back in ghetto

då var man hemma i sävja igen då. Inte alls så kul. Vi hade hur mysigt som hellst i den lilla lägenheten i Nyby och jag önskar det var våran på riktigt. I måndags vart det ett halvår mellan mig och Jimmy och jag älskar han bara mer och mer för varje timme som går. Jag är lycklig med honom.

en fredagkväll.

Det var jätte längesen jag skrev. Jag vet! Men jag har haft fullt upp. Fredag till onsdag var jag på landet med pappa. Vi har snickrat, målat fönster och jag har målat hela vardagsrummet själv! Vi har också rensat i rabbaterna, grusgångarna, i landet och lite här och där. Jag har klippt ner två buskar (det var skit kul!) och så har vi vart på ikea och införskaffat oss massa coola saker. Nästa gång jag ska va med pappa ska vi nog köpa en ny soffa också. :) Sen är det bara att börja med köket!

Sen från när jag kom hem har jag mest vart med Christian och David. Har också träffat annat folk tex. som Malin, Erik, Gustav, CC och lite annat folk. :) trevligt värre.
Imorgon åker jag till Jimmy i nyby!!! ÄNTLIGEN LIKSOM. :D har väntat och väntat och nu är äntligen stunden kommen. Awsome. Stannar minst till torsdag sen vet jag inte. Alla som vill prata med mig kan nå mig på min mobil. :)

Nu ska jag packa det sista och sen ska jag se nån film på 1:an med mamma och käka popcorn, glass och dricka läsk.
Jag vet att jag lovade mig själv senast i morse att jag inte ska käka sån skit, men sen kommer morsan hem med skiten och då kan man inte säga NEJ. Sen ska jag sluta och börja min bantning. USCH PÅ MIG.

HEJDÅ SÄVJABOR :D

RSS 2.0