xoxo

Have you ever loved some one that it hurts when you think of that person?
I do. And I love that pain. That pain makes me going and makes me feel alive.
That's love, not some f*cking movie love, real LOVE.

nails

Så j*vla snygga naglar!
Detta är någonting som jag verkligen vill hålla på mig. Designa mina egna naglar. Jag och Frida väntar spänt på våra konad saker vi beställde i torsdags, de kommer troligtvis imorgon! De här naglarna är nog gjorda med lack fast med tunna penslar, har ni sett sånna? De finns att köpa på nelly.com för en 500:- och då får du flera olika färger! Jag tror jag ska beställa det nästa månad. Känns så skönt att jag har hittat något jag gillar! Finns det någon som vill agera försökskanin så är det bara att hojta!

aint got shit to do?

Tips om ni har tråkigt och absolut ingenting att göra - Städa!
Har städat mitt rum och det tog mig ungefär 40 min och då tog jag lite små datorpauser också.

just words

Jag sa ju att bloggpausen bara skulle vara över helgen, så här är jag igen.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ställa mig upp eller lägga mig ner. Älska eller hata.
Positiv eller negativ. I'm a psyko bitch and I will always be. Finns inga svar, bara frågor.

BLOGGPAUSE ÖVER HELGEN!


min hobby

Hade ju först tänkt åka till älskling ikväll men sköt upp det till imorgon iställe då vi ska gå på bio. Kvällen spenderades istället med Frida och jag kom nyss hem. Vi ägna timmar åt att fixa våra naglar. (Som ni kanske har märkt vid det här laget så är det en hoby jag/vi har). Vi beställde även de senaste inom nagelteknologi, nämligen konad! För er som inte vet vad det är så är det en metod då man använder sig av "plattor" med olika mönster på. Man strycker på ett nagellack (helst ett konadlack då det är bättre) och sedan tar man en stämpel och trycker den mot mönstret och sedan trycker man det på nageln. Super snyggt och superenkelt! Så nu väntar vi med spänning.
Detta gjorde jag idag och jag använde mig av red cherry från H&M och nagel stickers.

it's like drugs


inte fan är jag uppe med tuppen i alla fall

SHIT JAG VAKNADE NYSS! har inte sovit så länge på hundra år tror jag. Nu ska jag leta upp något att stoppa i magen, sen ta mig en bad tror jag. Ikväll/eftermiddag ska jag till älskling.

pigg som en lärka, eller hur är det?

shaaa.. har varit hos Oskar ikväll och chillat med grabbarna. Vi kollade självklart på Big brother, vad annars liksom? Nu sitter jag hemma i min ensamhet och dricker coca cola aka gudarnas dryck. Såg just nu i denna sekund att klockan var halv 1, satan vad tiden går fort! Men är inte trött så får hitta på någonting att underhålla mig själv med.

Nail polish

Är det bara jag som älskar att måla naglarna? Det är alltid lika härligt att ha fräscha och snygga naglar, gärna i en häftig färg! Jag brukar sitta länge och pyssla med mina naglar. Idag blev det ett silverfärgat nagellack från Depend. På det satte jag fast så kallade "nagel stickers". Jag har köpt mina på Rusta och de är super bra! Man får fyra kartor för dryga 40 kr. De jag använda idag är blommor och fjärilar, supersött!

update

Resultat.
Nu har ju jag bara en sketen mobilkamera, så det är mycket svartare än vad det är på bilden.
Men jag vart nöjd!

make up

Medans jag väntar på att någonting ska hända tänkte jag försöka göra en snygg sotning!
Tagen från en make up artist blogg.

onsdag

Godmorgon på er.
Jag sitter nu här och min mage skriker efter mat. Jag får gå ner och fixa till nått.
Just nu har jag lite ångest för jag vet inte vad jag ska göra idag.
Jag väntar på att Frida ska höra av sig, hoppas hon har lust att hitta på något.
Nej fan, nu måste jag ha mat.

..,

"Beauty lies in the eyes of the beholder"

00:56


biktar mig

Jag skriver detta nu för att det är så här jag känner för tillfället.. Jag kanske tar bort inlägget, vem vet. Jag har dubbla åsikter. Jag blir sur när folk, speciellt tjejer, hela tiden ska prata om smalhet. Jag menar ingen speciell person, så hoppas ingen tar åt sig, det är inte min mening. Och jag förstår er, det gör jag.. jag känner mig fet som en kossa, jag känner att så här vill jag inte se ut. Jag vill kunna sätta på mig vilka kläder som helst utan hela tiden tänka att min kropp inte är gjord för dom. Jag vill kunna gå i tajta linnen, jag vill kunna sätta på mig min bikini och slänga mig i vattnet utan att tänka att alla tittar på mig. Jag vill kunna se bra ut i underkläder, jag vill kunna se bra ut naken.

Men jag vill inte leva ett liv där allt kretsar kring mat och träning. Jag vill inte gå hungrig och jag vill inte träna tills jag spyr. Jag vill att allt ska ske på en gång.. så är det varje gång jag bestämmer mig. Men när jag inte ser reslutat så lessnar jag och tappar min motivation. Jag blir sur på människor som kan äta som hästar utan att ens gå upp ett gram. Jag blir sur på människor som kallar andra för feta. Ni tjejer vet vad jag pratar om. Säger någon någonting negativt om ens kropp så kan det förstöra hela ens dag. Man kanske var nöjd med sig själv den dagen, sen krossas allt.

Nu säger inte jag att jag är jättefet, för det är jag inte. Men jag är inte nöjd med mig själv. Jag orkar inte hela tiden gå och tänka på det, för det gör jag.

Nu har jag sagt hur jag känner mig, det satt långt inne kan jag säga. Jag vill helst inte ha några komentarer i denna stil "Du är jättefin gumman!". För jag vet inte hur ni menar då, och det sista jag vill är att någon ska ljuga för att få mig att må bra.

Tack för mig.

Uppsala city

Hej igen! Jag har varit på stan med Christian och David. Vi luffade runt ett tag och tog sedan en fika. Cafe är egentligen inte min grej men det är ju så j*vla kallt ute så det fanns inte så mycket annat att göra. Nu har Christian hjälpt mig att laga min säng och den är ändast till för mig nu! Och Jimmy då haha. Snart ska jag äta middag med mamma, det står hemmagjord fiskgratäng på menyn och det är så jävla gott! Sen efter maten ska jag gå till ungdomshaket Gamla Posten här i våran förort, och hänga med mina älskade vänner.


snyggaste människan i världen

det går sakta framåt

Nu har jag ätit lunch, det vart en pasta och skinksallad. Jag sitter nu och dricker te och hatar mig själv för att jag är så seg! Nej, nu ska jag fixa till mig lite snabbt, klä på mig och åka ner på stan.

tisdagens planer

Godmorgon eller något.. Det gick att sova igår trots att min nässpray var slut, men de tog ett tag kan jag säga. Nu är jag nybadad och fräsch!  Jag ska göra mig iordning för en runda på stan med Christian och förhoppningsvis David, senare ikväll blir det att träffa Oskar..

HJÄLP!!

..jag kan inte sova utan nässpray! Hur fan ska det här gå till? Min är helt slut och det finns ju inte direkt några apotek öppna nu. Jag kan inte klara mig utan min kära spray.
Min älskade nässpray! ♥
• Att man blir beroende av skiten..
• Att det inte finns apotek med nattöppet!

Det är värre nu..

Hej igen allesammans! Som tidigare nämt var jag med Lisa idag. Senare på kvällen kom det lite annat folk också och vi satt mest och pratade. Jag har kollat på Big Brother i min ensamhet och nu sitter jag här. Mina prickar på benen har blivit fler och det kliar som f*n! De har även dykt upp på magen nu och är det ännu fler imorgon ringar jag läkaren.. jag fattar inte vad det kan vara.

Kanske ska glo på en film eller nått? Eller så går jag och lägger mig, kan inte bestämma mig.

the best things in life

JAG SAKNAR MINA VÄNNER!!! Så detta lov ska spenderas med dom. Det ska festas också har jag bestämt, massor! Jag ser verkligen fram emot det. Idag ska jag vara med min kära vän Lisa och imorgon ska jag umgås med Christian, Oskar mm.. De ska faktiskt få hjälpa mig att laga min säng som har gått sönder.. tänker inte säga hur men det är roligt, men de har inte med snusk att göra!

21 feb, 2011

Vaknade för ett litet tag sen.. shit vad har hänt med mig? Kan inte sova bort mina dagar längre, men det kanske är lika bra? Kollade på Big Brother igår, hahah, det kommer nog bli roligt fan.. snacka om blandade människor! Nu ska jag bara ta det lungt och sedan åka hem till sävja för att vara med Lisa, är hos Jimmy nu fast han jobbar :(
Juste, har fått stora röda prickar på mina ben och de kliar som myggbett, vad fan är det?!

lördag

tyckte bilden var så jävla söt..

Knas med magen igen, orkar inte ens prata om skiten. Så det vart ingen Moa idag, jag som hade längtat..
Senare kommer älskling och vi ska ta oss en lugn myskväll här hemma hos min pappa (som är i Thailand just nu) och bara vara ensamma.

Varför kan inte saker och ting fungera som de ska?

Jag kan inte lägga in html koder? Jag blir så less när det alltid ska strula med någonting, det är alltid något som inte går. Jag har alltid kunnat göra det men nu helt plötsligt händer det ingenting?

Dagen ser iaf ut så här:
• Duscha
• Fixa mig
• Packa
• Åka till Jimmy

QUOTE


världens bästa moa eklund,

åååh, på lördag får jag träffa denna underbara tjej! Jag längtar.
Nu ska jag bege mig ut i kylan och träffa några vänner.

det ska vara bubblor

Har sprungit mellan toan och sängen hela natten.. Jag vet inte vad det är men jag hoppas det går över snart! Är hemma från skolan och det är väl OK när man är dålig. Allt är kaos just nu, mitt rum, mitt hår, allting. Ska nog lägga mig i ett varmt bad och andas ut lite.

16/2


Farbror Doktor

Kom nyss hem från Vårdcentralen. Jag var där för att prata om min mage och gjorde massa prover. Jag hoppas verkligen att det finns ett svar. Det kan vara gluten men det struntar jag i just nu, bara jag får ett svar.

caandygirl

Sitter och äter mitt favoritgodis, peacemärken, vet ni vilka jag menar? De är runda, svarta och röda och är skitsvåra att få tag i! De finns typ bara på Willys i hela uppsala och jag vart superglad när jag hitta dem så jag köpte en hel påse med bara sånna. I LOVE THEM.

kräks och sånt


(Haha, gammal bild på mig och Frida.)

trötta trötta trötta jag.
Idag har det vara en seg dag. Var på tre lektioner i skolan idag, tänkte gå på den sista men det var någon som spydde i biblioteket så det stank i hela skolan.. Jag och Frida åkte hem då. Nu ska jag göra ansiktsmasker med mamma och fixa hennes naglar, mina är redan supersnygga! De blir oftas de när jag är med Frida.
PEACE OUT

sweeeet

Fick 5 stora rosa rosor av baby.

valentines day

Det blir ett halvår idag sen vi vart tillsammans igen. Egentligen gillar jag inte alla hjärtans dag, tycker det är hemskt mot de som inte har någon eller som precis har blivit dumpade.. vet hur det känns. Sen också att affärerna bara vill tjäna massa pengar. Men jag ska ändå vara lite gullig idag.

Nu ska jag snart bege mig till skolan.

I'm in heaven

Jag och baby 2008 någonting..

(Synd att min älskling fortfarande hatar att vara med på bild.) Det vi har tillsammans är äkta. Det jag känner för honom har jag aldrig känt för någon annan. Han är en stor del av mitt liv och jag har lärt känna mig själv tillsammans med honom. Jag är en bättre människa nu och jag är den jag vill vara. Det bästa som finns är att somna och vakna tillsammans, och att jag kan vara mig själv till hundra procent.
Min bättre hälft, min kärlek och bästa vän.

my biggest fear

Jag känner mig dosig. Jag hade hemska mardrömmar inatt, så hemska att jag inte ens vill berätta. Så det vart inte så mycket sömn inatt. Jag känner iaf att jag har bestämt mig nu. Vad kan jag mena med det? I will not tell.

Kvällsrestaurange i skolan idag, börjar halv 3 = SWEET

snälla var tyst

Jag orkar inte. Så fort jag kommer hem blir jag ledsen. Jag klarar inte av miljön och jag känner mig ensam. Jag berättar för mamma att jag gått ner 5 kg samtidigt som jag säger att jag har ont i knäna. "Om du går ner lite mer i vikt så" blir hennes svar. Det gör mig ledsen och det är inte första gången. Men det är inte bara min mamma, det finns över allt i min omgivning. Att vara pinsmal är det ända jag hör överallt. Allt ska krätsa kring vikten. Jag orkar inte och det tär på mig. Vad ska jag göra? Sluta äta? Jag vill bara kryp ner i ett hål och stanna där..

(Inget elakt mot någon, det är bara så här jag känner)

jävla skit

Fan vad jag HATAR folk som ska starta bråk om precis allt.
Du vet att jag menar dig och jag vet att du menade mig.
sen har min mobil gått sönder också - FITTDAG!

smått arg

Blööö.. är så jävla trött! Gick upp 7 imorse och trodde att jag skulle dö. Sen till en sak som gör mig sur.. Jag ringde vårdcentralen imorse för att boka tid angående min mage. De säger att de ska ringa upp klockan 10 men de gjorde de INTE. Efter många om och men så fick jag en tid, den 16:de februari.. så nu ska jag få vänta 2 veckor på att få ta prover. SKITKUL! Det gör vi alla tummen upp för (y)

jag är inte död

hallå i stugan, jag lever! Har nog inte bloggat på en vecka men har haft fullt upp, sorry for that. Men nu är jag tillbaka och det ska bli ändring.. skärpning nu Malin. Min vecka har varit fullspäckad med massa roligheter förutom prov igår + idag då men det gick skitbra så jag känner mig supernöjd med mig själv! Ikväll blir det räkor här hemma hos min kära fader och imorgon bär det av till sävja och hälsa på min lilla moder, det var en vecka sedan jag var där.. måste ju ta hand om min lilla kisse också.

OVER AND OUT
XOXO



RSS 2.0