trött..

sitter hemma ensam och degar, vill göra något med vet inte vad. Jag känner för att festa men vet inte vem jag ska gå ut med.. Just nu känner jag att jag är sådär trött på det mesta men vad ska man göra. Känns som vänner sviker och jag blir rädd då, rädd för jag vill inte förlora någon. Men kul liksom att höra att några ska festa men ingen säger nått?

Det är skönt att det är sommarlov snart iaf, så man slipper den skiten. Hatar den och orkar knappt gå till den nu. När till och med kurtatorn trycker ner en så har det gått lite för långt. Hon kalla mig och min vän svaga ungdomar och då slog det slint i huvudet på mig. Fyfan för människor som trycker ner andra.

Well, ska väl återgå till att göra absolut ingenting.
Puss på alla som är värda en puss.

sorgliga människor är det ända jag ser när jag tittar på er

mitt humör är på sparlåga.. jag är lack på alla i min klass för dom är totalt tomma i skallen och värkar inte ha något annat att göra en att snacka en massa värdelös skit. Nästa gång jag hör någonting, och då hoppas jag ni säger det rakt i våra ansikten, då smäller det.. och då menar jag inte lite. Blir så jävla trött på människor som er, människor som lever för att skapa ilska. Jag tycker ni ska tänka på vad ni släpper ut ur era äckliga käfftar.


Seriöst, skaffa er ett RIKTIGT liv!

fiiiiiiiiiiiitttttttta!!!!!

jag vet att man inte ska missbruka hat, men det här är straight from the heart.

Din äckliga lilla hora, vem fan tror du att du är? Du känner inte mig, du har inte ens träffat mig och ändå får du för dig att skämta på min bekostnad?! vad fan är felet med dig egentligen? Det är sånna som dig som får mig att må illa, riktigt illa.. Bara tanken av dig gör mig lack.. det blir svart för ögonen och jag vet fan inte vad jag ska göra av all min ilka. Din lilla fittunge, tror du att du kommer undan med det här? Ser jag dig, och jag svär på allt nu, så kommer jag slå sönder dig och spotta på dig när du ligger där! DIN LILLA HORUNGE! Du skulle aldrig ha gjort som du gjorde hörru, du kommer få ångra det en vacker dag..

för alla som undrar så menar jag en viss JOSSE, en hora, fitta, subba och ett äckelbarn som tror hon är så jävla bra fast sanningen är att hon är fulast i hela uppsala.

yepp, tyck att jag är störd, i don't give A fuck!

yay

jag har väldigt oseriösa inlägg som inte är mycket för världen och jag vet inte vad jag ska skriva. Öppnar man sig här har man liksom öppnat sig för hela världen så funderar på att sluta skriva en massa seriös skit.

Har ont i halsen och vill bli bra tills imorgon!

det var typ allt..

RSS 2.0