ångest är bara förnamnet

Sjukt bra film igår. Saw 3D - den var awesome rakt igenom. Vaknade för ett tag sen med snutte. Ni har väl inte glömt att ställa om era klockor? Iaf så åkte han nyss till jobbet men han kommer tillbaka runt halv 4. De som vill hitta på något innan dess, hör av er!

Så fort jag tänker på att det är lov nu så tänker jag inte "åh, gud va skönt!" utan jag tänker på skolan. Att efter lovet är det två stora prov. Först i kristendomen och sen nationella muntligt i svenska B. Det ger mig ångest! Religion är jag inte så nervös för, det kommer gå bra. Men muntligt! Finns det något värre? Asså nu snackar vi inte lite handsvett, utan ångest, riktig jävla ångest, i flera veckor innan. Ökad puls och andningsproblem. Jag gör ta mig fan vad som helst hellre än att gå upp där och prata inför folk. Och ämnet för i år? Det ska vi inte ens prata om. Vi har fått ett häfte med massa olika texter som handlar om språk, sen ska vi välja två, berätta om dem, och sedan förklara varför vi valde just de två, och visa en likhet mellan dem, i 5 minuter! Nej.. nu ska jag försöka lösa det där häftet och skriva ett pm till att börja med.. Byta liv någon?

Snart åker jag ner på stan

Hej snyggingar. Just nu är det en superglad och supertaggad Malin som skriver! Ska snart ner på stan och shoppa med Frida, som jag har längtat! I torsdags var jag med Lisa. Vi pratade om lite allt möjligt, såklart man ställer upp för sina vänner. Igår slutade jag 17.30 och sen åkte jag och Jimmy till mig. Både var aptrötta så det vart film och sen nanna kudde. Han är och jobbar nu men kommer senare. Ikväll blir det bio med de bästa! Skönt med en lugn helg.

egoism

världen är ett schackbräde, vi är skådespelare och jag är huvudpersonen



JACKA - CHECK!

Då har mina kirat jackan då! Känns asbra. Sitter hemma hos Jimmy igen och väntar - hoppas han får sluta snart! Ikväll bär det av till sävja.

LEDIG IDAG

Nu var det ett tag sen, vet att ni saknat mig men nu kööör vi igen! Så, holmlunds ringde mig idag (Ni vet att jag sa att dom beställde en jacka åt mig, fast egentligen sa jag inte att dom skulle göra det) och jag sa till han som ringde att jag tyvärr inte var intresserad längre (eftersom den redan är beställd i en annan affär) och han vart skitförbannad. Jag hade ingen lagt ut en krona så jag förlorar ingenting på det. Jag hade som tidigare nämnt heller inte sagt att han skulle göra det. Sen var det inte rätt storlek heller. Men jag vet vart jag inte ska gå längre iaf. För tro det eller ej, jag får ångest när folk jag inte ens känner blir sura på mig. Jag får en klump i magen och känner mig jättedum. Men ska glömma det hela nu och tänka på att min jacka från skitotal kan komma när som helst nu! :D

Just nu är jag hos Jimmy och han är på jobbet. Jag ska nog städa hans rum och sen vid 3 ska jag träffa Christian på stan. Ring om ni känner fört! Senare ikväll när Jimmy kommer ska han få hjälpa mig att plugga. Har ju det där jävla naturprovet imorgon..

Kom nyss hem. Var ute och gick med mina vänner Christian och David :) Det pratades och skrattades och Christian köpte en pepsi, ingenting konstigt med andra ord. Älskling ringde mig också och vi pratade nyss klart. Gör mig alltid lika glad. Just nu är jag lycklig, jag har allt man kan önska sig nästan och jag har lovat mig själv att försöka sluta klaga på småsaker. Jag älskar mina vänner, min pojkvän och min familj (missen är inräknad).


Nu ska jag kolla på vänner sen nanna kudde, sov så sött!

KISSEMISS

Är sjukt sugen på en till kattunge! Min misse är helt underbar, även fast hon kan vara en bitch ibland.. Hon går inte ihop med andra djur, men om hon fick en lite misseunge polare kanske hon skulle bli glad? Jag vet inte, men det skulle vara supermysigt! Mamma vill inte, det vet jag säkert, men drömma får man väl?

denna misse är så otroligt söt! Ser rätt ynkligt ut, men ändå.. urgullig! ♥

KLADDKAKA

När jag inte har så mycket för mig så brukar jag ofta vara duktig på att hitta på saker att göra! Jag bakade nyss en kladdkaka och den vart tiptop - eftersom jag är en sån snäll person så ska jag dela med mig :)

MALINS SPECIAL KLADDKAKA:


2 ägg
3 dl socker
2 dl vetemjöl
100 g smör eller margarin
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao


1. Smält smöret och låt det svalna lite.
3. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp.
4. Blanda mjölet, kakaon och vaniljsockret.
5. Blanda ihop äggblandningen och mjölblandningen.
6. Rör sist i smöret.
7. Häll upp smeten i en form och sätt den i ugnen (175 C) i 15-20 min.

En dag som denna

Sitter just nu framför datorn i min sovtröja och håret står åt alla håll. Det blev ingen skola idag, så missade provet. Jag har mått illa hela natten och haft världens jävla huvudvärk - tror aldrig jag haft så ont förut. Så, hur driver man tiden framåt en dag som denna? Det är grått och trist ute och inte nog med det så regnar det också. Inte ens katten vill gå ut. Jag hatar att vara ensam, visst, ibland kan det såklart vara skönt - men inte idag. Skulle ville glo på en skön rulle men kan inte komma på någon som jag vill se. Jag har hur mycket filmer som helst på datorn men ingen som jag är sugen på. Skulle kunna fixa någon ny, men kommer inte på någon! Ni som läser min blogg klockan 11.14 en tisdag (ni har antagligen inget liv eller har lika tråkigt som jag) kan väl tipsa mig om en skön film att glo på? Öppen för alla förslag just nu! Okej, inte skräck - har aldrig sett och kommer aldrig se, en skräckfilm ensam. No Way In Hell.

Det vart en långt och ointressant inlägg - Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har!

Det som gör än glad har sitt pris..

Japp, mår dåligt som fan gör jag. Jag mår illa som en gris och magen ska vi inte prata om, vill inte gå in på detaljer. Måste varit nått skit i skolan som vi är någon annan lagat. Frida är också jättedålig så det lär ju vara så. Och vi som har prov i natur imorgon.. Hoppas vi blir bättre så vi kan gå och skriva det iaf. Hatar att ha omprov - vill bara bli klar med allt så man har det gjort. Så istället för posten ikväll som det var tänkt - så blir det hemmakväll med mamma. Vi ska göra ansiktsmask framför tven, så det blir väl att springa fram och tillbaka från toan.

Jag vet att min blogg är snål på bilder - men ge mig pengar så jag kan köpa en kamera! ♥

SÅ JÄVLA GLAD!!

ja rubriken säger allt! Jag var på stan med pappa idag och provat ut min jacka. Tänkte bara tala om att naturkompaniet suger.. för det första dröjde det hur lång tid som hellst för dom att få in jackan och varje gång jag kom dit så sa dom att det skulle ta si och så lång tid.. dom sköt upp datum efter datum. Idag ringde dom mig och sa att jackan kommit och jag blev ju skit glad såklart, sen när jag väl kommer så har dom bara fått i storlek L. Skitkul tänkte jag då. Sen gick jag till holmlund och dom bestälde en jacka åt mig i storlek XS för dom trodde den skulle passa. Sen gick jag till skitotal och där hade dom! Jag provade en XXS och sen satt perfekt! Så dom beställde en grön åt mig så nu är det bara att vänta i 7-10 dagar och det kan jag stå ut med! :) Så snart är den min. Betala 500 i handpening så nu känns det superbra.. VÄNTAR MED SPÄNNING! :D


Ha en bra dag, det ska jag ha! :D

Slavarbete..

Åh, har ingen bra dag idag.. varit i skolan och det var lika tråkigt som vanligt. Finns det någon på riktigt som tycker skolan är rolig? Isf säg till mig då och förklara, jag vill verkligen veta! Just nu sitter jag hemma hos Jimmy (mitt andra hem?) Och måste väl snart göra massa skolarbete.. suck
Börjar min praktik imorgon tillsammans med Frida, vi ska vara på ett ställe i boländerna som heter Happy Food. Hatar det redan då vi börjar kl 8 och det är massa krångel med bussarna och vart man ska gå och och sånt! Åh, VILL INTE! Hoppas verkligen att det är ett okej ställe. Hatar praktik aka slavarbete! Du gör exakt samma sak som de som jobbar där, men du får inte betalt för det. Kalla mig girig, men så tycker jag och det står jag för.
Nej, min dag började inte bra - Hoppas Älskling är på bra humör när man kommer hem och smittar av sig på mig.

Snart dax att åka..

Så, nu har jag sminkat mig och det är snart dax att gå och lämna Holly! Sen sätter jag mig på bussen och åker till Älskling. Får se vad vi gör ikväll, men skulle gissa på en film och mys.. ♥

Imorgon ska jag på marknad med Frida, så skönt att slippa ligga hemma helt ensam, det ska bli super kul! Hörs imorgon folket :)

HAHAH, gammal bild på mig och Frida. 8:an kanske? Usch så man såg ut..


underbara helg

Har inte bloggat på hela helgen för Jimmy har varit här. Kan berätta lite vad vi gjort :) I fredags kom vi hit på kvällen och käkade tacos med mamma och syster! Sen myste vi mest. Igår åkte vi till stan en sväng för han hade tandläkartid.. Senare var vi ute och kollade på när mina tokiga vänner hade tabascotävling! Oskar vann. Sen käkade vi och kollade massa film. Idag har han åkt hem och jag och mamma har varit ute i skogen med Holly, som jag är hundvakt åt och vi hitta massa svamp!

Snart är det mat och senare ikväll åker jag till Jimmy :) Är nämligen ledig imorgon!

FUN DAY

Idag har städat mitt rum, gjort mat som vart misslyckad (dock tyckte inte missen min det), målat tånaglarna, testat hela min garderob, kollat på vänner, tänt alla ljus jag har i mitt rum (vilket är en HEL DEL), kommit på att jag har 20% frånvaro i skolan och då har det bara gått 5 dagar denna månad, nördat runt på facebook.




Behöver jag säga att jag har tråkigt?

Jag vill shoppa!!


blond eller mörkhårig.. ?

Hej snyggingar! Kom nyss hem från Jimmys lägenhet, sov där inatt. Kände inte för att stanna där hela dan då det ändå inte var någon hemma, så jag satte mig på skitbussen i skitvädret och nu sitter jag här. Det var tänkt att jag skulle gå ut och gå med Christian men han har inte hört av sig som han skulle och det är ju som tidigare nämnt, skitväder. Så tror jag ska ta och städa mitt rum eftersom det inte blev av tidigare.. gäller bara att orka börja, men jag måste för Jimmy kommer imorgon och vi ska vara hos mig i helgen som omväxling och den stackaren är ju allergisk mot typ allt.. damm, katthår, blommar.. ja, you name it! Så det blir till att sanera hela rummet.

Har också tänkt på att göra någon förändring med mitt hår.. ? Kanske ska bli mörkhårig igen, var det för typ 4-5 år sen (?) men har inte vågat färga det eftersom jag är rädd att jag kommer ångra mig.. Hmm.. inte lätt det här.  Jag gillar mitt ljusa hår, det gör jag, speciellt på sommaren! Men lite förändring är ju aldrig fel det heller. Tåls att tänka på.



bilden på mig i mörkt hår är tagen när jag gick i typ 8:an men det är hårfärgen ni ska lägga fokus på.. så ljust eller mörkt, vad tycker ni?

Ω



MOVIES I LIKE

Orkade aldrig och kommer inte orka - städa mitt rum idag. Så innan jag drar till Frida så tänkte jag lista upp några av världens bästa filmer, enligt mig då.
Pulp Fiction
Sagan om ringen trilogin
Kill Bill Vol. 1 och Vol. 2
Pirats of the carabien trilogin
Fight Club
Ghost Ship


Bara några av många bra filmer - men dessa är något bättre än alla andra. Vad gillar ni för filmer?

CUPCAKES

Kom hem från skolan för ett tag sen. Just nu gör jag ingenting, skrev nyss klart förord till mitt och Fridas projektarbete! Vi ska göra en bakbok med gluten och laktosfria recept. Sist bakade vi hur mycket som hellst.. drömmar, rulltårtor, beskvier, kalasbollar (som vi kallar dom) och massa mer. Ikväll ska vi göra cupcakes! Aldrig gjort det förut så det ska bli jättekul, tycker dom är så söta. Vi har köpt hur mycket olika sorters strössel som hellst så dom kommer bli superfina. Nu ska jag nog städa mitt rum.. om jag orkar.




SWEET DREAMS

Hemma i sävja igen efter att ha varit hos Jimmy sen i torsdags, alltid lika tomt. Men man uppskattar tiden tillsammans mycket mer om man är ifrån varandra ett par dagar. Vi ska ses igen på onsdag så ingen skada skedd. Jag har nyss duschat och ska föna mitt hår nu så det inte ser ut som en katastrof när jag vaknar imorgon bitti. Åh, älskade måndag, varför finns ni? Antar att jag inte är ensam med att känna så. Well then, sov så gott - det ska iaf jag göra! ♥

Vaknade upp i en tom säng..

Jimmy är på jobbet och han slutar inte förns 4, suck.. Men jag hoppas på en lunch på stan med mina vänner Christian och David! Idag fyller även min vän Aleksander år men kan tyvärr inte hänga med ut för jag är pank.. :( Men hoppas han får en lyckad kväll, grattis!
Nej, nu ska jag försöka fixa mig!

RSS 2.0