The world is a better place now, when I have you


mysmåndag

Det var jättemysigt att luncha på stan med Lisa, efter vi hade käkat gick vi runt lite på stan och det blev lite shopping för hennes del. Imorgon blir det julklappshandel för hela slanten med Frida. Hoppas jag mår bättre och kan gå till skolan, är en riktig snorunge just nu.

All snö, adventsljus och pepparkaksbak ger härliga julkänslor, ge mig jul nuuuu

friends, probably the best thing in the world

Ska snart ner på stan och träffa Lisa för en lunch ♥
Är supersugen på en sallad så det kommer bli jävla gott, och kul att äntligen få spendera lite ensamtid med min underbara vän.

kvällsrestaurang

Ska ta bussen som går klockan 2, skolan börjar halv 3 och det är våran första kvällsrestaurang! Hoppas det är lika kul som det låter. Det är snökaos ute och jag vet att jag kommer frysa - tur att jag har min varma jacka! Det ända minus är att jag inte slutar förns halv 10 ikväll, så kommer väl vara hemma runt 11, och imorgon är det vanlig tid som gäller så måste gå upp vid 7. Jag kommer vara död. Just nu lyssnar jag på Bubba Sparxxx - Deliverance och är jäkligt träningssugen - måste ta tag i det nu!

PEACE LOVERS

snabb, superintressant info!

Kollat klart på säsong 1 av Prison Break.
Ätit alldeles för mycket mat. (inte tjockisnoja, utan jobbigt mätt)
Tänkt ut en önskelista.
Haft ångest att det är skola på tisdag.
Tyckt synd om en sjuk Jimmy.
Saknar vännerna.

en ny favorit är funnen

alla gånger att Friends är den bästa serien, men Prison Break är fan bra alltså. Jag följde inte den serien när den gick på tv, för som sagt så hatar jag att vara bunden en viss tid vid tv:n. Nu har jag tankat första säsongen och har sett lite med än hälften och jag gillar det jag ser. Den har allt - spänning, bra skådespelare, en tydlig röd tråd. Så, det är vad jag har gjort hela dagen. Jag klagar inte, sällan jag gör det.. inte högt så någon hör i alla fall hahaha





nothing without you babe

Sov som vanligt med min älskling inatt, han åkte till jobbet runt halv 7. Jag var inställd på att gå till skolan idag men så blev det inte, mår inte så bra. Kan inte heller sova hos min syrra inatt för man får inte vara dålig. Så denna dag kommer spenderas hemma, helt ensam. Just nu vill jag bara krypa ner i sängen bredvid min kärlek och bara mysa hela dagen, men det går ju inte heller då han jobbar och jag vet inte om han vill riskera att bli dålig. Ringer han senare iaf. Har kollat massa avsnitt av prison break och har inte ätit någonting, så får gå ner och se om jag kan hitta något. Min blogg är tråkig utan bilder, jag vet.. men just nu känner jag inte för att ta egobilder, är inte det vackraste att titta på just nu.

my sweet little sister

kom hem från sjukhuset för ett par timmar sen, har hälsat på kära syster. (vad hon gör där är absolut ingenting jag tänker ta upp här) och jag har både hunnit käka och röjt upp i mitt rum, nu ska dammtrasan fram! Jimmy är på hockey och kommer hit och sover sen, så måste ta bort allt katthår. Jag är sugen på någonting med vet inte vad... knepigt det där

R.I.P

Världen är inte rättvis och kommer aldrig att bli. Även fast du inte var någon jag kände så umgicks vi för några år sen via gemensamma kompisar. Hoppas din frid är funnen och du är på ett bättre ställe. R.I.P Jack.

Vad som händer om ni hugger mig i ryggen

Tänkte bara berätta för er alla som på något sätt känner mig eller är min vän, om vad som händer om ni hugger mig i ryggen eller på något sätt gör mig ledsen eller sur. Det kan vara ljuga, svika, snacka skit, falskspela, ja, you name it. Jag är inte personen som ger en annan person 100 chanser. Du får en, och om jag anser att du är värd en till ska du bli glad, för det händer inte alltid kan jag så snällt tala om. Jag ser inte varför jag ska slösa energi på någon som har fuckat up, det är för mig helt meningslöst. Varför jag skriver detta är för att jag nu har fått nog av en viss person (nämner inget namn, även fast personen inte är så populär i min ögon nu, så har jag ändå lite empati). Jag anser, att om jag är snäll och bryr mig när det tagit slut mellan denna person och en annan och verkligen frågar hur den mår, inte förtjänar att få skit kastat i mitt ansikte. Denna person sade att dens dåvarande respektive inte hörde av sig till sina polare under den tid de var tillsammans. Jag sa då att den personen hade hört av sig när de gjort slut. Det var allt jag sa. Jag berättade att personen frågade hur det var med mig och så. Sen springer personen, den som jag är jävligt sne på nu, runt och säger till MINA vänner att jag och han (den andra personen är han) har smsat när de var tillsammans och att de var därför de gjorde SLUT. Alltså har hon (personen jag är lack på) ljugit ihop och vänt på allt jag sagt bara för att folk ska höja ögonbrynen när de hör MITT NAMN.

Då är detta en person som jag haft en del trassel med förut och verkligen lagt ner energi på för att vi ska funka tillsammans i vårat "gäng". Så för mig var det starkt gjort att höra av mig och bry mig och tycka synd om - när jag då får skit när jag gjort det, ser jag längre inte varför jag ska bry mig mer. Jag skiter totalt i om vad folk tror, de som känner mig på riktigt vet att de jag säger är sanningen om ingen annan - det kan han också bekräfta. Jag kände för att skriva ner det här så alla kan se, för att folk ska förstå varför det hela gjorde mig så sur i lördags på festen. Jag tänker inte försöka "reda ut" det här, så det är ingen ide att någon frågar om de.
Det var allt från mig idag - ha en bra kväll kära vänner! ♥

AND LADY GAGA IT IS! I'M SO GONNA ROCK ;)


Blekning för hela slanten

Lisa var nyss här och hämtade Holly och vi bestämde att vi ska fixa vårat hår tillsammans imorgon! För mig blir det att bleka utväxten och hon ska färga sin. Jag tycker det är så svårt det här med blekning. Jag har testat både Mood och Swartsskovf (hur fan stavas det?) och både håller inte vad det lovar - alltså inga gula toner. Jag har kollat runt lite på nätet och många tycker att blekningsmedlet från Depend ska bara bäst! Aldrig sett det i någon butik dock men får väl leta efter det. Blir det inte de så kör jag på Swartsskovf, det är iaf mycket bättre än Mood enligt mig, dock dyrare, men vafan. Sen har jag ju silvershampoo och det tar ju bort det gula efter några tvättar så det löser sig nog. :) Ska bli skönt att slippa den råttfärgade utväxten!
Imorgon blir det praktik för min del, näst sista gången - fett skönt. Så måste lägga mig hyfsat tidigt ikväll.
Men vi hörs som vanligt imorgon - PUSS OCH GODNATT! ♥




Maskeradparty

Har varit i skolan och gjort provet nu, det gick bra :) Efter det var jag och hämta Holly. Var ute och gick med henne tillsammans med Erik och Christian. Nu sitter jag här och Holly ligger och sover på min fårskinsmatta.
På lördag är det Halloweenfest! Alla ska klä ut sig och alla måste. Det kommer säkert bli superkul. Vet dock inte än vad jag ska klä ut mig till.. Har två förslag än så länge. Lady Gaga eller Lara Croft?

snabbt inlägg

Ska snart dra till bussen, den går 20 över men vem fan vet i detta väder liksom? Har en lektion och ska göra ett prov i kristendomen, önska mig lycka till! Efteråt ska jag vara hundvakt åt Holly.
Måste rusa nu, hörs sen! ♥

tidsfördriv

Vad heter ni? Malin och Jimmy.
Hur träffades ni? Gemensamma vänner.
Hur länge har ni varit tillsammans? beror på hur man räknar och vem som räknar. Men första gången var för snart 3 år sen.
När blev ni tillsammans? allra första gången, 14/1 - 08.
Är ni förlovade? Nej.
Bor ni ihop? Nej - men jag bor nästan hos honom, haha.
Har ni barn? Nej.
Kommer du ihåg er första kyss? Ja.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Hm, det minns jag inte. Men de kände vi väl båda samtidigt.
Vem är äldst? Jag, en månad! :)
Vilka stjärntecken är ni? Jag är vädur och han är tvilling.
Vem fyller först på året? Jag.
Vem är längst? Jimmy, men inte mycket.
Vem sjunger bäst? Jag! haha
Håller ni i handen på stan? Ja :)

Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja, vi var vänner.

Vad har ni gemensamt? Mycket enligt mig!
Blev du kär i första ögonkastet? Nej, det kan jag inte säga, det skulle vara att ljuga.
Har ni någon speciell låt? curly sue - takida.
Har ni stora framtidsplaner? Ja. Hus och barn ligger väl överst på listan :)
Har ni gråtit i varandras armar? Jo.
Har ni varit utomlands tillsammans? Nej.
Vilket är ert bästa minne? Finns så många. Men somrarna på landet är fina minnen.
Vem lagar bäst mat? Det borde ju vara jag pga min utbildning, men han är duktig han med.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? allt möjligt, det vi känner för att göra.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej, fast det tyckte vi då, haha.
Blir du lätt svartsjuk? Ärligt? Ja.
Brukar ni bråka? Nej, faktiskt inte.. småtjaffs ibland, men inte mycket.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Smsar.
Vilken är hans finaste kroppsdel? Allt på honom är fint.
Brukar nån av er prata i sömnen? Det vet jag inte.


Pris för världens bästa flickvän

Ett sådant borde jag få, för jag har städat hela Jimmys rum! Dammsugit, dammat, fixat och donat. Nu är det jättefint och jättefräscht här! Jag får betalt, hehe.. men jag borde ändå få ett pris för jag tycker jag själv är världens bästa flickvän! ;)
Idag är det min sista lediga dag så ska inte göra ett skit, bara sitta här och dega och vänta på älskling tills han jobbat klart. Imorgon börjar skolan igen, fyfan.
Men ni får ha det så gött hörni! Saknar alla mina vänner men vi ses i veckan! :D

Disney med grabbarna grus

Nu är jag hemma igen. Vi kollade på lejonkungen (nostalgi <3) och satt och snacka mest. Just nu har jag ont i magen och är jättehungrig. Vill göra något att äta med orkar inte med att mamma ska sura bara för att jag inte åt när det serverades.. men en liten sallad tycker jag att jag ska få göra. Har inte bestämt om jag ska gå till Oskar senare, får se. Just nu känner jag mig ganska trött, plus att jag som sagt har ont i magen.. ovanligt? Nej. Juste, det var idag jag skulle ringa vårdcentralen och boka tid, fan också. Jag ska kolla upp nu varför jag jämt har så ont i magen. Jag har alltid trott att det är laktos men eftersom jag får samma symtom varje dag även fast jag inte äter laktos så börjar jag undra om det inte är mjölkprotein, eller ännu värre, gluten.. Hoppas verkligen inte att det är så!

Nej, nu ska jag äta något, mamma får helt enkelt bli sur :)

torsdag

Ny dag, nya möjligheter. Vaknade och kollade på telefonen i morse, och har aldrig vaknat så lycklig tror jag. Hade fått världens, och nu menar jag VÄRLDENS, gulligaste sms från min älskling.
Jag har städat badrummet som jag hade lovat mamma och snart ska jag iväg och umgås med mina grabbar. Vi får se vad denna dag har att bjuda på!
gammal bild men fortfarande samma kärlek.

GOODNIGHT

Nu blir det Vänner och sen nanna kudde, vill inte sova bort hela dan imorgon.

XOXO ♥

kan man ha en roligare onsdagskväll?

Nu har jag kollat på Arga snickaren med mamma och druckit te. Världens roligaste onsdagskväll va? :D Skulle egentligen åkt ner till grabbarna men så vart det inte. Har inget baklysa på cykeln och mamma börja tjata om böter och grejer. Mamma i ett nötskal, haha. Morgondagens planer ser ut såhär: Städa badrummet och vara med grabbarna. Längre en så har jag inte kommit. Vi får helt enkelt se hur dagen blir :) Just nu sitter jag i min pjymasbyxor och myser, de är alldeles för långa så ska be mamma sy upp dom.


...


I did it!

Gud  vad  jävla  bra  jag  är.
Nu är alla förberedelser klara inför den muntliga delen i Svenska B nationella. Nu kan jag släppa det och bara träna på att framföra det. Min publik idag blir mamma. Sen någon dag nu snart ska jag och Frida träffas och redovisa inför varandra, sen ska vi arbeta med projektarbetet också. Det ända som just nu är roligt med skolan och bra går det också! Fan, det är bra skönt när man får saker och ting gjorda och när det går bra. Nu hoppas vi bara att det kommer gå bra och att jag får Godkänt!

mysig dag

..även fast det var ruggigt och regn. Var nämligen nere på stan med världens sötaste Moa, som jag förövrigt inte har sett på skitlänge. Vi började med en sallad, yummi! efter det gick vi runt i olika affärer. Hon kirrade två par skor (tack vare mig!) och jag fick med mig ett par pyjamasbyxor hem, väl behöva. Nu är det väl meningen att jag ska göra den där jävla svenskauppgiften som jag pratat om så mycket men som aldrig blir gjord. Usch, vill bara ta en semester just nu. Varför inte en liten ö någonstans i det heta?


RSS 2.0