den sista mars

Hoppsan, här var det länge sen jag skrev nått. Jag skyller på praktiken.. den tar död på mig.
Det har gått 4 veckor nu, 4!! Det är helt otroligt, känns verkligen inte som det. Nu har det 2 kvar, sen påsklov, och vem fyller 20 då? :D:D den 18:de april smäller det - jag blir vuxen på riktigt. HAPPY HAPPY HAPPY


bjuder på den för att jag känner mig sådär glad just nu

FREDAG!

Det blir förmodligen bio ikväll med Frida och denna verkar ju super!

DESPICABLE ME


Im having a bad bad day
its about time that I get my way
steam rolling whatever i see, huh
despicable me
I’m having a bad bad day
if you take it personal thats ok,
watch this is so fun to see, huh
despicable me
Why ask why better yet why not
Why are you marking x on that spot
Why use a blow torch isn’t that hott?
Why use a chainsaw is that all you got
Why do you like seeing people in shock
But my question to you is why not
Why go to the back and stand in line
Just use a freeze gun it saves me time
Why ask why when this is just art
Why parallel when I can just park?
Why does vector think that he’s smart
And does his dad know I know his part
Why did I have to live with my mom
Why do you think that I should be calm
Why want the moon, the World in my palm
Is it crazy you think I’ve gone?
Excuse me if you will
You look like you have time to kill
Can you chill
Cause Gru Got the speakers and the trunk to make you
Bounce, bounce, bounce, bounce, bounce, bounce, bounce
To make you bounce, bounce, bounce, bounce

solsolsol

Jävla bra väder denna vecka. Säger som alla andra, man blir gladare av vackert väder! Mår lite bättre idag så kanske orkar med en promenix. Nu blir det iaf lite 2 and a ½ men maraton, awesome.

ut med språket!

Välkommen att säga vad du vill! Nu ger jag er friheten att kommentera EXAKT vad ni tycker om mig. Kalla mig vad ni vill. Har folk åsikter så skrik ut dem. Jag bryr mig inte och kommer aldrig göra. Gillar jag inte en människa, så är det han/hon säger till/om mig luft, fattar ni? JAG BRYR MIG INTE. Det är faktiskt skönt, för nu kan jag sluta lossas att tycka om. Jag behöver längre inte stå ut med idioter.

SÅ KOM IGEN - TELL ME BITCHES! :D

är det svårt att hålla käft?

Just nu känner jag massa saker. Jag känner att jag har tröttnat lite på folk.. inte alla, men vissa. Jag vill kunna lita på mina vänner och veta att saker stannar mellan oss, jag ska inte behöva säga det. Men sen när jag väl säger "säg inte till någon" så tycker jag faktiskt att det ska vara uppenbart att man håller käft? Men det är de tydligen inte för vissa. Så, vad gör man åt en sån här sak? Säger man upp kontakten? Jag vet inte. Man kan ju inte dirket "göra slut" med vänner, eller kan man det? Jag vill inte att det ska vara så här. Men jag blir faktiskt förbannad när folk inte visar mig respekt, den respekt jag förtjänar. Ni som känner er träffade vet ju att ni har gjort fel, så behöver inte hålla på att namnge folk. Jag litar inte på alla längre. Jag har de vänner som jag vet kan hålla tyst om saker, och de är dem jag kommer kalla VÄNNER i framtiden, inte ni andra.

TACK FÖR MIG.

ANGRY BIRDS

Då var det söndag igen då och jag har bloggat lika dåligt denna vecka. Just nu saknar jag min babe jättemycket! Fast vi varit hela helgen... För övrigt är jag glad! Allt flyter på. Senare ska jag träffa Frida, väntar bara på att hon ska smsa. Nu ska jag spela Angry Birds på datorn, love that game.


17 mars


I feel alive

waaazupp! Have you guys missed me? Cuz I sure missed you!
Nyss hemkommen från praktiken, fy fan vad det sliter på en, speciellt på mina stackars små fötter.
Längtar jag till sommaren? SVAR: JA! Tycker faktiskt att tiden kan rulla på lite nu, så jag kan ta den där jävla studenten, börja jobba och tjäna pengar. Känner mig faktiskt jävligt lycklig nu, just i denna stund. Solen skiner, och tänk vad bara det kan göra skillad! Jag har en pojkvän som jag älskar och som älskar mig, jag har underbara vänner som gör mina dagar bättre. Jag ser ljust på framtiden och jag känner att jag har klarat mig. Jag har klarat mig igenom skolan, tänk alla dessa år av ångest. Jag hatar skolan och har alltid gjort det. Det är inget för mig och jag känner mig sjukt stolt som ändå kommer gå ut med bra betyg.
Nu ska jag ta det lungt ett tag sen senare ska jag till Lisa.

Se ya bitches later. I'm OUT.



this day sucks

Söndag.. lätt den tråkigaste och mest värdelösa dagen på hela veckan. Varför? Jo, för man har aldrig något vettigt att göra och så är man helt slut, sen tanken på att det är måndag dagen efter ger än ångest. Så är det iaf för min del, hur ni känner vettefan. Min helg har varit precis perfekt. Har bara myst med baby hela helgen. Vi har hunnit med bakning, städning och promenad. Nu ska jag ta nya dag och försöka kämpa mig igenom denna vecka också.
Snart är det Solsidan - en posetiv sak med att det är söndag.

fredag!

första praktik veckan avklarad.

Nu ska jag sova hela jävla helgen.
puss på er!

mysfaktor

Klev nyss upp ur ett varmt bad.
Finns fan inget bättre..

Massor med bubblor och skumm, mmmmh me like it!

onsdag, 9/3 2011

Goosh, blir inte mycket inlägg nu när jag har praktik. Är så himla trött när jag kommer hem att jag knappt kan stå på benen, ännu mindre sätta mig framför datorn.. Men jag gör mitt bästa och ni får leva med det. Så, vad är nytt förutom praktiken? Hmm.. Fick hem mina nya nagellack från nailshop i förrgår, sjukt snygga! Kan visa dem i ett senare inlägg. Har varit väldigt mycket hos Frida de senaste dagarna, softat, tagit det lungt. Är så trött så orkar inte göra något annat, men jag har det bra. Livet rullar på och jag längtar lite till framtiden, vågar säga det nu, det gjorde jag inte förut. Självklart är jag rädd också för allt ansvar, för allt man måste göra.. man kan inte glida runt längre, måste ta tag i saker.

Ja, vad vart det här? Det blir så när man sätter en trött Malin framför tangentbordet men spring i fingertopparna. Ska bara vara nu och ta hand om mig själv.

tröttare än tröttast

Tja, det var ett tag sen! Men ibland orkar man och ibland gör man inte det. Det har varit en lugn helg med gubben min och idag var min och Fridas allra första praktik dag! Det var kämpigt att komma upp ur sängen, åh, min älskade säng som jag älskar till döds, men när vi väl var där så gick dagen ganska fort. Jag hoppas den går lika fort imorgon! Är det någon som vill komma och hälsa på så är vi på Cajsas kök i boländerna, haha.


Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på 2 and a half men tills jag somnar, ingen Big Brother idag, orkar fan inte.


bad daaaay

Blä på denna dag. Idioter..
Snart ska jag och min pojkvän krypa ner i sängen och kolla på big brother ♥
Tror jag ska glömma världen för ett tag, bara för en stund.

23.47

Dagens naglar!

jobbig dag

Rebecca Scheja
Snyggt hår, snygg kropp, snygg snygg snygg

smartass

Ångest, ångest, ångest. Imorgon är det skola men jag har kommit på ett knep för att slippa gå upp till en helvetes väckarklocka.. jag ska vara vaken hela natten istället så jag slipper gå upp! Kan ändå aldrig somna i hyffsad tid så whatever liksom.

Detta blir nog ändå mitt sista inlägg för idag. PEACE & LOVE

Har myst med min vän Moa idag. Min allra första & bästa vän.
- Du vet väl att du är finast i världen? I love you and I will always be there, no matter WHAT.

gårdagens verk

Varmvattnet är tillbaka, thank you god!
Nyduschat och klar. Sitter i mjukiskläder och lyssnar på dubstep, the greatest music in the world. Moa kommer snart och hon har med sig sallader, yumi! Jag ska pyssla lite med hennes naglar och det ska bli kul. Krista är också down med att hjälpa mig att träna och som tidigare nämnt så är det bara att höra av sig om någon är up for it.
mitt första försök med konad.
Här använde jag mig av ett ljuslila lack med glitter. Topparna penslade jag med top cout och strödde på glitter. Ovanför det gjorde jag ett snett streck med ett egetblandat lack. De vart superfina med min kamera svek mig lite.

arg tjej x1000

När jag vaknade bestämde jag mig för att ta en dusch, men icke picke pö, det fanns inget varmvatten! Nu är jag lite smått arg för jag behöver verkligen tvätta mitt hår. Kommer det inte tillbaka inom några timmar så duschar jag kallt.. Men nog om detta, idag kommer Moa! Som jag har längtat efter den tjejen alltså! ♥

äntligen!

Dålig updatering idag hörrni! Jag har inte varit hemma något alls. Våra konad saker kom ju idag som förväntat så jag och Frida har suttit och pysslat med det, jag kan lägga upp bilder imorgon. Vi har också varit på stan och jag fick med mig lite nagellack, haha, otippat? Sen idag har vi yttligare beställt lack, denna gång från en ny sida med annat märke så det ska bli kul med mera paket! Jag kom precis hem så nu ska jag bara andas ut lite innan jag hoppar i säng.
Så här ser konad ut.

tisdag

Godmorgon bitches!
På dagens schema står det en hel del kan jag säga.
• Städa badrummet - boooring
Gå till Frida och förhoppningsvis har våra saker kommit!
• Åka ner på stan och hitta en praktikplats
• Shoppa!

RSS 2.0