hem och vända

hemkommen från sommarstället nu. Blir att duscha, fixa sig och packa om! ikväll blir det bio med min brukare sen ska jag åka hem till Jimmy. Är fett taggad på utgång men känner att jag inte hinner med det idag. Kanske imorgon?
Nej, nu måste jag slita mig härifrån, han sitta framför datorn i 5 min iallafall!
Sen måste jag tillägga att jag saknar Krista som FAN! my partygirl ♥

världens sötaste

har varit barnvakt nu åt lilla hedda och nu sover hon äntligen i sin lilla säng.. det är så himla varmt så stackars har legat och gnällt och vridit sig i flera timmar, sist jag kolla till henne låg hon under sin madrass, vet inte hur hon lyckades med det! Älskling har också varit här, det har varit en mysdag med andra ord!

lekte lite med snuttans hår


no good at this..

SUGER på att blogga, i know. Anyway.. idag jobbade jag kväll för första gången, vi kollade på sex and the city 2 och åt chips - har jag bästa jobbet eller vad? Imorgon kommer min söta lilla favoritkusin Hedda hit och jag och syrran ska vara barnvakt, supermys! Sen på onsdag åker vi ut på landet med pappa och stannar ända till fredag! Kommer bli superawesome då jag inte träffat min pappa sen min student och det var evigheter sen.. Sen på fredag blir det bio med hon jag jobbar åt! Känns så skönt att ha massa roliga saker att göra. Det här kommer bli en underbar vecka känner jag på mig. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa världens bästa bok, godnatt ♥


RSS 2.0