...

Om du läser det här Öberg så ville jag bara tacka, visste inte riktigt vart jag skulle svara, haha. Men jag vet att det finns fler affärer som ska få in jackan men alla är så sega.. Men tack ändå :)

EN VANLIG ONSDAG

Idag har jag varit i skolan och blabla, ni fattar? Inte roligt att läsa om för fem öre liksom!
Jag gör ingenting just nu, har fixat en massa i rummet och sånt sen ska vi väl göra mat snart, börjar bli hungrig.
Jag saknar älskling jättemycket men får äntligen träffa honom imorgon! ♥ Han  är på Hockey nu..

Var på stan efter skolan..

och då gick jag till naturkompaniet för att kolla hur det går med jackan, som jag nämde igår.. och då säger dom att jag ska räkna med den 15 oktober! nyss var det den sista? Grejen är ju att jag kommer inte börja använda jackan förns det blir typ minus 15 iaf och det är snö ute, men som jag också sa igår så vill jag ju ha hem den! Så jag verkligen känner att det är min. Jag har iaf bestämt färg nu och den blir en grön! LÄNGTAR!



NU MÅSTE JACKAN SNART VARA MIN

för jag vill ha den här hemma nu så den garanterat är min! Snart har det gått två veckor sen jag var där sist då dom sa att det skulle ta ca 2 veckor. Nu är månaden slut snart och den lär ju komma in. Ska gå på stan imorgon med Frida så då ska jag gå dit och kolla läget..



Tråkiga måndag

Hej, har inte hunnit blogga på länge. Helgen spenderades som vanligt med min älskling. I fredags var vi ute (etage) med Frida och hans jobbarkompis. Det var kul, trots lite småtjafs.. går inte in på detaljer. I lördags åkte vi ut på landet och mös och kom hem till honom på söndag eftermiddag. Mös lite mer och sedan åkte jag hem.

Skolan idag sög getpung. Någon jävla brud med problem som käfta med mig och Frida. Har legat i soffan ända sen jag kom hem, ska nog göra mat snart, det blir biffar med pasta, lätt och gott! Efter det blir det posten och träffa vänner!



Hitta bilder från dagen då jag hämtat misse, så liten och söt!

FREDAG BABY

Godmorgon! Har precis fixat mig klart och ska bara ta det lugnt nu innan jag ska åka till skolan..
Igår såg jag ju som sagt I rymden finns inga känslor.. den var väl helt okej. Fast jag tycker Bill Skarsgård? Var en riktigt dålig skådespelare. Bara för att hans pappa och alla hans brorsor är med på film liksom.. The kid got no talent..
Ikväll blir det som tidigare nämnt fest hos Jimmys syrra, hon fyller år. Får se hur det blir.. är som vanligt rädd att jag ska få ont i magen och det är ALDRIG kul när man inte är hemma.
Vad ska ni göra ikväll?



Bio

Hej alla snyggingar. Vaknade upp hos Älskling imorse, ensam.. han var på jobbet. Jag gjorde mig i ordning och städa lite i hans rum, man är väl snäll? Sen tog jag bussen hem. Inte gjort så mycket idag.
Snart ska jag ner på stan och kolla på I rymden finns inga känslor med mamma :)
Någon som sett den?

Kort inlägg

Det här blir ett kort och tråkigt inlägg för har inga bilder, sitter vid Jimmys dator..
Kom nyss hit (hem) från skolan och ingen är här. Jimmy slutar inte förns 4 så tänker pyssla med lite skolarbete! Skitskoj, verkligen. Tror jag sover här i natt också, om jag får.. Har nämligen ingen skola imorgon och ska vara hundvakt åt lilla söta Holly!
Juste, igår var jag på stan en snabbis med Frida efter skolan och kolla på min jacka. Den hade inte kommit in än men dom skulle få hem svarta om ca 2 veckor så ska dit och prova ut storlek sen beställer dom hem den färg jag vill ha :D Dom ska även ringa mig när jackorna kommer in, snällt va?
Nej, nu ska jag sätta fart..

Min vecka

Nu är jag hemma från posten.. Det var bara jag, Christian och David där, inte en käft till! Snacka om att dom går minus med en stor lokal och två anställda och så dyker det upp tre pers, haha! Men vi får hoppas att dom inte gör det.
Som så många andra ggr har jag redan en fullplanerad vecka.. skönt men också tråkigt. Men då vet man att det händer nått varje dag iaf!
Tisdag: Skola, kolla på jackan, åka till älskling!
Onsdag: Skola, älskling (Kanske hundvakt)
Torsdag: Bio med mamma och syster (I rymden finns inga känslor)
Fredag: Jimmys syster fyller år = Fest.
Lördag: Bio med Jimmy, Lisa och John.
Söndag: val, dega :)

Hitta den här bilden på datorn.. Jimmy gjorde den för typ 2 år sen. Min pojkvän är bäst! ♥


Sovit bort hela dan..

HEJSAN, HEJ, HALLÅ



Inatt vaknade jag av världens konstigaste magsmärtor och var tvungen att rusa till toan och spy?! Whats up with that? Så idag har jag varit hemma.. imorse runt halv 8 tiden kollade jag på en film och sedan somnade jag om och vakna kvart över tre..?! Kändes som det bara gått en timme och det fucka upp mig ganska mycket.. känns så konstigt när en hel dag har gått typ liksom och man inte märkt av det. Sen är det sjukt hur jag först kan sova hela natten sen sova så länge igen. Måste ha varit väldigt trött.. haha.
Imorgon efter skolan ska jag äntligen gå på stan och se om min jacka finns! Hoppas.. hoppas!
Nu ska jag ut och träffa Christian sen vid 6 ska vi till posten, kom dit!

KYSSAR








gammal bild på mig och Lisa, hon var blond, söt!

En fredag som inte börjar så bra..

Hej snyggingar! Hoppas alla har en skön och bra början på denna fredag.. det kan jag ju inte påstå att jag har! Börjar skolan 14.15 och slutar 17.30!! Vem fan kommer på ett sånt skitschema? Varför inte skjuta fram allt och sluta vid 14.15 istället?! Och inte nog med att det är kassa tider så är det världens tråkigaste lektion också.. Choklad och Konfektyr - låter kul kanske ni tänker, men nej. Och det tar inte så många timmar att baka och göra choklad och all skit vi gör.. Idiot skola.

Får hoppas på att kvällen blir bättre. Jimmy kommer och vi ska käka och kolla på film. Vad ska ni göra ikväll?
Medan jag är i skolan kan ju ni roa er med detta klipp.. om ni nu har den humorn :)

Awesome


i love my daddy

JAG ÄLSKAR MIN PAPPA, för vet ni? Allt jag behöver lägga ut för jackan är typ 2000:-, resten står han för!! Eller ska han göra, min syrra fick ett träningskort för 3700:-, så nu slipper jag skulder och kan börja shoppa som vanligt igen (om ett tag) Ibland älskar jag mitt liv alltså ♥

ps. förutom att jag vaknade med nackspärr i morse och har legat i sängen ända sen dess! har hunnit med massa vänneravsnitt och ronja rövardotter, haha! Men allt det där känns inte längre lika tråkigt nu, thanks to dad liksom!
KISSES!

ingenting att oroa sig för

Jag har hunnit med skola och gjort klart min svenska uppgift här hemma som ska vara klar imorgon. Usch, skolan tar verkligen all min energi. Har börjat på ångest också, bland annat av skolan. Är så rädd på något sätt att jag inte ska klara alla ämnen tills studenten. Men det måste jag ju? Har inte ett ända IG och det som gör mig mest rädd är att jag just inte har någon energi kvar.. Men men. Vi får hoppas på det bästa! Nu ska jag nog dra mig ner mot Ica med Christian och köpa något, för 19 kr.. haha.


Skolan väntar

Godmorgon snyggingar!
Snart ska jag gå till bussen som tar mig till skolan.. Men som tur är slutar jag tidigt! Redan vid 1 :) Åh, ni anar inte hur jävla shoppingsugen jag är, det kliar i fingrarna.. men jag kan inte.. måste spara till den där jackan, som jag har bestämt nu ska bli en fjällräven :) En grön, tror jag. Beror vilken som är snyggast på mig. Imorgon ska jag och Lisa (Kanske Frida också) gå och kolla ut storlek och sånt. Saknar min Lisa, även fast vi ses några stunder i veckan, men saknar att umgås mycket med min tjej. Har man inte många tjejvänner får man ta hand om dom man har, vilket jag gör! ♥
Hörs senare!
min söta Lisa

Ingen rubrik

Hallå i stugan! För ett tag sen kom jag hem från skogen, jag och Frida plocka svamp, yeah! haha
Nu väntar jag på att Christian ska svara på mitt sms.. ikväll blir det väl posten I guess?
Saknar min älskling, känns så konstigt och tyst när han inte är med mig.. <3
Vad händer på kulturnatten?

längtar..

hej snyggingar. eftermiddagen spenderades med älskling och sen gick vi till posten och träffade hela gänget. Träffa söta Lisa också som jag saknat! Nu sitter jag och längtar efter min jacka som med mycke tjat snart är min, pappa sa att vi skulle kolla på den i månaden och jag hoppas hoppas hoppas att den blir min! Det lutar mellan fjällräven och bomerang, mest fjällräven!
Jag har hört snack om att fjällräven inte tål regn men detta är vad jag läst nu "ryktet" att jackorna möglar är ju bara löjligt att man ens kan tror en sådan sak.
Jackorna tål regn och snö, fjällräven är byggda för kalla och slaskigt klimat, MEN om jackan blir dyngsur ska man dock låta den hänga i badrummet och torka ett litet tag annars kan den börja lukta för att det blir fuktigt inuti jackan"
nån av dom färgerna

eller den.. men det blir nog en fjällräven!

RSS 2.0