrek konstant hela kvällen
* Vi drog till ett annat ställe och skulle träffa annat folk
* Det sög..
* Vi (Jag, Aleks, hans svärfar) gick till subway
* Svärfadern var seg så vi missade bussen
* Fick vänta i 20 min på nästa..
* Svärfadern skrek "Djurgården" under hela resan
* Vi anledde till sävja
* Jag gick hem och sov!

Så nej.. det vart ingen lyckad kväll! Idag ska jag åka med mamma till Gränby och sedan ska vi stanna och käka någonstans. Har egentligen ingen lust men orkar inte börjar bråka med mamma, så jag ställer upp för henne istället. Senare ikväll ska jag ha en lungn kväll med Oskar och Christian, det ser jag fram emot!

Hör senare!

Nu drar jag min röv till staden!

Som vanligt ska det alltid uppstå massa problem när man ska festa. Christian har tappat bort sitt legg - kan det bli bättre? Aja, han är en klant! :) ska dra ner nu snart iaf.. Är fett sugen på något gott! Det blir nog fyllekäk på stan sen ;)

Kvällens klädval vart:

svarta leggings - bik bok
vitt linne - gina
rosa långtröja - gina
skor - din sko


har ingen bra kamera så ni får föreställe det i era huvuden, för jag gav ju så bra detaljer, haha :D

Hörs inatt eller imorgon bitches! :)



FRÅGA

Är det någon mer än jag som blir röd om öronen när man dricker alkohol?!



Vad ska ni göra i påsk?


Den eviga frågan..

Nu kommer den ständiga frågan som man ställer sig själv precis varje kväll man ska ut.. Vad ska man ha på sig? Det slutar alltid med att man tar samma plagg som gången innan för man tänker "Ja, men det här funkar". Det blir så långtråkigt, man vill ju ha något snyggt och nytt! Men nu har jag inte det. Vad har man på sig när man ska till ett "lungt ställe"? Man vill ju inte komma där i värsta partydressen och så sitter alla där med typ jenas och tjocktröja. Men jag får helt enkelt fortsätta grubbla på den eviga frågan och återkomma när jag klurat ut något!




Ingen hemmakväll denna fredag heller!

Hallojsan! Nu vet jag vad jag ska göra ikväll.. jag ska till en pub här i U-sala som heter Williams tror jag. Ska dit med C-man, Aleks och hans vänner! Tyvärr kunde inte jag och Christian följa med på förkrök för killen som skulle hålla i det hade bara en etta och den var redan knökfull.. men det ska vi inte hänga läpp för, för vi har kommit på en sak vi testa! Nämligen sitta och kröka och spela MSN-spel samtidigt, haha! Det ska bli intressant att se hur det går. Någon som har testat på det?



Ska snart dra till stan!

Godmorgon snyggingar! Har precis fixat mig klart och ska snart dra till bussen och åka ner på stan med Frida, som jag snacka om igår. Sen blir det skola till 13.10 och sen träna, skönt! Vet inte vad som händer ikväll, men det visar sig ;) Kan inte gå ut iaf för har inga pengar.. det suger. Man kan ju alltid dra till red room - där är inte inget inträde. Vi får helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på!

vad gör ni en fredagkväll om ni inte ska ut?

Kom nyss hem från Oskar

Hej igen! kom nyss hem från Oskar och Christian aka. C-man var också där. Vi satt och kollade på roliga och sjuka klipp på Exiztens - alltid lika kul! Just nu sitter jag och borstar tänderna och övertänker, som vanligt. Ska snart krypa ner i sängen, är verkligen helt slut. Imorgon börjar jag 10.35 och innan det så ska jag och Frida gå en stund på stan och kolla på näspiercingar och pärlor (Frida gör egna armband). Nu kallar min bädd på mig...

Godnatt!

MY EYES!

Hej!

Kom nyss hem från ica, gick dit med Christian. Nu har jag ont i magen fast jag bara åt två chokladbitar!! (laktosintrollerant) Jag fattar inte, det är ju ingenting.. Men det var lika trevligt som alltid att samtala med min gode kamrat. Snart kommer mamma och då ska vi göra vofflor, vilket jag inte är sugen på längre (Christian fattar varför) och för ni som inte fattar och vill veta vad, tryck här. Men jag varnar er, ni kommer skrika "MY EYES MY EYES!!" och sedan falla ihop i fosterställning och aldrig vilja öppna era ögon igen. Nu blir ni jättenyfikna och vill kolla, eller hur? Japp, been there done that.


"två våldtäkter"

Såg nyss programet uppdrag granskning och avsnitten jag såg på handlade om två flickor som blev våldtagna av samma kille (15 år) och ingen trode på dom, vaken vuxna eller ungdommar. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig riktigt, samhället på helt klart på väg utför, och jag är förbannad.

Kolla på programmet här!


Lady Gaga brillor

hallå snyggingar!

Jag kom nyss hem från skolan. Vi hade idrott idag och där har vi något som kallas "max test" och gissa vad? Jag slog rekord i bänkpress, så ni är det klart att jag är den tjej på skolan som har starkast bröstmuskler! ;) Eller uthållighet handlar det väl mest om. Tjejer skull lyfta en stång på 20 kg och killar 30 kg, sen skulle man se hur många lyft man orkade göra.. but still, jag är bäst! :D Det var tänkt att jag skulle fika med Moa på stan idag men hon skulle inte va på stan förns kl. 4 och mitt busskort går upp efter en och en halv timme. :( Men det får bli en annan gång! När jag kom ner på stan från skolan så gled jag förbi Glitter och köpte mina coola brills! (för min sista pengar..) Så nu vet ni en som kommer se cool ut i skolan. De är lite Lady Gaga stil på dom, men det gillar vi, right?

Nu ska jag se klart filmen "Hotell Rwanda" som vi började kolla på i skolan.. den är hemsk.



Helt förstörd..

Nu har vi sett filmen, jag och mamma (My sister's keeper). Det var den sorgligaste film jag sett i hela mitt liv, seriöst. Alla ni som tycker Titanic är sorglig.. vänta tills ni sett den här. Det var inte så att det rann någon tår då och då under filmen, nej nej. Jag tjöt och snora som ett litet barn som ramlat och slagit knät. Mamma fick ligga och hålla om mig. Nu ser jag sjuk ut. Mina ögon är röda och alldeles svullna. Jag rekomderar den till alla. Jag själv har ju haft cancer i familjen så man känner ju igen sig lite, fast det slutade som tur var inte som i denna film. Nu ska jag gå och ställa mig i duschen.. jag kommer inte kunna sova i natt - så berörd är jag.

Hörs imorgon!





Top 10 skämt a-la-malin humor!

1. Lappgubben till sin kompis: -Vet du om att i södra Sverige tvättar sig kärringarna i underlivet. - Va fan säger du?! Då försvinner ju viltsmaken!

2. En man och en kvinna låg i sängen och tittade på Vem Vill Bli Miljonär?.
Mannen sa då till kvinnan: Ska vi ha sex?
Kvinnan svarade: Nej.
Mannen: Är det ditt slutgiltig svar?
Kvinnan: Ja.
Mannen: Då får jag väl ringa en vän

3. - Vad kallar man Göran Perssons frisyr?
- Hmm… jag vet inte.
- Comviqfrisyr!
- Va…? Varför det?
- Den har så dålig täckning

4. Två normän flyger…en av de frågar:
- Ska vi åka till solen?
- Nej! Det är ju varmt där.
- Det gör inget! Vi åka på natten!

5. Vad är likheten mellan en snigel och Jonas Gardell?
- Båda suger Mark.

6. Vilket är det populäraste preventivmedlet i Iran?
- Mus-lim.

7. Vad står det på skylten i en Norsk rondell? Max 9 varv.

8. Kvinnan till mannen efter samlaget
- Vad ska vårt barn heta?
Mannen tar av kondomen, o knyter en knut på den o säger
- Kommer han ut härifrån ska han heta McGyver

9. Jocke, 4år, studerar fascinerad sina testiklar där han sitter i badkaret. Till slut lyfter han blicken mot sin mor och frågar: Mamma, är det där min hjärna? Inte än, min älskling, svarar hon. Inte än …

10. Höjden av storhetsvansinne:
En mygga flyter på rygg i Göta Kanal med stånd o skriker
- ÖPPNA BRON ÖPPNA BRON!

filmkväll med mammsen

Nu har jag käkat och ska snart göra en läxa som, tro det eller ej, min katt dog ut ur min väska! Jag hade helt glömt bort den. Tack sötmisse! <3 Så alla ni som hatar katter, f*ck off :) När läxfan är gjord ska jag bränna ut lite filmer. Jag ska sen My sister's keeper med mamma istället för ensam, så jag antar att det inte kommer bli så mycket gråt.. (kan inte gråta till film om jag kollar med andra) Sen så har Christian lovat mig att hjälpa mig med en sak på bloggen, som vanligt, haha. Det är klart att jag kan ta reda på saker själv, men jag vet hur det kommer sluta.. jag kommer sitta skrikandes och banka sönder mitt tangentbord.. och det vill jag inte, för det är dyrt.

Jag tror att jag ska önska mig en kamera i present.. den jag har nu är så kass att jag inte ens orkar använda den. Tycker bloggar ser mycket trevligare ut om man lägger in massa snygga bilder, tycker inte ni det? Och jag fyller ju år jättesnart! Den 18 april (samma dag och samma år som kissie, kanske funkar som pr? ;) haha) -ironi-


.. och på tal om absolut ingenting - om jag någon gång skaffar hund, ska det vara en sån här! hur söta är inte dom?!


Härlig promenad i mysväder..

Mammas kusin Kristina kom förbi med sin hund och dom skulle ut på en promenad. Jag hade inget vettigt för mig så jag hänka på. Vi gick en lång runda och hunden var glad. Nu har vi fikat, jag drack jordgubbste. Nu är Kristina ute och blossar och sen ska hon åka hem och mamma ska göra mat, för jag orkar inte. Det blir korv och makaroner.. vi gillar att lyxa till det ibland, haha ;) Jag har laddat ner en film som FATTYBOM tipsa om på sin blogg :) den heter My sisters keeper och jag tror jag kommer gråta floder, vilket jag tror behövs, har haft massa jobbiga saker i mitt huvud som bara vill ut men jag måste vänta.. ni som känner mig och som jag kan snacka med vet vad jag menar. Men sånt är inte intressant och jag har ju sagt att min blogg inte ska vara deppig något mera! Och jag tycker att jag har lyckats ganska bra, eller hur?

Nej nu ska jag inte skriva mer, det ska inte vara för långa inlägg för det är bara jobbigt att läsa :P

Hörs sen!


Alice i underlandet

Jag tycker att någon snäll människa kan ge mig massor med pengar så jag bland annat kan gå och se denna film:


Ni som har sett den, är den bra?


ingen mer praktik

Hej!

Nu är jag hemma från praktiken och jag behöver aldrig gå upp 6 på morgonen igen! Iaf inte på länge.. Jag vet inte riktigt vad som händer idag - kanske ska man ringa Oskar och fråga om han kan va innan träningen? Eller så drar jag själv ner på stan och tränar, vi får se :) Just nu ska jag bara ta det lungt.

NÅGON SOM KAN TIPSA OM EN BRA FILM?

blog ya later!

Awesome!


SOLO!

Kom nyss hem från posten och vi hade lika kul som vanlingt - alla var där ;) Nu när jag kom hem så såg jag att min nya solotidning hade kommit! Så nu ska jag fixa mig och krypa ner i sängen och läsa ett tag om allt kändisskvaller, me love it! Dålig update idag, jag vet, men jag har inte haft tid, ska skärpa mig!

Hörs imorgon - då ska vi fira att min praktik äntligen är slut! Godnatt

hemma!

Hej, trevlig tisdag allesammans! ;) Idag har jag varit på praktiken (imorgon är det sista dan!!!) Och sen åkte jag ner på stan med Aleksander. Vi mötte upp Christian och så gick vi och köpte en ny näspiercing till mig (let's face it, ring var inget för mig) och det vart en liten rosa sten. Min näsvinge är så svullen nu (skulle inte ha bytt den efter bara 3 veckor, dumma mig!) så den var alldeles för liten, jag hoppas den inte ramlar ur. Efter det så gick vi och tränade, skitskönt! Sen drog vi till Burgerking, haha, kanske inte det bästa efter träning men vafan liksom. Nu har jag duschat och ska dra över till Aleks och sen beger vi oss till posten, och idag får man äntligen träffa Oskar! det var länge sen.. Och som vanligt är det massa awesome peoples där ;)

Blogg ya later bitches ;)

hemma igen från posten

Kom nyss hem från posten, var där med Krista, Christian, David och så var Aleksander och Camilla där ett tag också. Tjejerna hjälpte mig att byta till ring i näsan och det kanske inte var så smart att sätta in den när den inte hade läkt klart för det börja blöda och skit + att jag inte fick igenom den hela vägen så fick trycka igenom skiten.. usch. Men det var trevligt och jag och Krista satt och samtala allmänt om allt mellan himmel och jord. Det är skönt att snacka med någon som verkligen vet vad man menar när man förklarar saker. Jag uppskattar att du lyssnar, du förtjänar ett hjärta <3

Nu måste jag sova snart för jag har praktik imorgon.. :( Vill verkligen inte gå men jag måste! Skönt att det är sista veckan nu iaf.

Godnatt sötnosar!


ps. idag slog jag rekord med 99 sidvisnigar, grattis till mig! ds.


sommarjobb!

Hej, idag efter skolan så gick jag på stan med Frida idag för vi skulle leta sommarjobb, och gissa vad? Vi hitta ett efter andra försöket! Vi ska jobba tre veckor på ett cafe här i Uppsala ;) cafe 018 heter det, så alla trevliga personer kan ju titta in på en fika 14 juni till 2 juli! Jag köpte också en näspiercing som både jag och Frida har försökt att byta till, men jag fattar inte hur man gör för att få ut piercingen jag har i nu.. Jag hitta också ett par skitsnygga solglasögon på Glitter men hade inga pengar med mig :( Så får hoppas på att dom finns kvar sen!

Nu efter maten blir det posten med mina coola vänner och det ska bli kul att träffa Krista, she's the coolest ;)



veckans planer

Det vart inget posten ikväll, det var stängt. :( Jag kollar på Johan Falk på tv istället med mamma, just nu är det reklam och nyheter. Det är det jobbiga med att kolla på film på tv, all jävla reklam. Men nu har jag passat på att borsta tänderna och tvättat mig, och så bloggar jag ju också, så jag slår många flugor i en smäll, haha. Imorgon är det skola och jag slutar inte förns 17.15 - hoppas att min nya lärare i choklad och konfektyr är snäll och låter oss gå tidigare!

Så här ser min vecka ut:

Måndag
- skola och posten på kvällen.
Tisdag - praktik, träna, posten.
Onsdag - praktik, träna, kompisar?
torsdag - skola, ta en fika på stan kanske? Ska fråga Moa ;)
fredag - öppen för förslag!
lördag - öppen för förslag!
söndag - soooova :)

Nu börjar filmen, godnatt!

NY DESIGN!

och jag får som så många andra ggr tacka min kära vän Christian för hjälpen!

wendor.blogg.se


mätt och belåten

nu har jag käkat, det vart fläskfile, klyftpotatis och rödvinsås, mums!

VAD ÄR ERAN FAVORITRÄTT?

bandyfinal

min bror har kommit hit och vi kollar lite halvt på bandyfinalen, den är ju som vanligt i Uppsala ;) kul att det blev snöstorm just idag, stackars spelare haha. Nu håller bror min och mamma på med maten, kanske ska hjälpa till men kände att jag ville blogga lite först (och måla naglarna, haha)



bilder från Kalas i fredags.


jag och camilla


christian, jag, minns inte namn, markus, aleksander och camilla


Snöstorm

Godmorgon folket! Jag vaknade vid 12 så jag har suttit vid tven och käkat frukost. När jag vaknade och kollade ut genom fönstret så var det inte sol jag fick se, utan snöstorm! Igår var det strålande sol och typ 8 + grader?! Jag trode våren var på väg, men nej. Mera snö! Visst är det fint ute med massa snö, men jag har börjat ledsna lite nu, och jag tror inte jag är ensam om det, eller hur?

Jag vet inte riktigt än hur den här dagen kommer se ut, men det kanske blir posten ikväll, vi får helt enkelt se :)
Vi hörs senare såklart!

pinsamt, pinsamt, sjukt pinsamt

Nu är jag hemma igen efter en hemsk kväll.. jag har aldrig varit med om så mycket pinsama saker på en och samma gång. Jag, Frida och Malin skulle åka till några killar, jag känner bara en av dom. Så kommer vi dit och när vi kommer upp i en av killarnas lilla etta så sitter det typ 6 stycker pers där.. och vi står där som losers och säger ingenting. Efter ett tag ringer telefonen och då visar det sig att Malin har parkerat på någon annans parkering så dom har kollat upp hennes reg.nr och på det sättet fått hennes nummer. Så vi går ner och ska flytta på bilen och får då först en fet utskällning av dom som ägde parkeringen. Sen när vi har flyttat på bilen till en gästplats så är det en kärring som skriker från sin balkong att vi måste betala annars ringer hon polisen.. hon står där och skriker medans vi betalar och går upp igen.. sen säger vi att vi ska dra och käka för vi pallar inte stanna kvar för alla vi 3 tycker att det har gått för långt och vi vill bara lägga oss ner och dö. Sen kom vi hem till sävja igen och jag drog till en kompis och kollade på halva "new moon" eller vad den heter och den sög lika hårt som ettan.

Nu ska jag kolla på vänner och lossas som om jag inte fanns - Godnatt folket.


Solglasögon 2010

Nu när solen börjar titta fram så måste man ju ha ett par nya brills, right? Jag har två saker jag aldrig tycks få för mycket av och det är mössor och just solbrillor! Jag bara älskar dom, kan aldrig få för många! Så nu är ju frågan vad som är inne i år, och vad jag har sett så är alla inte så snygga..




1
. Dom är helt okej, fast jag vet inte om jag passar i just den modellen. Men vill man vara inne - köp dom
2. Finns absolut ingenting som är snyggt med dom! Mönstret får mig att spy..
3. Så Malin style! Rosa glas med vita bågar, skit snyggt!


VAD SKA NI GLIDA RUNT MED I SOMMAR?




lyckat fredagkväll med nära och kära

hej alla snyggingar! igår vart det faktiskt en lyckad kväll.. vi drog som sagt till kalas efter lite fördrickande hemma hos mig. Vi dansade och drack och hade sjukt kul! träffa lite folk där också.. min gamla bästis Linn (som man alltid träffar på kalas :P) och två randoms från Norge, tjejen var jättetrevlig och killen var dum i huvudet, vad mer finns det att säga? Man kan ju inte påstå att man blir förvånad när man träffar på svin på krogen, det hör till liksom. Bilderna har inte lagts upp än och om dom blev lyckade slänger jag upp dom sen! Ikväll ska jag vara med Frida och vi drar kanske till Eddie och några andra, vi får se helt enkelt :) Nu ska jag snart dra till ica med Christian och så ska jag fråga honom om han kan ändra lite på min design här på bloggen.

Jag bloggar mer när jag kommer hem ikväll, jag lovar! Ha en skön lördag folket. Puss

Krogen

hej! tänkte blogga tidigare men då gick det inte att logga in (?) wierd.. men nu funkar det iaf :) Ikväll blir det krogen med några vänner! Hoppas på en lyckad kväll, det var jättelängesen jag var ute sist. Det blir "Kalas". Är inte världens fan av det stället, men dom vill gå dit så jag följer plikttroget med + att det är typ 23 på alla andra ställen (fast jag tror nog att vi kommer in ändå) men whatever. Just nu väntar jag på att dom ska kolla hit så vi kan "förfesta" lite innan vi drar.

Om det tas bilder ikväll som hamnar dom självklart här ;) skriver mer när jag kommer hem inatt eller imorgon. Ha en bra kväll folket! Puss



(ej bild från idag) jag kör på rosa långt linne, lackleggings och min fred perry.


slask = malin blir blöt och därefter sur!

Jag har iaf badat klart nu och ska just nu bara vänta och se hur mitt hår ser ut :) Hade i shampoot i typ 5 minuter och jag tror det är skillnad, men man ser ju mer när det har torkat. Jag håller tummarna på att det är skitsnyggt! Och jag är så glad just nu för imorgon börjar jag 12.15 och slutar 13.10!! Kan det bli mer nice!?!! Sen efter det ska jag med pappa och syrran till polishuset och fixa nya pass, för jag ska ju till Turkiet i maj! längtar så jag tror jag ska dö.. ska bli så jävla skönt att slippa all jävla slask (som förhoppningsvis har försvunnit innan jag åker?!) och bara ta det lungt och bli brun.

Nu ska jag gå ner till mamma och äta äpple - vi hörs!

ps. Jag ser att ni läser så komentera också!!!! :) puss

GIVE ME!


Jag är inte död

nej, faktiskt inte! Jag tog en lite pause bara.. det hände lite saker igår som gjorde att jag inte hade ork att blogga, och det är inget som jag kommer berätta om. Idag har jag varit i skolan.. vi hade sista lektionen i bageri och jag fick VG, yeah! Kan man tänka sig? jag har bara G i två ämnen och resten är högre.. de kunde man inte tro för typ 3 år sen, haha. Jag kom nyss hem från Willys, var och handlade med mamma. Man måste vara snäll och hjälpa sina mammor, eller hur?

Nu ska jag bada och göra ett nytt försök med silvershampoot.. ska ha i det i typ 5 minuter som min goda vän Krista sa att man skulle ha. Jag tycker ni ska ta och läsa hennes blogg föresten: kristak.blogg.se - LÄS! ;)

See ya later aligator.


sweet dreams

Är hemma från posten nu. Jag tänkte bara säga godnatt och påpeka att det är synd om mig som måste gå upp klockan 6 imorgon och dra mitt arsel till min älskade praktik.. japp, det är sant, jag måste verkligen gå imorgon, vill få godkänt.

Mitt hår vart bra när mamma klippte det, lite kort bara, men så känner man alltid när man har klippt sig.

GODNATT FOLKET


ren och fräsch!

Nu har jag badat klart. Jag visste inte hur länge silvershampoot skulle sitta i så tvätta bara som vanligt och sen sköljde jag ur det. Googla runt lite och där läste jag om folk som hade det i, i timmar (?). Får väl ha det i en liten stund nästa gång jag tvättar det. Ser ingen speciellt resultat just nu men får se när det torkar. Mitt hår ska bli snyggast ;)

Nu ska jag sminka om mig lite och sen vänta på morsan så jag kan få mitt hår klippt. Jag har inte klippt mig sen april förra året så det behövs toppas, haha.

Vad ska man äta till middag då?
är sugen på en sallad men vi har typ bara gurka hemma, och det kommer man ju inte direkt långt på.


hemma igen..

Nu är jag hemma igen och utvecklingssamtalet fick jättebra, vilket jag redan visste eftersom jag är bäst, det råder ju ingen tvekan om den saken?! ;) Jag köpte silvershampoo också, det vart "Matrix so silver" och det måste vara bra då jag betalade 189 spänn för det! Så nu ska jag hoppa ner i badet och så får vi se hur det blir. Jag ska klippa mig ikväll också, min mamma ska göra det, för jag har fan inga pengar kvar så jag har verkligen inte råd att gå till frisörr denna månad, och det måste göras nu.


hemma från ica

Nu har jag varit och handlat mat med Christian och jag vart nyss klar. Snart ska vi åka till stan och sen vidare till skolan. Önska mig lycka till på mitt samtal! ;)

Malin testar på tipsinlägg

tänkta tipsa mascara - vilka som är bra och vilka som inte är bra. LÄS OCH LÄR!



Denna använder jag just nu - Lumene EXCELLENGHT och den är hur bra som hellst. Borsten är av gummi och man får sådär separerade fransar som man vill ha och mascaran fördelar sig fint. När den är ny kan det komma ganska mycket på en gång och det är en nackdel, men annars är det min nya favorit! Ca pris: 150-160:-



Den här mascaran är också jättebra - L'oreal Lash Architect är prisvärd och uppnår alla resultat man vill ha. Fransarna blir tjocka och klumpar inte. Den är att rekomendera om man inte vill spendera så mycket pengar på smink. Ca prs: 120-130:-




INTE BRA - Great Lash - Jag hade hört från andra som använde den att den var bra men jag vet inte riktigt vad de tänker med. De kanske vill ha tunna och klumpiga fransar, vem vet. Den är billig, visst, men man vill ju ha snygga fransar för det. Denna rekomenderas ej. Ca pris: 75-90:-

TALIB KWELI - MS HILL

Another night, slips away (phone ringing)
in other words, (yo, who's this?) I should say
there are no words, (y'all heard it) you should say
there are no words, (I mean it's life)
every night, slips away (I mean, what can I say? it's best)
in other words, I should say
there are no words, you should say
there are no words

Ms. Hill got skills, that's a gift, it's real
get ill, What you spit got the power to uplift a hill

I wish I could talk to Lauryn
I mean excuse me, Ms. Hill
and let her know how much we love her its real
the industry was beating her up
then those demons started eating her up
she need a savior that'll bleed in a cup, yup
we used to kick it in the solid days
when she look at me like she dont know me when she see me nowadays
I nod, she nod back, that's how it stay
her songs still better than anything out
that "Hot" or "Power" play
remember how they accused her of saying
she did her album without help
then she went to Rome to sing
and tell the Pope about himself
just after she left the Fugees
started rolling with the Marleys
got back with the crew at Dave Chapelle's Block Party
she made songs about Zion
and trying to be faithful
took Blackstar on tour in Europe
I was so grateful
speaking for myself but I'm sure I could speak for Dante
I got to watch a show with Nina Simone and Harry Belafonte
we used to chill at Nkiru, her moms was a customer
she used to love to buy the books by Octavia Butler
Parable of the Sower, the main character's name was Lauren
what the album did for black girls' self-esteem was so important
I got concerned when she got sick on the road
she ain't heavy, I'm her brother
and I wish that I could pick up the load, but no

another night, slips away
in other words, I should say
there are no words, you should say
there are no words
another night slips away
in other words, I should say
there are no words, you should say
there are no words
Ms. Hill got skills, that's a gift, it's real
get ill, what you spit got the power to uplift a hill

got her assistant on the the phone
"I need to talk to Lauryn"
and I wanna walk through the storm, and I could be the umbrella
when the rain is pouring
please, this no disrespect to whoever your man is though
this relationship is strictly music like D'angelo
I know you hate Babylon, and wanna see it fall
but they won't let you read your poem at the BET awards
you give us hope, you give us faith, you the one
they don't like what you got to say
but still they beg you to come, whoa
now that's powerful sis, it's black power
we get money, keep our eyes on the final hour
and no I ain't saying you Christ, that would be sacriligous right?
but you can blow and you nice, sisters them raps is vicious
the raps the sisters recite with their black fist up
the devil's last wish is a queen that rise past bitches
we used to read Francis Crest or anything
by Third World Press impressed
but what the power of the word suggest
hatched ideas in our heads like birds in the nest
you gave birth to a new sound like Donda West, yes
should I be saying all of this while the mic is on?
I might as well let it out because one day I might be gone
I write this song and hope you feel how much we love you
and you play it, cause I really ain't got the words to say it
but yo

another night, slips away
in other words, I should say
there are no words, you should say
there are no words
another night slips away
in other words, I should say
there are no words, you should say
there are no words
Ms. Hill got skills, that's a gift, it's real
get ill, what you spit got the power to uplift a hill



kan ju köra en-sån-där-dagens-klädval-grej. Jag kör på tjockiströja och gråmjukisar idag jag. Kanske går emot all modebloggar då? Jag menar, vem fan orkar klä upp sig precis varje dag? NOT ME BITCHES! ;)


Svenska hollywoodfruar (Svenska bortskämda fakefruar)

Godmorgon folket! det vart ingen praktik idag och min plan jag berätta om igår funka inte.. mamma gick också upp kl. 06.00. Så den planen gick käpprätt åt helvete helt enkelt. Jag fick köra på plan B istället. Jag mötte upp Christian vid 7 och han gjorde mig sällskap ute i 45 minuter typ (tack vännen!) och sen gick jag hem då mamma hade dragit till jobbet. Nu sitter jag och kollar på "Svenska Hollywoodfruar" på TV3 play, och det är så jävla roligt! jag kollar på första säsongen och Anna Anka är ju verkligen en kvinna för sig. Och Maria Montazomi (?) är ju speciell hon också. Vad är det med henne och inte kunna göra miner? Och prata i samma tonfall hela tiden? I don't know. Rika människor kanske blir dumma i huvudet automatiskt? Det är kul att titta på de dumma bortskämda kvinnorna iaf, som tror att hemmafru är ett jobb och att de förtjänar alla sina pengar (som deras makar känner in) de har.

Om någon timme eller två så ska jag till ica med Christian och köpa något att äta till lunch och sen vid 1 så åker vi ju ner på stan och då ska jag köpa mitt silvershampoo som jag prata om igår. Sen blir det att åka till skolan och gå på mitt utvecklingssamtal.


No gossip for you

hemma från posten nu. Var där med lite folk vid namn Christian, Oskar, David, Camilla, Aleksander och sen när vi skulle gå så kom även Krista och mötte upp oss (den sega jäveln, haha ;P) Det blir tyvärr inget skvaller, mitt folk pratar inte så mycket hemlisar, iaf inga som skulle vara intressanta för omvärlden, och sen vill man ju inte vara den som klappar, right?

Morgondagen ser ut som så att jag skíppar praktiken. Jag ska gå ner och hämta min jacka, mina skor och min väska på morgonen när mamma sover, öppna och stänga dörren och be till gud att hon inte märker att jag går upp igen, och sen att hon inte hör mig här uppe heller. Tror ni att det kommer funka? Jag får helt enkelt be till gud. Sen vid 14.00 har jag utvecklingssamtal och Christian ska följa med så jag slipper åka ensam, det är tråkigt. Vi ska åka lite tidigare för jag ska kolla på silvershampoo först. Jag kan ingenting om sånt så får helt enkelt förlita mig på personlen i affärerna. Önska mig lycka till!

Nu väntar jag på att Christian ska göra klar sin jävla mat så vi kan spela! 
Vi hörs imorgon folket, ha en trevlig kväll, ni som inte redan ligger och sussar, puss.

en glad Malin

Hej, idag har jag inte varit aktiv, jag vet.. men helt ärligt har jag inte orkat sätta på datorn, haha. Jag har varit ute på en skogspromenad med min vän (gissa vem) och sen har jag bara legat framför tv:en och inte gjort ett jävla skit. Men nu ska jag dra på mig lite kläder (kom nyss upp ur badet) och dra mig mot posten! Lyssnar på en låt som får mig på så jävla bra humör! Kanske därför jag svär så mkt? HAHA

lyssna på den, den finns på spotify för er som har det: Talib kweli - ms hill - UNDERBAR!

hörs senare - då får ni kanske det senaste skvallret inom min lilla grupp ;)


luftslottet som sprängdes

Nu har Moa varit här och färgat mitt hår. Hon kunde inte sova kvar för hon hade praktik imorgon. Jag och många andra har studiedag imorgon men tyvärr hade inte hon det.. Vi kollade också på "Luftslottet som sprängdes", eller ja, jag fick se klart slutet själv för hon var tvungen att sticka till bussen. Jag brukar kunna klura ut det mesta när det gäller dolda budskap och allt sånt där men jag fattar ärligt inte varför filmen heter så. Men den var bra, vilken de andra två också är. Det här var nog den bästa. Jag vet att andra tycker att det inte alls stämmer och att det var den sämsta, men jag kan inte hålla med om det. Den var helt klart mer än sevärd!

Nu ska jag spela spel med Christian och sen blir det nog en till film för jag tänker inte gå och lägga mig än. Tänker inte slösa min lediga tid med att sova :)

Det blir nog inga mer inlägg idag, vi får se. Men annars så återkommer jag imorgon som vanligt, puss!

Blonde

Nu har jag kommit hem från Willys.

Det vart:
* Schwarzkopf "Blonde" Extreme blondering - har använt den förut och jag vet att den funkar.
* Marabou mjölkchoklad - för att jag är en stolt tjockis
* En överrasking till Moa ikväll, så kan inte skriva vad då hon kanske kollar ;)

Nu ska jag äntligen ta tag i städa-mitt-rum-fast-jag-inte-orkar projekt! Önska mig lycka till.





vårkläder

Man måste ju börja tänka på att det snart blir vår på riktigt, och då ska man ju ha nya snygga kläder.



Personligen tycker jag det ska vara enkelt.. en snygg skinjacka, ett par ljusa leggings eller riktiga jeans och ett par fräscha converse!

världens bästa Moa

Nu har jag ringt och pratat med Moa och hon ska komma ikväll! :D Och det gör mig väldigt glad och lycklig! Hon ska bleka mitt hår och jag vet att vi kommer ha jättekul. Moa och jag har känt varandra från dag 1 och vi kommer vara vänner till sista dagen, det vet jag. Hon är den person jag känner bäst tror jag, och jag kan vara 100% Malin med henne och jag hoppas hon känner likadant. Nu ska jag inte tänka mer på saker som gör mig sur och vara glad och njuta av denna söndag :) Snart ska jag åka med Christian till Willys och inkasera blekningsmedel och något gott jag ska överraska min älskade Moa med ikväll!

Hoppas alla kommer ha en lika fin söndag som jag!

städa rummet..

godmorgon :) hur var allas kväll igår? Jag vet att jag sa att jag skulle blogga mer igår men så vart det inte, och det vart ingen melodifestivalen heller. Vi kollade på film istället :) Saw 6 - som vi redan sett förut men den är bra. Idag måste jag försöka städa mitt rum och sen så ska jag klippa mig också. Moa har inte hört av sig men jag ska testa ringa henne snart. Vädret är fint och jag ska nog ta mig en promenad också.. och inte låta mig störas av en person som har en tendes att göra mig sur, ganska ofta faktiskt.

hörs senare, puss!

andas ut

la in bilderna som jag la in igår igen och det funka :) så får göra samma sak när jag kommer hem till min dator. Tror jag har alla senaste bilder sparade. Nu känns det lite bättre. Jag kommer som sagt att blogga mer ikväll och berätta om min kväll, vi synes då sötnosar!



fotad och redigerad av mig.


MALIN ÄR ARG

och nu vart jag jävligt sur för jag kolla nyss till min blogg och såg att ALLA bilder är borta! Jag tog bort dom igår för det var så himla mycket bilder som låg lagrade, men jag trode inte att de skulle försvinna från själva bloggen! Så ja, nu är jag väldigt lack.. men man lär sig saker, så nu vet jag att jag inte ska göra så. Så nu vet ni varför det inte finns några bilder.

fullt upp..

hej! dålig update idag också.. men har haft fullt upp. Jag fick övningsköra till mitt sommarställe och det gick jättefint. Vi stannade inte där utan kollade bara till huset, det var sjukt mycket snö! Nu håller pappa på att laga mat så vi ska käka snart. Ikväll ska jag tillbaka till sävja och va med Oskar. Jag kanske ska kolla på melodifestivalen, det är ju final ikväll. Någon mer som ska kolla?

Hörs senare, Puss!

hos pappa

sorry för sen update idag men efter skolan åkte jag till pappa.. och jag träffar inte honom så mycket så när jag är här så vill jag va med honom så mycket som möjligt. Tänkte bara titta in och säga det :) Imorgon återkommer jag!

Ha en underbart kväll, puss!




VG!

Måste bara säga att jag fick VG på det där tråkiga svenskaprovet! :D och jag som var rädd att jag inte ens skulle få ett Godkänt, haha! Se, man måste inte plugga för att klara sig! Jag la ner hela 5 minuter på den där skiten och titta hur bra det gick för mig.. så lär er en sak - PLUGGA = BORTKASTAD TID!!!

body butter

Jag har duschat och ska snart smörja in mig. Jag använder ALLTID body butter från "the body shop" för det är bäst! Just nu har jag mango och morgina (eller hur det stavas) och dom luktar jättegott.. eller mango är inte den godaste men den duger fint den med. Jag har önskat mig kokos eller jordbubb av pappa så det ska bli spännande och se vilken av dem de blir. De doftar otroligt gott och vem vill liksom inte gå runt och lukta gott? de kostar 165 kr styck och dem är värda varenda krona! Lukten Hallon har de slutat med men jag var inne och snacka med en tjej i butiken och hon sa att de skulle komma in om en månad under begränsad tid :D jag måste ha den!


Ingen oskar today

Och nu fick jag precis veta att Oskar skulle åka och träna nu (ändrade tider tydligen) så han kan inte va :( det blir inte av att vi är så mycket nu längre, alla har fullt upp. Men sånt händer, right?

en seg vän..

det blir nog ingen föreläsning på posten, jag ska till Oskar istället. Men han är ju den segaste personen i världen typ så det blir väl inte förns om typ 20 min som jag drar mig ditåt. Jag känner mig rastlös! Det finns typ ingenting att göra och det känns som hela sävja är dött typ, men det är väl kanske inte någon exlusiv nyhet, här har det ju typ varit dött i flera år..

Nej nu vill jag ha ett blekningsmedel och en Moa så jag kan bli snygg i håret! Om du ser det här Moa så kan du väl höra av dig? vi är ju lediga på måndag och jag antar att du också är det så jag tänkte att vi kankse kunde va då? du kanske kan sova här så kan vi ha girlsnight igen? ;)

Nej nu ska jag lyssna lite på musik, sakna en person och vänta på att Oskar blir klar i år! Bloggar mera sen snyggingar.




Jag och min snygga bästis Moa när vi hade våran girlsnight med bla. ansiktsmasker ;) visst är hon söt?


fet i själen

Hej, kom nyss hem från plugget :) och jag måste säga tack till min käre vän Christian för det fina gästinlägget!
Just nu sitter jag här framför datorn och käkar chips, vilket är dumt då jag om typ 10 veckor ska ligga på en strand och chilla, och man vill ju inte se för fet ut. Men hur fan ska man göra då? Man kan inte leva på tråkmat i hela 10 veckor och inte få äta något gott. Jag skulle aldrig klara det då jag typ är sugen konstant! Man är väl fet i själen eller nått, right?

På posten (ungdomsstället jag snacka om förut) är det en föreläsning ikväll och det hålls av någon snubbe som tydligen är känd inom EU (?) och det handlar om olika religioner.. får se om jag går, det kanske är intresant, eller?

Nu ska jag slänga ihop något att käka tillsammans med mamma, skriver senare ikväll!



Gästbloggare: Christian

Shu!
Malins homie Christian här. Hemma och sjuk, så tänkte gästblogga lite, får väl se vad jag skriver. =D
Så, vem mer än jag hatar alarmet på morgonen?
Hade en av de fetaste drömmarna på hur länge som helst, vi snackar om en välkommen-till-ditt-privata-paradis-det-här-är-allt-du-önskar-dig-dröm.
Och givetvis så når drömmen sitt klimax precis EFTER att klockan ringer så att allt bara blir en smörja med förvridna demoner och skuggvarelser, typ. ^^
Worst ever.

So, anywho... Mexikanerna är på G nu för tiden iaf. Världens rikaste är nu Carlos Slim Helu med en förmögenhet på 53,5 miljarder dollar.
Vad fan ska han göra med alla pengar undrar jag? Men jo, hade inte varit helt fel att ha, right? :P


Och what's up med alla galna extremister nu för tiden? Det blir ju mer varje dag, och man vet ju aldrig vem de ska spränga heller.
Men jag tror nog tidningarna är värst. Jihad-Jane? Seriöst!?
What's up with that? ^^
Annars är det bara det vanliga crapet i tidningen, demokratin blir våldtagen här och där, någon hatar muslimer, ekonomin går åt helvete, ekonomin går finfint.
Nån mördade sin familj och nån politiker ljuger för att vinna röster.
Same old, same old.

Mm-kay. Sitter nu och lyssnar på lite musik, men ska snart glida ner i sängen igen, alldeles för kallt här.

Hare gött, får väl se om jag någonsin skriver här igen. ^^ Adíos!

bloggtips

Tänkte tipsa de som läser min blogg om en annan tjej som bloggar som jag tycker värkar jättesnäll! wwww.fattybom.blogg.se

Hon är väldigt duktig på att skriva och hon har en härlig göteborgsdialekt ;) (om man kollar på hennes videobloggar alltså)

ett litet tips bara - och hon är ju en av de mest aktiva så chansen finns ju att ni redan vet vem det är, men ni som ni vet, läs den!

turkiet, here I come!

JAG ÄLSKAR MIN PAPPA!

så här skrev han till mig på sms nyss:
"Viktigt meddelande från Far. Sök ledigt vecka 21. Då bär det av till Turkiet. Kram pappa."

det kommer bli helt underbart! det var länge sen jag åkte utomlands med honom. Min syrra ska också med så det kommer göra det hela ännu roligare. Ååh, längtar.. så skönt att bara ligga vid poolen eller på stranden och sola och njuta av värmen med en kall dricka i handen!

Jag mår fortfarande inge bra just nu, men det tänker jag inte lika mycket på nu när jag har en sån är grej att se fram emot!



huvudvärk..

hej, sorry för taskig uppdatering.. ligger i soffan och mår skit. Minns ni att jag skrev igår att jag hoppades att jag skulle må dåligt idag så jag slapp praktiken? haha, snacka om att jag fick payback för det. Jag var på praktiken och vart dålig efteråt, awesome! men iaf.. hoppas jag mår bra imorgon så jag slipper missa massa skola, och så vill jag veta hur det gick på svenskaprovet som jag gjorde förra veckan. Hoppas verkligen jag får godkänt!

jag ska blondera om mitt hår snart och jag vill verkligen ha ett bra resultat! Det ska nästan bli vitt, för det är de jag vill ha, men jag lyckas aldrig..

vilken färg ska jag köpa?

godnatt!

Kom nyss hem från posten (ett ungdomscafe/fritidsgård här i sävja). Var där med Krista, David och Christian, trevligt trevligt. Nu är jag jättetrött, huvudet värkar och jag känner mig allmänt hängig. Hoppas att det känns lika dant imorgon så jag har en anledning att skippa praktiken.. men det börjar faktiskt bli pinsamt att ringa och säga att man är sjuk, har gjort det alldeles för många ggr nu.

Vi hörs imorgon folket, natti natti!

svar på tal

Personen i fråga skulle inte ha återvänt för han är inte omtyckt. Han är en självkär personen som ser sig själv som bättre än alla andra och han tror att han kan säga precis vad han vill. Allt ska ske på hans villkor och gör man inte som han säger är man en fitta, bög, horunge eller ett cpbarn.

Nöjd med svaret, vem du nu är? :)

topphumör tack vare det vackra vädret

Det är sol och jag älskart! Man blir glad i hela kroppen och jobbiga tankar försvinner. Jag hoppas verkligen våran är på g nu alltså, det skulle inte skada. Idag har jag varit på praktiken och sen har jag övningskört ända till Vassunda :) Det gick jättebra. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen om det fortfarande är sol så ska jag nog gå ut ett tag.

Skriver mer senare, kyssar!


beautiful nails

har precis målat naglarna och sitter och väntar på att dom ska torka, så det här inlägget är jobbigt att skriva, belive me! Jag använder nagellacket MAVALA och det finns i massor med snygga färger. Jag har ett ljusrosa med nr. 56.. det liknar färgen på lösnaglar och det är jättesött :) kan man få långa fina naglar så är det mycket fräschar en lösnaglar, det tycker iaf jag. Personligen kan jag få det och de går typ aldrig av och är hårda som sten.


värdelös väntan..

Sitter i skolan och jobbar på ett spaprojekt. Jag är klar och nästa lektion börjar inte förns 14.15 :) någonting säger mig att denna dag kommer bli långtråkig, eller?


*gäsp*

Godmorgon folket.. eller god och god, ingen morgon som är såhär tidig är god! Det borde inte vara lagligt att vara uppe så är dags. Snart ska jag gå till bussen som tar mig till skolan, skolan som jag älskar sååå mycket.. not?
Först har vi veg.matlagning sen har vi choklad och konfektyr och jag kommer inte sluta förns 17.15 fick jag reda på för ett tag sen, och det kommer ju aldrig gå. Jag tror jag drar när Frida drar vid 16.15 för jag tänker fan inte stå där med ett gäng jag inte känner. Kalla mig feg, men det har inte med det att göra, det har med att jag hatar skolan att göra, och ska jag stanna till 17.15 så behöver jag nån/nått som får mig att ens vilja stanna.

Hoppas ni andra tycker skolan är rolig, för det är säkert mer värt att gå då, men det är väl mest önsketänkande, för vem gillar egentligen skolan?

Ha en bra dag iaf! Puss

cat in a box

min egna kisse myser i min skolåda!


bebis



Min kompis har fått två söta kaninbebisar! Den här är min favorit :)


liten misse!


awesome

Kom hem för ett tag sen och snart ska jag färga mammas hår. Hoppas allt går bra och att hon blir nöjd, men det blir nog jättefint. Senare ikväll hoppas jag på att det är några stycken som ska till posten (och en viss person som inte ska dit, en viss person som kunde stannat kvar i Norge, och alldrig återvänt).

Jag måste verkligen städa mitt rum! Det är damm och katthår överallt och man kan typ inte andas. Men jag har verkligen inte lust.. Och imorgon är det skola igen och jag kommer inte sluta förns halv 5, awesome! Helgerna susar förbi och vardagarna glider fram i snigelfart, varför?
Just nu vill jag bara ha mitt körkort och sticka härifrån och skrika "TJARÅÅ SUCKERS!!", det av något hade varit awesome.

Hörs senare, Puss!



 


tvshows


Detta måste ändå vara en av de bästa serierna som någonsin gjorts! Man måste minst se två avsnitt innan man ska sova, iaf jag. Det tråkiga med serier är att dom tar slut :(


Andra skitbra är ju: Vänner och One Tree Hill.


Världen är ingen vacker plats






vet inte vad man ska säga riktigt..

solsken

Idag har det varit en ganska skön dag. Vädret har vart underbart och jag hoppas verkligen inte det blir mer snö nu, och allt som redan finns försvinner. Jag vill ha vår! och det är jag nog inte ensam om, eller hur?
Jag kom hem från min storebror för ett tag sen, jag var där med mamma. Vi fikade och mamma fick testa på att spela Halo 3, och det var en rolig syn, haha! Nu har jag käkat och ska åka bort, men när vet jag inte.

Lyssnar på URAN - Queen of survival och drömmer mig bort.



se upp på vägarna!

hej sötnosar!

idag har jag:

* varit i skolan - gjort prov och klarat av en tråkigkurs, äntligen!
* tränat - jätteskönt.
* övningskört med pappa - det gick skitbra! önskar bara all snö kunde försvinna så man kan komma igång på riktigt :( längtar till körkortet..
* kollat på "mean girls" haha


ska göras nu:

* duscha
* gå till oskar!

hörs inatt kanske, puss så länge!

vet att det är mycket Christina men det skiter jag i. Hon är min förebild och hon är snyggast i hela världen!


dikt av mig

Tillsammans

 

Kroppens alla känslor, på helspänn

En pålande och pulserande frihet

Dock skall ingenting tas för givet

Ty smärta går hand i hand

Det yttersta ljusa och det mörkaste mörka

Tillsammans är vi starka

En ensam själ finner ingen sol, ingen glädje

Tillsammans glittrar vi

Utan varandra står tiden still

Endast grå omgivning syns



krogen

hitta några krogbilder som jag slänger upp här!

David, Moi, Lisa



Mindre lyckad bild på mig men David ser ut att ha det bra iaf ;)


Kanske tar och drar ut på lördag, vi får se. Det beror också på vart någonstans.. Har snackat med en kompis som försökte dra ihop lite folk och jag antar att det blir samma som vanligt och att det blir kalas, men ärligt så är jag lite less på det stället. Om någon som bor i Uppsala läser så hojta till om vart ni brukar gå och vad erat favoritställe är! :)


f&s

Efter skolan gick jag och träna på friskis&svettis med Christian (och jag vet, vi umgås mycket och jag har andra vänner också!) vi gick drygt en timme på gåband, jag sprang lite också, yay me! :) slåg mitt rekord i caloriförbränning också!

Nu har jag käkat och ska se lite på oth.

PUSS



Peytons utseende skulle ju inte va fel, eller?


glad idag

THINGS I HATE:

* skolan
* skolan
* skolan
* skolan
* skolans datorer :)

NY DESIGN!

ÄNTLIGEN! tack tusen ggr om Christian för den snygga designen! var så himla less på den gamla.

idag har jag gjort följande:

* skitit i praktiken och stannat hemma och kollat på one tree hill
* åkt till gymmet med Christian och vänt för det var en jävla kö till löpbanden och vi fick damp
* kollat på "forgetting Sarah Marshall"
* gått och köpt pizza (fy på mig)
* duschat!

kanske inte världens mest händelserikaste dag men ändå!

igår piercade jag näsan, och fysatan vad det gjorde ont.. ögonbrynet (som jag nu tagit bort pga. att det växte ut) och navel kändes knappt, men näsan.. usch. Jag lägger upp bild på den senare, just nu ser jag ut som skit och har inte orken.

Imorgon blir det skola, yay! men måste man så måste man.

PUSS!


äntligen!

yay, idag ska designen ändras!!!!

just nu sitter jag och klurar på hur jag vill ha det - vill ha en snyggare "presentationsbild" men hittar ingen..
det kan ju iof bli ett senare projekt..

PUSS!

bättre sent än aldrig..

hej! har inte skrivit någonting sen festen men kan ju börjar berätta om den.. den vart inte alls så lyckad som jag hade tänkt mig! kvällen började bra med att vi kom till lokalen.. jag, krista, aleksander, christian och camilla. Vi fixa iordning lite med musiken och tog bort lite bord och så. Sen satte vi oss och började dricka lite smått. Klockan ticka på och det kom mer folk. Jag som vanligt blev fullast för jag kan inte dricka normala mängder och jag slänger i mig allt för fort. Sen så snodde nån det lilla dricka jag hade kvar och jag lacka. Som vanligt får man ju inte reda på vem idioten är och klockan 11 (!!!) var alla tvungna och dra för någon granne hade klagat.. sant eller inte vet jag inte, men men.. jag var ända helt slutkörd så jag drog mig hem och kollade lite på 2 and a half men men jag fick se om avsnitten dan efter för jag mindes ingenting.. hahah

Jag sov borta tors-fre och på fredagkvällen var jag med pappa och shoppade lite, fick ett par träningsbyxor och ett par skit snygga jeans, tack pappi! sen åt vi middag och jag sov kvar. I lördags drog jag och tränade först och sedan åkte jag hem till mamma igen, kvällen spenderades hos min älskade friend oskar :) i söndags tog jag det lungt och på kvällen var jag på posten och hade ångest för att skolan skulle börja igen, sen åkte jag iväg och sov borta igen.. någon skola idag vart det inte heller.. haha. Men vad gör man liksom? Jag åkte hem på morgonen och tog det lungt, somna en timme ungefär men frida ringde och väckte mig vilket var tur för imorgon väntar min kära praktik och då måste jag gå upp klockan 6! ME HATES IT!

Ikväll kanske jag drar ut och käkar med kompisar om jag orkar, annars stannar jag hemma och myser för mig sjlälv, för jag är trött som fan.

Vill designa om min blogg men jag suger på det (ärligt talat vet jag inte ens hur man gör, haha!) så får fråga någon som kan hjälpa mig. Är trött på det svarta och på stjärnorna. Det kommer förmodligen fortfarande vara rosa iaf (a)

Nu ska jag sätta på en film och ta det lungt! Puss

RSS 2.0