halloween fest!

Nu har alla dragit. Det var en helt okej fest och vi hade roligt. Fast det vart jobbigt för Frida, men jag vet att hon klarar sig. Hon är min bästa kompis och det kommer hon alltid vara. Nu ska jag och Jimmy ta det lungt för min mamma kommer snart och det vart lite för mycket för oss alla. Hoppas ni har en bra halloween allihopa och ta det lungt med drickat!
Puss!


ett litet hatinlägg

ehe, det vart visst ett till inlägg. Jag tänkte vara lite hatisk och skriva om saker jag verkligen hatar. Så det är bara att luta sig bakåt och ta emot all min skit. Jag tänkte börja att ta upp kläder.. bland det fulaste jag vet är nog dagens mode i jeans. 96 byxor och dom där fula med långa färgsträck där bak, jag vet inte vad det är för märke, men jävligt fula är dom iaf. Jag fattar inte vad folk tänker med och vad dom finner snyggt i dom. Sen dom där fula fjällräven jackorna som är XXXL stora. Alla småfjortisar har dom och alltid i den där äckligt babyblåa färgen med gula snören, fyfan säger jag bara. Något mer jag hatar är det här jävla vädret vi har just nu, jag pratar alltså om hösten. På hösten ska det vara kallt men ändå sol, det ska vara röda löv på träden också. Men icke sa nicke.. nu finns det inga löv alls och det regnar och blåser och ingen sol finns det heller. Man blir deprimerad så fort man kliver utanför dörren.
Nått mer jag hatar är otrevlig personal i affärer och resturanger - vi betalar för era varor så var glada för i helvete. Ni får betalt för att vara trevliga och hjälpa oss kunder, så ett litet jävla leende kan ni väl bjuda på? Idioter.

Kan inte komma på något mer för tillfället som jag hatar men det finns massor. Jag återkommer med mer skit så fort jag orkar tänka mer. Nu tror jag att det här blir sista inlägget för idag. Jag vet att ni blir ledsna, men även jag får skrivkramp ibland. Ta det lungt och tänk inte på självmord, för jag återkommer imorgon så fort jag vaknar.. när nu det blir.

vad jag tycker om serier

Nu har jag kollat på "Höök" och ätit hallonsorbet med mamma. Jag gillar den serien men inte att den är uppdelad i två delar. Jag vill att ett fall ska lösas på en timme så man slipper vänta en hel veckan och sedan missa skiten, för så är det alltid. Man går och väntar och väntar och sen när det väl är torsdag igen, ja, då glömmer man bort skiten. Fick jag bestämma så skulle det inte vara så. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska iaf lägga mig i tid så det snart blir morgon och Jimmy kommer! Och så blir det fortare kväll och då kommer dom andra och så blir det party!

Sen tänkte jag bara säga att en rolig sak hände mig för ett tag sen, och det är bara Jimmy som vet vad jag menar, hihi.

Jag vet inte om jag bloggar något mer idag men gör jag inte det så godnatt på er! Och jag ska försöka att ta foton imorgon så jag kan lägga ut några här. Puss sötnosar!

Grekland

Nu är jag hemma igen. Det var helt okej mat, fast jag har ätit godare. Dragon Palace kommer nog alltid vara min favorit. Men vi hade det jätte trevligt Frida, Erik, Malin och jag. Vi satt och prata om resor i sommar. Vi tänker åka till Grekland, så jag har suttit och kollat på apollos hemsida en stund nu. Får nog snacka med dom om att vi måste gå till en resebyro istället och hämta kataloger, det är mycket lättare. Visst kommer det kosta, men bokar vi snart så kommer det bli billigare. Jag har lite sparpengar nu och så får jag önska mig i julklapp och present. Sen om jag får något jobb i början på sommaren så skulle det bli perfekt, eftersom vi tänkt att sticka i augusti. Man blir ju galet sugen på sol när det är sånt här pissväder i Sverige. Jag tror det kommer bli en underbar sommar med alla mina vänner och med min underbara Jimmy.

Ska ni andra göra något speciellt i sommar?


Amazing Thai

godmorgon!

Nu har jag sminkat mig och är redo för utemiddag ikväll! Jag hoppas att det är gott käk på Amazing Thai.
Ska ut och möta Malin och Erik här i sävja nu, sen ska vi dra upp mot en polare och köpa drickat till imorgon.
Sen hoppas vi på att Frida vaknar snart så vi kan dra till stan. Innan vi ska käka måste jag köpa ny fondation. Någon som har ett tips på en bra sådan? Annars får jag leta själv, och det är inte det lättaste, och inte det billigaste heller. Jag fattar inte varför smink överhuvudtaget ska vara så förbaskat dyrt (?)

Nu ska jag gå ut. Ha en bra dag så hörs vi ikväll! Puss

för att jag älskar honom!

Jag vet att jag tjatar hela tiden om hur underbar Jimmy är, men det är för att jag verkligen tycker det! Jag skulle inte vilja byta ut han mot någonting i hela världen. Jag har aldrig någonsin träffat på en sån människa som han och när jag tänker på honom nu blir jag helt varm i hela kroppen. Är det någon jag skulle kunna offra allt för så är det för honom. Dom känslorna jag känner för honom är starkare än någon annan känsla jag kännt förut och jag vet att han känner detsamma, och det är de som är så himmla bra. Jag har alltid varit rädd för kärlek och jag är det fortfarande, det kan jag inte förneka. Jag är rädd att jag ska mista det vi har och det vill jag inte, inte en gång till. Det var nog det jobbigaste jag har gått igenom och det vet han också. Han har lovat mig att det inte kommer hända igen och jag tror honom, eftersom vi älskar varandra så ljupt. Det vi har tillsammans är så vackert, så rent, att ingen annan person kan förstå. Han vet det mesta om mig och jag vet en del om honom också. Jag vet hur han fungerar och han känner mig på samma sätt. Han vet vad som gör mig glad och vad som gör mig ledsen. Att bara ligga bredvid honom i sägen och bara hålla hans händer i mina är så mycket mer för mig. Det vi har går inte att jämföras med någonting annat och det vill jag inte heller. När vi umgås mår jag som bäst. Om man fick stanna tiden en gång i livet så skulle det vara nu, för såhär vill jag känna för alltid. Min högsta dröm här i livet är att få bilda en familj tillsammans med Jimmy och skaffa barn. Att få ett jobb och en fin bostad. Mina förväntningar är så stora, ganska för stora eftersom jag vet att det inte alls är många som lyckas hålla ihop med kärleken dom har nu. Men jag hoppas verkligen att det funkar för oss två, att det är han och jag för evigt. Allt det här vet han, och han vet hur mycket jag vill ha ett barn tillsammans med honom. Jag vet också att han också vill ha barn i framtiden, men vi båda vill vänta. Vi är för unga nu och det vet jag. Veckan i sommras med han i Nyby var helt underbar. Vi fick verkligen känna på hur det är att bo tillsammans och leva ihop, och det gick bättre än vad jag hade trott. Vi hade aldrig varit med varandra så många dagar i sträck dyngnet runt men det funkade riktigt bra.

Jag vet att ni som läser kanske tycker det är jobbigt att jag pratar så mycket om honom men det är för att jag älskar honom! Så enkelt är det. Fan vad jag älskar att säga det. Jag älskar Jimmy!



tänd ett ljus för dom som gick bort

Idag är det 10 år sen det brann i en lokal i Göteborg där hundratals ungdomar hade fest. 64 dog och över 100 skadades. Branden var anlagd av 4 killar som inte fick komma in på festen och dom erkände 2 år senare.
Det är hemskt att sådant händer och att så många unga liv omkom - jag tycker att vi alla ska tänka på att sådant faktiskt kan hända och att vi ska vara rädda om våra liv. Jag menar inte att det var deras fel att några idioter tände på lokalen, utan att vi ska vara tacksamma att vi har våra liv i behåll. Jag tycker så synd om alla föräldrar och ungdomar som miste sina barn och vänner i branden, och jag beundrar dom att dom klarar att gå vidare.

En sorglig händelse och en tyst stund för alla som gick bort. Vila i frid / Malin

missa inte!

Föresten - det är Efterlyst och första avsnitten av Insider idag på tv3 - KOLLA! det ska iaf jag göra.

Blir nog inget mer bloggande idag för min del, har skrivit rätt mycket + att jag har massa annat att fixa ikväll och så kommer jag sitta bänkad i soffan med morsan och käka sorbet. Men jag bloggar såklart imorgon igen - ska försöka hitta något nytt att klaga på eller kanske tipsa om? Vi får se vad det blir. Puss och godnatt på er!


jag DISSAR er

Sitter på youtube och lyssnar på 3 idioter som tror dom kan rappa. Emilush, Bark och Legenden - ni kan lägga ner nu, iaf med era disslåtar, ni skämmer ut er. Gör dissar till varandra fram och tillbaka och skiten tar aldrig slut. För det första fattar jag inte att ni själva inser hur töntiga ni är och jag fattar inte heller hur ni ens orkar. Kommer ni sluta någon gång eller kommer ni sitta som rötna gubbar och dissa varandra? Jag sätter nästan allt jag har på att ni inte ens kollar på varandra om ni möts på stan. Ni alla är värda en fet diss, önskar det fanns någon rappare där ute som kan göra en fet diss om er som gör slut på er och slut på eran såkallade musik. AFC kanske? det skulle vara något. För er som inte kan det här och inte har hört det här förut - gå in på www.youtube.com och sök på emilush, bark eller legenden så får ni själva höra. Det finns säkert någon som diggar era dissar men inerst inne hör alla hur fake ni är och vilka nödrimm ni kör med. Yes - det var lite vad jag tycker om skånerappare.

Kan man inte göra musik ska man inte göra det heller.


AFC - dom gör riktig musik, lyssna på dom och inse att ni själva är i sandlådsstadiet jämfört med dom.

MAT!

Imorgon ska jag och Frida till ett ställe som heter Amazing Thai och käka, hoppas dom har god mat!
Vi älskar ju asiatiskt så det ska nog duga, haha. Och eftersom det är buffé så kommer all mat gå åt på en gång. Det kommer bara låta "svooosh!" så kommer allt vara slut. Mumsigt som fan, nu vart jag fan hungrig. Mamma håller på med kalopps och potatis, det får duga. Nu vet ni vad mina favorit rätt är iaf, men jag har många fler - greksallad, pastarätter, tacos, pizza, grillat - japp, allt gott alltså! Och nu föreställer ni säkert mig som världens fatti bombom men så är det inte, bara nästan, haha.

mattrollet önskar alla en fortsatt trevlig kväll och smaklig måltid!


mysigt med lov

Hej alla söta!

Jimmy kom till mig i måndags förmiddag och åkte nyss.. det är så jävla tomt nu :(
Jag ville följa med han hem men det fick jag inte. Han ville ha en stund för sig själv. Jag förstår honom, men blir ändå lite surig, men det är mest för han ska säga gulliga saker till mig som jag älskar att höra. Moahahahahah. Jag fråga nyss Moa på msn om hon ville hitta på något men hon logga ut. Inga komentarer om det. Jag måste ta mig till ica på något sätt för att ta ut pengar till en flaska tills på fredag som jag och Jimmy ska dela på, men jag orkar inte. Köper nog en imorgon. Jag hoppas verkligen vi hittar någonstans att vara för jag ser verkligen fram emot det här! Och Jimmy kommer inte vara med om vi ska vara ute, och det tror jag inte att jag heller är så sugen på. Det är kallt och det kommer förmodligen regna också (liksom, varför skulle det inte?) och så kommer det inte finnas någon stanns att sitta.

Nu kommer plötsligt mamma upp och säger att hon ska bort på fredag! Det finns en gud alltså.
Hoppas att gud kan fixa så min syrra blir frisk också, det skulle ju vara perfekt.

Puss på alla bloggisar! Nu ska jag antingen ta ett varmt bad med en bok eller lägga mig framför tven med syster min.


min snutte sover (nästan) <3

en bra helg

festen hos Oskar var jättekul! Fast det hände lite mindre roliga saker så var den ändå rolig om man sammanfattar det hela. I går åkte jag till älskling och vi hade det mysigt som vanligt. Åkte från honom vid 3 idag och gick på bio med mina kusiner, vi såg "rallybrudar". Sen vart det varma mackor hos farmor och nu är jag hemma. Imorgon kommer älskling hit och ska va här i några dagar, hoppas på minst två iaf!

Är rätt trött så jag orkar inte skriva så mycket. Puss!

föna håret = blä

Har nyss tagit ett långt, varmt och mysigt bad, tillsammans med massa tidningar och ljus. Jag badar ungefär varje dag, det är som snus för mig, haha. Det jag gillar mindre med att bada innan man ska sova är att man måste föna håret, och det hatar jag. Det tar lång tid, det är så jävla varmt så man bränner sig och det låter förjävligt. Det skulle vara lättare om håret typ torka på 5 minuter. Det ska uppfinna en dag, åtminstone en hårfön som varken låter eller bränns och som torkar håret snabbt. Idag har jag också ätit massor med godis, fy på mig. Jag måste sluta snart för det är inte bra för någonting. Synd bara att det är så himmlans gott! Det ska jag också uppfinna! Gott godis som smakar lika dant som vanligt fast man blir smalare av det. Fan, om alla var lika smarta som jag så skulle världen vara ett kanonplace att bo på.

Nu ska jag borsta tänderna, ha kräm i mitt ansikte (är så förbannat torr! Är det någon mer än jag som blir det under hösten/vintern?) och vänta på ett samtal från Jimmy. Godnatt på er sötnosar!



min förebild - sånt hår vill jag ha!

det ska vara socker på, inte sylt


 

                     



Nu har jag ätit våfflor och ska dra ut med Christian och David :) Hoppas vi träffar på massa roligt folk!
Jag saknar min älskling! på lördag ses vi <3


stjärnkocken

Godmorgon - Snart ska jag dra iväg till skolan och ha varmkök för första gången, får se hur det går. Och imorgon är det fest hos Oskar. Gissa vem som längtar :D


har ingen rubrik

Det finns mycket jag vill och det jag verkligen vill försöker jag uppnå på ett eller annat sätt.
Jag vill finns där, för varenda kotte. Jag vill visa hur stark jag är och hur mycket jag faktiskt kan ge.
Det känns som om vissa ser mig som bara en tom själ, en som inte förstår bättre.
Men ni uppfattar mig helt fel, ni ser inte helheten utan går bara vidare. Jag vill ge hela världen åt mina vänner och åt min pojkvän. Det synns inte alltid men ibland så blir jag så trött på allting. Mitt humör går upp och ner, och ibland svartnar det för ögonen. Det är inte lätt att ge alla sin kärlek, när man inte orkar med sig själv ibland. Jag ser hur folk ger upp om mig, hur dom bara ler men egentligen inte vill. Det finns så många människor där ute som behöver någon, men vissa får allt. Vi ska egentligen sluta klaga om allt, men problem går inte att mätas med varandra. En liten sak kan vara något stort för den andra, och tvärtom. Så man ska inte sucka när någon känner sig nere. Den enas bröd är en annas död, eller hur det är. Ibland vet jag inte ens varför jag skriver, men det känns som en lättnad på något sätt. Det blir lättare att fokusera och andas när man får berätta om skiten. Jag påstår inte att jag mår dåligt, och i dag har det varit en bra dag för mig. Jag vill bara att folk ska förstå att allting är inte perfekt för andra. Visst, jag kan också bli lite smått ireterad när folk klagar för minsta lilla, det förnekar jag absolut inte. Men vi måste börja tänka på helheten - Hur har våra närmaste det egentligen? Det finaste man kan göra är att finnas för någon. Och med det här vill jag få sagt att jag finns för er, vad saken än gäller.

Personer i ens liv är något man ska vara rädd om, för en vacker dag finns dom inte där längre.


GODIS!

Jag sitter här och äter godis så det bara skriker om det! mums som fan.  Efter skolan (vi hade bara 2 lektioner idag!) så drog jag och Frida till Coop forum och köpte godis, det kostar bara 49:- kg den här veckan. Så nu sitter jag här med min jättepåse och njuter.  Under dan har jag varit med Christian, Oskar, David och Gustav.  Jag har inga planer på att gå ut ikväll och om jag gör det så träffar jag nog grabbarna igen. Annars tänkte jag bara vara hemma och fortsätta äta mitt godis och se på Family guy :)

puss darlings!

ensam

Nu har älskling åkt hem igen.. synd att han bussar bara går en gång i timmen, det är därför han måste dra så tidigt. Vi var ute en stund med vänner och sen käka vi, såg en film och ja.. ni vet, sånt där. Nu ska jag ta mitt dagliga kvällsbad och göra en hårinpackning tror jag :) är så trött på mitt hår för det blir sådär äckligt svett dagen efter jag tvättat det.
Då  kanske inte hårinpackning är det bästa, men men. Någon som har tips på schampoo som hjälper mot äckligt hår?
Mitt hår har aldrig varit såhär förut.. det kunde gå flera dagar innan det var smutsigt. Fast jag är en sån som gillar att tvätta det varannan dag iaf. Men man vill ju att det ska hålla sig rent och fräscht i någon dag iaf.
Well, nu ska jag hoppa i vattnet! synd bara att jag läste ur min bok igår.. får låna nya imorgon :)

Godnatt på er!


gudar och sånt

Idag i skolan såg vi klart filmen "Odyséen" tror det stavas så, men iaf, sen skulle vi skriva om filmen och så ska det betygssättas. Det gick bra fast jag missade första delen. Är inte riktigt klar men vi har någon dag till på oss. Jag hoppas jag får minst VG. Sista lektionen var datakunskap och om man var klar med alla uppgifter fick man gå, och som tur var så va jag och Frida det. Så jag kom nyss hem och nu väntar jag på att Jimmy ska komma. Egentligen skulle vi tagit samma buss men han skulle till Alina först och snacka med någon om sin dator. Så nu sitter jag här och väntar.

Senare ska vi gå till Oskar för jag måste prata med honom om fredag då han ska ha fest. Han fyllde nämligen 17 år i söndags :) Jag ska fråga om Frida och Peter får komma. Det ska nog gå bra hoppas jag.

Vet inte riktigt vad jag och Jimmy hittar på sen men det blir väl mys framför en film som vanligt skulle jag tro. Det gör inte mig något. Sen hoppas jag att han vill följa med ut också en stund. Har börjat lessna på att sitta hem hela tiden.

Ha en fortsatt bra dag!


- godaste drickan, eller hur?!

Mmm marabou

Idag har jag städat mitt rum. Det är jätte mysigt tycker jag och allt är i rosa, iaf nästan allt. Förutom mitt datorbord och min bokhylla som är i svart. Hur fint som hellst är det iaf. Jag har varit ute och gått med mina underbara vänner Christian, David och Gustav. Jag och Frida skolkade lite från skolan idag, usch på oss! Vi gick halv 1 fast vi sluta egentligen halv 4. Så nu kommer alla tjata på oss imorgon i skolan. Aja, det går ju bra för mig, så det är inte hela världen.
Jag har ätit massor med choklad så jag är glad! Synd bara att det är mjök i :( min mage gör något ont och är ganska svullen, ser ut som jag har en 5 månaders bebis i den ungefär. Men det gör inte mig något för jag blir bara lycklig då eftersom min största dröm är att bli mamma till en frisk och söt unge :)

Nu tror jag att jag ska ladda ner andra avenyn (tror det heter så?) från första början och verkligen följa den serien. Ska bli kul eftersom jag aldrig följt en serie förut. Det beror på att jag inte vill bara bunden till TV. Men har jag allt på datorn så kan jag se det när det passar mig.

Ha en riktigt mysig kväll allesammans.






snyggare blogg sökes

jag vill ha en snygg blogg, en personlig. Någon som kan hjälpa mig? :)

en helg med kärlek

Denna helg har varit helt perfekt om ni frågar mig. I fredags åkte jag och Jimmy till min pappa och han bjöd på middag. Vi såg en film och tyvärr halvsov jag under den. Sen sov vi kvar och när vi vakna körde pappa hem oss till Jimmy. Meningen var att vi skulle ta en promenad men så vart det inte. Vi var så trötta att vi låg och kolla på film hela dan och senare kom Matte och hälsade på. Vi spelade lite bilspel och hade det skoj.

Idag var jag och Jimmy bara hemma och tog det lungt och hade det mysigt. Kollade på gammla foton och jag måste bara säga att han var så söt! Jag älskar dig min lilla bebis, du betyder allt för mig, ALLT <3

Sen åkte jag hem vid 5 tiden och käkade, sen drog jag ut med Christan och David. Så himmla skoj att träffa Christian igen! Har saknat dig ggr 50. Vi drog till ica och tog ut pengar, sen gick vi till sävjahörnet för Christian skulle köpa snus åt mig, men det gick inte för dom är cp. (ursäkta mitt språk) Sen träffa vi Oskar (grattis till dig 17åring!) sen drog jag hem för det vart för kallt.

Det var min helg och jag längtar redan till nästa..
Imorgon har jag sovmorgon till 10, eller ja, skolan börjar då så får väl typ sova till 8-8.30..

PUSS!


jag + lax = misslyckat

ja, vi hade då kallkök idag i skolan och vi alla fick en stooor lax var som vi skulle filéa..  ALLA lyckades förutom jag.

Läraren: Malin, går det bra om vi gör soppa av din iställer, eller blir du ledsen då?
Malin: Mhm... *suck*

Jag är nog inte skapad för att bli fiskmästare.

Anyway.. Nu har jag galet tråkigt och är ensam. Jag skulle först gå ut med Erik men jag ångra mig då det vart skitväder idag. Jag hade tänkt att spöa en kille vid namn Vito för han och hans j*vla kompisar hade punkat min mammas cykel + ett 30tal andra. Ibland undrar man hur folk tänker.. Vad dom lever för meningslösa liv och om dom verkligen står ut med sig själva. Man blir bara så trött.
Sen tycker jag att det är ganska snålt på läsare också. Känns som om det här bloggandet är ganska onödigt. Jag vill bli lika stor som Blondinbella och Gaybloggen! Men då måste man tydligen gå egenföretagare...
Och nej, jag läser inte blondinbellas blogg - Jag föredrar gaybloggen :D

Nej. Nu ska jag lägga mig ner under täcket och läsa! Kanske göra lite gott te också..
Puss på alla där ute. Även fast ingen läser... :(


måndag

Idag var det en typisk måndag. Man åker till skolan utan att ha vaknat ordentligt, kommer 5 minuter försent och skyller på bussen. Såklart är det ett oförberätt prov, men som tur var så hade våran lärare bara lagt upp några grönsaker på hans bord så skulle man skriva vad dom hette, lätt! (jag går hotell och resturange)
Sen efter det har man en tråkig lektion i engelska och därefter lunch, och maten är alltid "sådär".

Efter det hade vi matte och sedan svenska, och då skulle vi redovisa våra arbeten om dom grekiska gudarna högt inför klassen. Jag personligen, har inga som hellst problem med det, med tanke på att jag går i "lilla gruppet" och vi är bara 12 personer. Men det finns ju dom som tycker det är för mycke, så hälften fick sitta i en änu mindre grugg.
Jag tycker det är lite mesigt + att det går faktiskt på betygen. Därför ställde jag mig bara där framme, inför hela gruppen och drog igenom allt jag lärt mig om guden Eros. Det gick jättebra och jag fick bra kretik från alla i klassen och min lärare.

Nu har jag kommit hem från skolan och vet inte riktigt vad jag ska göra. Det slutar väl med att jag ser någon film och gör ingenting. Oskar och jag skulle höras på msn om vi skulle ses ikväll.


Imorgon ska jag åka till Jimmy efter skolan för vi ska fira 9 månader!
Det kommer bli lika mysigt som vanligt och jag längtar efter honom. På fredag är jag och han bjudna på middag hos pappsen min! sen blir det att vi sover kvar också. Sen på lördag åker vi nog till han och så spenderar jag en natt där också. Hur mysigt som hellst! Kan det inte bli typ helg.. nu?


Musikens hus

Hejsan alla glada människor!

Igår var jag, Frida, min syrra och hennes vän Maria på musikens hus och kollade på Björn Gustavsson, Özz, Måns Möller och Soran. Det var riktigt jävla kul. Hur mycket folk som hellst och riktigt ös var det.
Det var ganska sent, tog 1 bussen hem. Sen somna jag på en gång och idag vaknade jag vid 12.

Sen blir jag lite sur på en viss person också som verkligen vill att jag ska veta att han har varit på fest, och kanske har satt på en brud. Jag undrar liksom bara varför? För att jag ska bli svartsjuk, ledsen, ställa massa frågor, varför?
Sen när jag sa till han "aja, vill inte veta mer :)" då sluta han skriva. Alltså var det bara det han ville få sagt.
X är verkligen jobbiga alltså. Jag gillar dig som kompis men tycker du ska va lite shystare.

Jag hoppas älskling vill komma och göra ingenting med mig idag.



burn plastic barbies!

Jag börjar med ett direkt citat "varför känns det som om hela världen blundar?"

Jag blir så less på dumma människor som inte fattar ett piss. Folk som är så fixerade i att vara som alla andra. Hur orkar man? Kan någon svara på den fråga, snälla? Jag skulle aldrig göra något bara för någon annan gjorde samma sak. Så lågt sjunker jag aldrig, och om jag skulle göra det någon dag skulle jag fan inte kunna leva med mig själv efter det. Tycker bara att folk är så patetiska, det är min mening.
Kanske har jag helt fel i vad jag tycker men straffa mig för det isf. Jag tänker aldrig ta skit av någon. Kommer det fram någon och är spydig är det såklart att jag är spydig tillbaka - Inte mer än rätt liksom.

Men det kommer nog alltid finnas människor som är helt tappade bakom flötet. Det går nog inte att undvika.
Nu har jag fått ur mig min ilska iaf och det var det som var meningen med det här. Hoppas någon klok människa där ute tycker samma sak som jag. För att plastic barbies kopier och alla spydiga småtöntar kan ju gå och dö.

det brinner så vackert

att vissa saker hänger helt på andra
hur någon kan ta allting om den vill
att den kan styra över ens liv på det sättet
det är läskigt och jag blir rädd varje gång jag tänker på det
jag får svårt att andas då och vill bara blunda
inte många förstår att det kan kännas så
att kärlek är starkare än allt
det är vackert, men också hemskt
hur lycklig man är
det är fint
men man vet att man kan förlora allt lika snabbt
lika snabbt som en sekund byter till en annan
därför ska man ta vara på tiden man har
och göra det bästa av den
som om varje stund var den sista

så är det att älska någon
och även om det är läskigt
så är det de finaste man kan göra



ville bara förklara mina känslor, fast det är svårt. Men jag ville bara få det skrivet, så folk förstår hur känslor fungerar. Att vi ska vara rädda om varandra och visa dom vi älskar att vi faktiskt gör det.

jag ska aldrig göra om det igen

Japp, ska vara blödig igen.. Känner att det är vad jag behöver.

Jag hatar mig själv, för vissa val jag har gjort. Att jag nästan sumpat mina närmaste vänner och bara tänkt på mig själv. Jag är en fet egoist och jag vill ändra på det, här och nu. Jag vet att en äkta polare inte gör som jag har gjort men alla gör vi våra misstag.

Jag älskar er Frida och Malin. Ni stod mig närmast och vi var nästa varje dag. Förra sommaren var en av dom bästa i mitt liv och det var tack vare er. Ni fick mig att må bra och vara glad. Jag är er evigt tacksam för det och jag vill ge tillbaka allt och lite till. Vi tre no matter what, right?

vi <3
Frida, jag och Malin.

en regnig onsdag

För det första vill jag berätta för världen att jag, Malin Bengtsson, fick MVG på mitt prov i näringslära! Inte så illa pinkat tycker då jag. För övrigt så sög skolan getsnopp. Efter plugget så drog jag ner på stan med Frida och Peter. Sen drog dom vidare så jag var med världens bästa Elin! Var hur länge sen som hellst som vi sågs. Gud, vad jag har saknat den tjejen alltså. Man kan verkligen, och då menar jag verkligen snacka om allt med henne. Vi tog en fika och hade det hur trevligt som hellst. Vi ska snart ses igen och det ser jag fram emot.

Kommer inte få se min älskling förns på lördag då jag ska sova hos honom. Vi ska även käka pizza. Längtar jätte mycket men samtidigt är det på något sätt skönt med några dagars pause från varandra då man hinner sakna varann. Det blir så mycket roligare att träffas då! Inte för att det är tråkigt när vi gör det men det blir liksom extra kul då.
Jag kommer nog aldrig tycka det är tråkigt att vara med honom för han är det bästa jag har.

Just nu tankar jag 2 filmer. Hot chick och College. Så det blir film för mig ikväll.. ganska skönt eftersom det regnar som fan där ute. Ibland, men bara ibland, hatar jag Sverige.

Ha en mysig kväll även fast vädret sviker.

RSS 2.0