breaking bad

jag vill inte, jag orkar inte..

När allt blivit bra och funkar så börjar det om från början igen. All skit kommer tillbaka och man faller. Livet är en ända ond cirkel och hur man än kämpar så börjar skiten om igen, om och om igen. Man vet inte vad man ska göra, man vet inte vart man ska ta vägen. Det känns som att jag bryr mig för mycket om allt, och bara får skit för det tillbaka. Allt jag kämpar för, allt jag lever för, rakt tillbaka i mitt ansikte och BANG en smäll på käfften. Det svider, det svider så jävla mycket. Kan ingen bara tala om för mig vad jag ska göra? vad jag ska säga? Så att folk blir nöjda och uppskattar det jag gör. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vet inte vad som duger.

Jag är så jävla less på att klaga, men vad ska jag göra? Om jag fick svaren framför mig så kanske jag skulle slippa. Jag är trött på att spela någon jag inte är, jag är trött på att vara så jävla glad hela tiden. Jag påstår absolut inte att jag är helt nere hela tiden, tvärtom. Jag är ganska lycklig som det är nu, jag har det mesta man kan begära. Men ibland känns det som att man bara vill hoppa, kasta sig ut för ett stup.

Jag ska sluta nu, gå tillbaka till min vardag och fortsätta som ingenting av detta har hänt.

"just keep smile, cuz noone gives a fuck if you go away"

midsommar

glad midsommar allesammans!
idag är det den dagen man ska äta jordgubbstårta, grilla och äta sill, snappsa och plåcka 7 olika blommar och lägga dom under kudden och drömma om den man ska gifta sig med. Dansa runt en blommig stång och sjunga "små groderna". Allt det ska man göra om man vill fira på riktigt. Jag kommer nog käka och plåcka dom där blommorna, någon dans blir det nog inte.. Pappa kommer och hämtar mig och Jessica vid halv 3. Innan dess ska jag ha städat, badat, packat och snackat med Jimmy. Hjälp någon? kommer aldrig hinna.. och det är för att jag badar så segt.
Men städa kan jag ju iof göra på söndag om jag kommer hem då. Jag tror att jag gör det.

Igår var det en pain in the ass dag. Den började bra, jag jobbade och var med Jimmy. Sen börja vi små bråka som alltid och sen när jag kom hem blev det lite smsande och det slutade med ett kaos. Jag ringde han och det löste sig, men jag trode seriöst att min värld skulle gå under. Nu är allt bra vad jag vet och det känns lite lättare att andas. Jag älskar honom, och jag skulle inte klara av ett breakup en gång till. Jag skulle falla isär och ingen eller inget skulle kunna sätta ihop mig igen. När jag slutar jobba, den 3 juli, så är det bara 10 dagar kvar tills mamma och Jessica åker till gothia. Jag längtar så jag spricker, det kommer bli så mysigt.

Ha en jättebra dag Sverige!

en onsdag i veckan

då var en till jobbdag avklarad, great! hade 2 föreläsningar, en om alkohol och droger och en om hälsa. Lärde mig lite nytt.. kunde en hel del redan men det var ganska kul. Sen slapp jag hjärt och lungräddningen för jag orka inte sitta och lyssna i 2 timmar till. Men med den oturen jag har fick jag sortera typ 250 papper efter personnr.. jippi. Sen när jag trode jag var klar, nej då skulle alla in i olika pärmar också. Just my luck! men sånt är livet. Det kan inte vara roligt hela tiden. Hoppas iaf att jag får göra nått som är lite roligare imorgon..
Sen är det helg! är ledig på midsommar. Så JÄVLA skönt.

Snart ska jag krubba och se på vänner, underbart. Dom har börjat om från början, det var första avsnittet igår, ever! så jävla kul. Fast Joey och dom andra ser helt psyk ut, haha. Men det är kul det med.

Ha en fortsatt bra dag homies.

kvällstankar

Jag fattar inte hur människan tänker.. eller hur man kan kalla någon för hora, utan anledning, som man kännt i över 3 år och varit ganska bra polare med. Eller ja, det spelar egentligen ingen roll om man är polare. Man kallar inte någon för hora. Jag blir så förbannad. Världen är hemsk.  Idag hade vi en föreläsning på jobbet som handlade om ätstörningar och andra psyk-sjukdommar. Nu vet jag allt om skiten så alla såkallade "jag-har-ätstörningar-och-det-är-synd-om-mig" personen där ute, cut the crap.. seriöst. Det var hemskt mycket info på 1h och 30 min men det var faktiskt intresant och han som höll i allt hette Lillebror och såg ut som Bert Karlsson, ganska gulligt tycker jag..
Nu är jag hos min pappa och ska stanna här tills torsdag. Hemma kan man inte vara. Det är ett helvetes liv där och bodde jag inte där själv skulle jag bli rädd och jag gick utanför och råka höra allt som skriks där inne. Jag orkar inte ta mer skit av dig. Nu snackar jag inte om min mamma. Dig älskar jag mamma, visste inte att man kunde ha så mysigt som vi har haft det dom senaste kvällarna framför tv:en med ljus, kaffe och filtar.

Efter jobbet stack jag och pappa och handlade, sen drog vi till sommarstugan och lämnade allt käk som vi ska ha på midsommar. Yeah.. det kommer verkligen äga på fredag! jag, syrran (dampadhbarn) och pappa.. not

Nu ska man kanske försöka sova.. det är en jobbdag imorgon med.

Godnatt SVERIGE - hoppas ni har det lungt i era hem iaf.


underbara sverige alltså..

well, om vi säger såhär.. det var ej latch att köra hem från jobbet med moppe idag. Man blev ju lagom blöt i bara fliströja och mjukisbyxor och det var skapligt halt på vägen. Jag tog en sväng förbi pappa och snacka lite med han, sen var han så shyst att han åkte med och tanka åt mig och pressa in lite mer luft i däcken, thanks dad!
Jag fara till han efter jobbet imorgon och stanna tills torsdag, så blir det mycket närmare till jobbet, och jag slösar inte lika mycket benis. Jag är både snäll på miljön och mot min ekonomi. Två flugor i en smäll! yeah.
Och det var ganska lungt på jobbet idag.. packa lite mappar, skrev några anställnigsbevis, packa upp fler datorer och instalera lite pogram och sånt. Det är inte mycket slit för pengarna direkt och det är ju chill. Dagen gick fort och imorgon har jag en föreläsning från 1 till halv 3. Jävligt nice att få betalt genom att sitta och lyssna på någon tant som babblar.. sen kanske det är intresant, man vet aldrig..

Jag vet inte vad jag ska skriva om i blogg egentligen. Jag vill att den ska vara rolig att läsa, att folk ska finna den underhållande och intresant, men jag vet inte riktigt.. Jag skriver helt enkelt bara på och så får folk läsa den om dom vill och känner fört.

Nu är det iaf drygt bara 4 veckor kvar tills mamma och syrran drar till gbg, då jag och Jimmy ska bo själva i stan. Man kan ju säga att jag längtar ganska mycket. Fan vad det ska bli kul, och mysigt.

Ha en fortsatt bra dag Sverige!

jävla töntar..

hejhej.

sitter och väntar på att jimmy ska bli klar så jag kan dra till honom. Fick nyss höra av syrran att typ alla 91:or tror att jag är gravid, haha! har aldrig garvat mer. Jag sa det till en viss bög vid namn åslund på skoj, den knäppisen gick på det, och har ny talat om det för hela sävja, great! så nu får man väl höra det i nått år, eftersom alla fjortisbarn här ska lägga sig i andras liv och bry sig så mycket om ingenting, men det är för att dom inte har någe liv. Jävla töntar..

Nu är det bara 2 veckor och 3 dagar kvar av mitt sommarjobb! härligt.
Sen blir jag rik. Får mina pengar nästan på en gång eftersom dom sätter in dom direkt på mitt bankkonto. Superbra.

Sen satt jag och tänkte på hur jävla roligt jag har haft med mina två supercoola polare Malin och Frida.
Ni tjejer är verkligen speciella, jag kan inte förklara hur men man behöver inte tänka på någonting när man är med er.
Vi har för det mesta askul när vi ses och vi har gjort så mycket roliga saker! Förra sommaren var det bästa och jag hoppas den här blir minst lika skoj. Vi måste göra massa saker och festa som aldrig förr. Ni har liksom det där lilla extra som inte många andra har. Jag kan ärligt säga att jag älskar er två.

det snurrar..

Ja, det var det skolåret. Ska jag vara riktigt ärlig så kommer jag storsakna Uven och alla lärare.
Vissa har hjälpt mig så mycket och stöttat och funnits där som ingen annan vuxen gjort förut. Dom allra bästa är Gun och Johan, mina egna lärare. Ni borde få pris för Sveriges allra bästa lärare, you rock!

Men helt fel med sommarlov är det ju inte! eller ja, nu jobbar jag i 3 veckor men sen.. då blir det bad, sol, kärlek och isglass! Det är mycket att tänka på just nu, med jobb, känslor och nytt och gammalt folk, men även fast det snurrar i skallen på mig så ska jag nog kunna hantera detta. Har varit på jobbmöte och info idag på Akademiska. 3 timmars info, 30 min lunch, 1 timme info. Jävligt mycket att ta in, men så är det. Ska jobba på Aministrations avdelningen (eller hur det stavas) ganska chill. Slipper se en massa blod.. hoppas jag.

Annars ser allt ut som vanligt.
Det är jag och Jimmy, vi har det bra. Jag ser verkligen fram emot en sommar med honom!
När mamma och Jessica är i gbg på Gothia så ska jag bo med honom, det ska bli fett nice. Kanske hos hans mamma och pappa några dar, eller i hans brorsas lägenhet (han är bortrest) och kanske nån natt hemma hos mig (själva där också!) U N D E R B A R T !

Det var lite uppdatering från min sida. Hoppas någon läser.
Sommarkramar / Malin :)


RSS 2.0